Şimdi Ara

SilkroadMasters Hakkındaki düşüncelerinizi alalım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Öteki konu iyice karıştı. Bu konuda devam edersek iyi olucağını düşündüm. Bu arada benim bir kaç düşüncem var onlarıda yaziyim hemen.

1-) Oyunda herkesde sos set var . Eskiden böylemiydi değildi. +7 Silahı +5 seti olan kraldı. Şimdi millet sos +11silah sos+9 setle falan dolaşıyor görüyorum.Sözler yerine getirilmemiş.

2-)Oyundan 70 olana kadar zevk alınabilir ama 70 olduktan sonra kimin kral kimin amele olduğu açık bir şekilde ortada 70 level olup oyunu bırakır çoğu player.

Başka diyeceğim birşey yok saygılar.

Nick:Kezban

• quote:

Orijinalden alıntı: Sözleşme Okumayan Adam

1-) Oyunda herkesde sos set var . Eskiden böylemiydi değildi. +7 Silahı +5 seti olan kraldı. Şimdi millet sos +11silah sos+9 setle falan dolaşıyor görüyorum.Sözler yerine getirilmemiş.

+1

Oyun 80 cap 'a çekilip Çok az oranda Moon ve Sun eklenebilir .

Nick : Alice
  • Bu serverda en sevdiğim nokta şu ana kadar Game MASTER Deniz beyin her konuda her playerın fikirlerini değerlendirmesi oldu. Bu şekilde çok server açıldı ama sonuç ortada şu an hepsi kapalı. Bence amaç playerları trader/hunter/thief olmaya itmekse herkese sabit itemler verilmeli ve mesela benim hunter levelim 7 ise itemlerim +7 olmalı falan yani saçmaladım biraz ama itemleri moblardan düşürmek yerine birşeyler yaparak yani traderlık tapılarak elde edilmeli diye düşünüyorm. Playerlar arası oransızlık olmamalı. Zaten iSroyu bitiren darbe öyle geldi millet nova setleri dizdi diğerleride oyunu bıraktı. Bence herkes eşit olmalı playerlık önemli olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saq0_Pa

quote:

+1

Cok az oranda olsa 7-24 bot ile düşebilir heryerde moon sun görmeye baslarız. Bence böylesi cok daha iyi deniz olasılıkların en güzelini yapmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok az player var
  • walla hocam oyuna büyük zevkle başladım birçok ardkşımıda getirdim. oyun güzel gidiyordu. pre flnda pahalıydı dedm az sayıda kişi alır falan. güzel olur diye düşündm.
    bi kaç video çektim konudada paylaştım.
    herkesde sos olması ewet kötüydü. kmse kimseye üstünlük kuramıyordu bu yüzden.
    bir çok elixir faln topladım. artı basmada çok usta değilim ama +2de bile kaç defa patladı. zar zor glevi 5 yaptım. üstüme artı falan deneyemedim korkudan. denediklerim patladı. belkide ben beceriksizim kabul ederimde. pre falan ardkşlar vardı. ve setlerini güzel yapmşlardı. bende sanırım pre olmadan bişi yapamicaz dedim. herşey prelemi oluyo ben presizde basıyorum diyen ardkşlar illaki olucaktır. ama ben presiz olmıyacağını hatta silksiz olmuyacagını ve dengelerin bu şeklde zor eşitleneceğini düşündüğüm için bırakma kararı aldım. bu arada gm ile özel mesajda falanda konustum. sağolsun çok duyarlı şekilde davrandı ve umursamadan yardım etti. bırakırken bi onun için üzüldm. ayıp oldu gibi. özür dilerim deniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

walla hocam oyuna büyük zevkle başladım birçok ardkşımıda getirdim. oyun güzel gidiyordu. pre flnda pahalıydı dedm az sayıda kişi alır falan. güzel olur diye düşündm.
    bir çok elixir faln topladım. artı basmada çok usta değilim ama +2de bile kaç defa patladı. zar zor glevi 5 yaptım. üstüme artı falan deneyemedim korkudan. denediklerim patladı. belkide ben beceriksizim kabul ederimde. pre falan ardkşlar vardı. ve setlerini güzel yapmşlardı. bende sanırım pre olmadan bişi yapamicaz dedim. herşey prelemi oluyo ben presizde basıyorum diyen ardkşlar illaki olucaktır. ama ben presiz olmıyacağını hatta silksiz olmuyacagını ve dengelerin bu şeklde zor eşitleneceğini düşündüğüm için bırakma kararı aldım. bu arada gm ile özel mesajda falanda konustum. sağolsun çok duyarlı şekilde davrandı ve umursamadan yardım etti. bırakırken bi onun için üzüldm. ayıp oldu gibi. özür dilerim deniz.

Estağfirullah ne demek. Siz yine diğer sunucularda sıkılırsanız vs yine bekleriz. Pre konusunda haklısın her ne kadar %5 oradan %4 lucky dressten eklense de + da pre dress bence de şart ve ücreti yüksek tutmak isteyişimizin en büyük nedeni tek tük alan olur dengeler aşırı değişmez şeklindeydi.Fakat alan yine aldı ve almayan da sorunlar yaşadı bu konuda. Gönül isterdi ki oyundan tamamiyle çıkma kararı almadan bir konuşabilseydik birtakım eventler açardık ödüllü özellikle video konularında..bir guildde bir pre bir dress olması bile yetebiliyor bazen.

Siz oyundan ayrıldıktan sonra pekçok oyuncu da ayrıldı şu anda sunucu 7-20 kişi arası gidip geliyor. Biz dojo sistemini aktive edince yine aktif olacaktır diye düşünüyorum.

görüşmek üzere
    Deniz

• 2 Çeşit silkroad oyuncu su var.
    Biri aktif jop yapan ( kervan pvp tief,hantır hiç boş durmaz ). Diğeri sadece bota koyup canı isterse jop yapan.Stal acıp para kazanan. Diğer tipler çok azdır yazma ya bile gerek yok.
    BU OYUNCULARI OYUNDA TUTMAK İÇİN BİR AMAÇ OLMALI.
    Bence.
    Kesinlikle coin sistemi gelmeli.
    70 Lvl çok kısır bir döngü.
    Kesinlikle Lvl 80 max olması gerekiyor.
    Silk Fiyatları anlamsız pahalı.
    Direk %75 fiyatlar düşmeli.
    Herkez silk almaz ,almakta zorunda da değil.
    Bunun için diğer pravitelerdeki gibi online süre artı kasma ve ya jop oranına göre silk verile bilir.Player Jangan dan aldı malı dowa götürdü 1 silk.Hotana götürdü 2 silk gibi.
    Herkes jop sev mez ,yada vakti yoktur.Sevmek de zorunda değil.Bota koyar kasar.Bu botcularada acık kapı bırakmak gerekiyor
    Drop oranını arttırmak gerekiyor.Elixir ,tablet,item kassınlarki oyunda ölen Stal sistemi hareketlensin.Hatta geri gelsin.Jop cularla bir şekilde rakabet edebilelim.Hatta coin sistemi ne gecilirse moblardan coin de düşe bilir.Çokta güzel olur.
    Silk ile alınan herşey item malda satılmalı.
    Sos oranının azaltılması hatta direk kapatılması gerek.
    Sox itemler kesinlikle coin sistemi gibi bir sistemle verilmeli.Max lvl olduk jop yaptık para kazandık ee napacaz. Sox için kasacaz artık.
    Bu coinler gene jop cular icin jangan dan aldı malı dowa götürdü 1 coin , hotana götürdü 2 coin. olabilir.
    Sox lara görede belli bir coin miktarı belirlene bilir.
    Kesinlikle bu avatar itemler kaldırılmalı.Oyundaki gengeleri gercekten alt üst ediyor.
    Artı basma oranı bence dahada zor olabilir .Ne kadar + lı silah olursa dengeler bozuluyor.
    Zor olsun insanlar +5 için luck ve astral ,ımmortal kullanmak zorunda kalsın.Silk nede olsa bir şekilde kazanılıyor yada çok ucuz
    Dahada geliştirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ablay -- 9 Mayıs 2013; 9:30:13 >

• quote:

quote:

+1

+++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

quote:

walla hocam oyuna büyük zevkle başladım birçok ardkşımıda getirdim. oyun güzel gidiyordu. pre flnda pahalıydı dedm az sayıda kişi alır falan. güzel olur diye düşündm.

Estağfirullah ne demek. Siz yine diğer sunucularda sıkılırsanız vs yine bekleriz. Pre konusunda haklısın her ne kadar %5 oradan %4 lucky dressten eklense de + da pre dress bence de şart ve ücreti yüksek tutmak isteyişimizin en büyük nedeni tek tük alan olur dengeler aşırı değişmez şeklindeydi.Fakat alan yine aldı ve almayan da sorunlar yaşadı bu konuda. Gönül isterdi ki oyundan tamamiyle çıkma kararı almadan bir konuşabilseydik birtakım eventler açardık ödüllü özellikle video konularında..bir guildde bir pre bir dress olması bile yetebiliyor bazen.

Siz oyundan ayrıldıktan sonra pekçok oyuncu da ayrıldı şu anda sunucu 7-20 kişi arası gidip geliyor. Biz dojo sistemini aktive edince yine aktif olacaktır diye düşünüyorum.

görüşmek üzere
    Deniz

ana konu neden kapandı

• quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

quote:

quote:

+1

+++++

düz itemdan çok sos düşüyor swde drop oranları kısılmalı ve bize kesinlikle iyi bi reklam lazım.bunun dışında server çok iyi GM çok duyarlı her konuda yardımcı oluyo sağolsun

bu arada sw açıldımı?Ana konu kapanınca takibi bıraktım açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecelerUzuN -- 29 Temmuz 2013; 19:17:23 >

• oyun ne durumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

quote:

görüşmek üzere
    Deniz

ana konu neden kapandı

?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.