yeni moda silver barla milleti kandırmak bazı uyanık arkadaşlarımız ilk merchantta ilk üç yere 1 coinsten silver bar 4. yede yüksek fiyattan silver bar koyuyolar daha sonra ilk üçü mektupla gidio 4. aman sakın yemeyin dikkat edin bu bir uyarıdır ama bazı arkadaşlarımızda bilmediği için gerçekten 1 coinse koyuyo hemen çekin çekiliosa ben çektim
verildiyse özür ama fiyatlara kesinlikle bakın bu bi haksız kazançtır
güzel fikir.
quote:
Orijinalden alıntı: NO_oB
güzel fikir.
piyasada herşeye dikkat eder ona göre item alırım bu nedenle böyle bi elemanla karşılaşsam fena olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: serious_captain
piyasada herşeye dikkat eder ona göre item alırım bu nedenle böyle bi elemanla karşılaşsam fena olmaz
Alıntıları Göster
@N-Gabby;
Peki adamın kandırmak içinmi yoksa sahidenmi 1 coine koydugunu nasıl anlıcaz biraz acarmısın?
quote:
Orijinalden alıntı: FreeStyle
@N-Gabby;
Peki adamın kandırmak içinmi yoksa sahidenmi 1 coine koydugunu nasıl anlıcaz biraz acarmısın?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: FreeStyle
@N-Gabby;
Gerçekten koyarsa çekeiblirsin.
Ama letter ile kendine yollarsa pazarda duran silwer barı çekemessin.
Gerçek olup olmadıgını alarak weya alamayarak anlayabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8
quote:
@N-Gabby;
Alıntıları Göster
bi keresinde cypherda bi adam gördüm adam merchant ı silver barla doldurmuş bazılarını 8 888 888 den koymuş bazılarınıda 88 888 888 den koymuş ben 8 888 888 den olanaları ayıkladım çektim npc ye sattım beleşten para gelmişti çok sevinmiştim
quote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
bi keresinde cypherda bi adam gördüm adam merchant ı silver barla doldurmuş bazılarını 8 888 888 den koymuş bazılarınıda 88 888 888 den koymuş ben 8 888 888 den olanaları ayıkladım çektim npc ye sattım beleşten para gelmişti çok sevinmiştim
Alıntıları Göster
suanda diezde bi warior cekti ehuehehe :D
quote:
Orijinalden alıntı: FnL
suanda diezde bi warior cekti ehuehehe :D
Alıntıları Göster
lettera kendi adımı yazacam yolliycam o zaman cekemiolar dimi bi de pei ben bunu npc ye satamıycammı
quote:
Orijinalden alıntı: Kınayt Onlayn
lettera kendi adımı yazacam yolliycam o zaman cekemiolar dimi bi de pei ben bunu npc ye satamıycammı
Alıntıları Göster
Bende bugün 3 tane +7 paper elbiseyi koydum yanyana 5m den yanına bide +1 koydum onuda çektiler.Artık bilerekmi bilmeyerek mi çekti bilemicem
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Kınayt Onlayn
ya satarsın letterden gelince
quote:
Orijinalden alıntı: FnL
quote:
ya satarsın letterden gelince
Alıntıları Göster
ok denicem şimdii
quote:
ok denicem şimdii
Alıntıları Göster
you cannot send a letter to yourself dio
quote:
Alıntıları Göster
İsmini yazdıktan sonra 2-3 kere space'e bas olur
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8
quote:
@N-Gabby;
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
quote:
@N-Gabby;
arkadaş açıklamış yalnız bir şey söylemek istiyorum ben uyarı amacı ile verdim ama bazı arkadaşlar denemeyi düşünüo heralde bu haksız kazançtır bir kişinin dalgınlığından yararlanmaktır
quote:
Alıntıları Göster
quote:
kendi ismini yaz bir boşluk bırak
quote:
Orijinalden alıntı: EkoFresh
quote:
kendi ismini yaz bir boşluk bırak
Alıntıları Göster
arkadas soyulmayasınız diye bi iylik olsun ögrenın tuzaga düsmeyin diye acmıs bazılarımızda milleti soymaya calısıyo ayıp yani
quote:
Orijinalden alıntı: Kaneki Ken
arkadas soyulmayasınız diye bi iylik olsun ögrenın tuzaga düsmeyin diye acmıs bazılarımızda milleti soymaya calısıyo ayıp yani
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: judge54
en sonunda biri beni anladı kötü niyetli olmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: N-Gabby
quote:
Orjinalden alıntı: judge54
en sonunda biri beni anladı kötü niyetli olmayalım
Alıntıları Göster
abi şu sokularda çalıştırdıgımız kafamızı başka yerlerde çalıştırsak dünya bizimdi
quote:
Orijinalden alıntı: NervoUsKing
abi şu sokularda çalıştırdıgımız kafamızı başka yerlerde çalıştırsak dünya bizimdi
Alıntıları Göster
saol
quote:
Orijinalden alıntı: NervoUsKing