Şimdi Ara

Silver 5 Elo hellde ki hesabımda oyun atmak ister misiniz ? (içeri lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kazanamıyorum ben oyun anlamıyorum 4 lig düştüm neden sebep bilmiyorum eloboost yaptıramıyorum internetimde arıza var yarın servise vericem o yüzden bir kaç gün giremiyicem içim içimi yiyior bu ligde kalınca sürekli oyun kaybedince iyi oynasamda kötü oynasamda he birde 7 nisan doğum günüm bana bi hediye verseniz fena olmaz arkadaşlar adminler lütfen konumu silmeyin dalga geçiçek kötü söz konuşucak arkadaşlarım istediğinizi diyebilirsiniz oyunda o kadar çok küfür görüyorum ki bünyem herşeyi kaldırır eğlencesinede olsa oyun atmak isteyen pm'den yazabilir teşekkürler.

• Oynamayın beyler sonrada takımıma hep feeder geliyor diye konu açıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chalinder kullanıcısına yanıt
    bilgisayarım bir tek bu oyunu kaldırıyor okuldan geç çıkıyorum eve geliyorum dizi izliyorum televizyon izliyorum evde canım sıkılıyor ne yapabilirim hocam akıl ver bir kaç gün internetsiz ne yapacağımı düşünüyorum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judassdh

bilgisayarım bir tek bu oyunu kaldırıyor okuldan geç çıkıyorum eve geliyorum dizi izliyorum televizyon izliyorum evde canım sıkılıyor ne yapabilirim hocam akıl ver bir kaç gün internetsiz ne yapacağımı düşünüyorum şuan.

Şimdi ben seni tanımadığım için şunu şunu yap diyemiyorum ama benim evimde hiçbir teklonojik alet bulunmadığı zamanlar ya kitap okuyor yada aşağıda geziyordum.

• Oyun bu bukadar kafana takma bence eglenmek icin oyna
  • OGCJM O kullanıcısına yanıt
    şampiyon ekranında bir oyun bir koridor için ailevi değerlere küfür edilince oyunun eğlencesi kalmıyor ki hocam
  • Çok uyumlu birine benziyorsun, gümüş olman garip :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    düşüşlerdeyim hocam :)
  • oyundaki tanımadığım kişiler dahil burdakileride ezmem yaşın kaç bilmiyorum ama hediyeyi boşver kendini geliştir zaten mutlu olursun , işine yarayacak bir tavsiye
    bu oyuna başladığımda botlarla oynardım pvpdekilere ezilirim niyetiyle o eski mapın eski botlarında kaybettiklerimi filan hatırlıyorum onlar oyunu öğreten unsurlar oldu en başta dikkati kazandırıyor bol oyun atmak( botlar dahil) geliştikçe gelişiyorsun sonradan pvpde ard arda winlerle pvpye kaptırdım yaklaşık 500 winim var şuanda baksan öyle görünür bozgunlarıda sayarsak kayda değer bir tecrübe ortaya çıkıyor bende. tamam artık herşeyi kavradım dedim rankedde 10/6 yaptım son maçta cıvıklar geldi sadece zed oynayarak 6 win almıştım gümüş 3 başladım. çıktım indim çıktım indim benim en düşük kümem gümüş 5 25 lp idi şuanda platin 5 deyim gümüşlerden kurtuldum dedim golddada aynı tarz insanlar var ancak çok çok daha az, asıl diyeceğim şu:
    gümüş 5 25 lpden platin 5 deyim ve bu süre zarfında çeşitli forumlardan ve oyundan kazandığım bilgiye dayanarak diyorumki yükselmenin sırları:
    1- asla küfretme daima alttan almayı bil hatta kendi kendinede sövme
    2- cidden iyi bir takıma denk gelmek için dua et
    3- nadir oynadığın heroyu asla oynama ha çok iyi oynarsın o zaman olur
    4- tek bir laneye bağlı kalma bana sup bırakmayın diyenlerden olma
    5- win ratesi yüksek champlarda oynayıp focusu iyi yap focus çok iyi
    6- adc de pozisyon önemli
    7- suçu kendinde bul kaybetme sebebini kendinde ara tamam herkes hata yapıyor ilaki ama sorunlarını görüp kendini değiştirmeye bak
    Bu forumun meşhur lafı var herkes hakettiği yerde diye bence doğru bunu değiştirmek o kişinin elinde
    şuanda diamonda yürüyorum ve bu uygulamalarım sayesinde plat seviyesine çıktım zaten yükseldikçe iyi insanlar geliyor şahsiyet ve oynayış bakımından
    bilmem yararlı olurmu olmazmı ama bu yazdıklarım ciddi anlamda bana bu eloyu kazandırdı.
    edit: gerekirse burdan yada oyundan pm at nickim aynı yardımcı olurum şöyle bakıldığı zaman bir hikayeden ibaret gibi görünüyor yorumum ancak baya yararlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikaruzz -- 7 Nisan 2015; 10:19:51 >

• kardeşim oyunu oyun için oyna, sinirlenmene veya takmana değmez. Sen bu işten birşey kazanmayacaksın, amaç eğlenmek. Gir oynuna elinden geleni yap çılgınlar gibi eğlen, küfredeni mutele geç. İnternetin yok diye de üzülme bu iyi birşey çık gez dolaş .

Hayatını bir oyundan ibaret sanma
  • Şunları boostlayanın ben var ya. Forumdan bunu yapan çok insan var denkte geldim.sonra millet goldda platta bronzdan farkı yok diye geziyolar serverin kalitesini düşürüyorsunuz sadece herkes hakettiği ligdedir bu kadar basit. Eğer silverdan çıkamıyorsan zorlama sende güzel kardeşim iyi oynadığın zaman gelicek çıkacaksın. Çıkamıyorsan oralıksın hepimizin takımına geliyor afk ler feederler. 2 maç kaybeder 3 maç kazanır yine çıkarsın orayı haketmiyorsan
  • 3 sezondur oynuyorum. İlk başladığım zamanlar giriş seviyesi botlarda destan yazdığım zaman sevindiğim oluyordu, şuan Diamond elodayım penta atsamda sevinci 10 saniye ancak sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

3 sezondur oynuyorum. İlk başladığım zamanlar giriş seviyesi botlarda destan yazdığım zaman sevindiğim oluyordu, şuan Diamond elodayım penta atsamda sevinci 10 saniye ancak sürüyor.

Hani birakmistin oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

3 sezondur oynuyorum. İlk başladığım zamanlar giriş seviyesi botlarda destan yazdığım zaman sevindiğim oluyordu, şuan Diamond elodayım penta atsamda sevinci 10 saniye ancak sürüyor.

Hani birakmistin oyunu

Bıraktım zaten?
  • ver oynim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.