MOTOR : Kosei Cold Air Intake Filtre Kiti Katalitik Konvertör İptali Devil Egzos Ucu Orta Susturucu (Supersprint Ara Boru)
SÜSPANSİYON Eibach (3cm)
JANT/LASTİK 17 inç O.Z Racing Vela GoodYear Eagle F1 215/40 R17 (ön) Silverstone Sport FTZ 235/40 R17 (arka)
DIŞ KISIM Oettinger ön tampon Oettinger arka tampon Zender yan marşpiyeler Kosei Racing DTM kanat (Aerodinamik ayarlanabilir) Zender Depo Kapağı Kaput Uzatma Özel tasarım Kaput havalandırma girişleri Sedefli Siyah kaput+tampon+ayna uygulaması Liteglow 7 renk 12 fonksiyon ses ve hıza duyarlı Araç altı led sistemi Clio Bagaj Süspansiyonları Özel sis farı düzeneği Hella Micro-DE sisler Hella yan sinyaller Hella stop grubu Momo ayna kaplamaları 3M cam filmi Ön logo iptali Çift Renk Motor Boyaması Krom anten Arka cam altı spoyler Çıta, kapı kolu boyaması (gövde rengi) Kırmızı kaliperler
İÇ MEKAN Momo pit stop el freni Momo Grand-Prix Pedal Seti Momo Grid T-200 paspaslar Simoni Racing Vites topuzu JSV Racing koltuk başı yayları Aliminyum kapı eşikleri Gövde rengi konsol ve kapı içi boyaması
MÜZİK SİSTEMİ Rockford Fosgate 30 cm Subwoofer JBL gto-4000 amfi 2 x Rockford Fosgate Punch mid/tiz takımı 2 x Pioneer kolonlar Necvox DVA 9690 DVD/VCD/Mp3/TV/radio 4.1 dolby digital system 6.5"lcd
VW Golf 1.6 Comfortline Model : 2000 Motor : 1595cc, 4 silindir, 8v Max. güç : 102 HP 5600 d/d Max. Tork : 148 Nm 3800 d/d 0-100 km/h : 12.7 sn Max. hız : 185 km/h Ağırlık : 1140 kg
[simage]araç benim değil arkadaşımın ayrıca belirtiyim.[/simage]
bu topic saçma oldu bunun farkındayım ve bunu yapmazdım aslında ama satılık diye ilan verdim ve cemsultan arkadaşım bunun olamıyacağını söylediği için satılık ilanını satılık bölümüne geri kalan kısmınıda bu bölüme yeni topic açarak koydum.
sorusu olana yardımcı olmaya çalışırım,
motor olarak pek bişey yok ama görsellik ............
silvara da arkadaş ve modifiyeyi yapanların araca verdiği isim sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme