Şimdi Ara

Silly Walks ile ilginç bir macera sizi bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Mobil dünyada sonsuz koşu ve bulmaca türlerini bir araya getiren Silly Walks oyunu, adından da anlaşılacağı üzere eğlenceli zamanlar geçirmenizi sağlayacak.

Silly Walks neler sunuyor?

Bir ananas suyu bardağını kontrol ettiğiniz oyunda bardak sürekli bir ayağı üzerinde dönüyor. Ekranda sağ veya sol kısma sürekli basarak bardağın düz bir şekilde ilerlemesini sağlıyorsunuz. Bu kontrole alışabilmek zaten oyunun en zor tarafı. Bölümler genelde mutfak, masa, sandalye, oturma odası, fitness salonu gibi bileşenlerde geçiyor. Oyunda para toplayarak yeni karakterler açabiliyorsunuz.

Ayrıca Bkz.Westworld mobil oyunu indirmeye sunuldu

Sadece bardağı düz ilerletebilmek değil bulmacalara doğru giderek çözmeniz de gerekiyor. Belirli noktalarda uzun süre durursanız yanıyor ve bölüme baştan başlıyorsunuz. Bölümlerde gittiğiniz yol bazen diğer yolu kapatabiliyor. Bu yüzden alanı dikkatli bir şekilde anlamanız gerekiyor.

Pek çok görevi yerine getirdiğiniz oyunda boss dövüşleri de var. Üzerine spatula düşürerek veya bıçak oynatarak bossları yenmeye çalışıyorsunuz.

Silly Walks: Google Play II App Store

• Videoyu izlerken bile sıkıldım oynamayı hayal edemiyorum :S

• Bence beklemiyor.

• Sıkıcı duruyor :/
  • Video yetişkinlere hitap etmiyor gibi sanki hı :) Daha çok alt yaş grupları için uygun bana kalırsa. Zira kusura bakmayın ama videoyu izlerken baya bir sıkıldım pc başında. Oynamayı düşünemiyorum bile...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.