Şimdi Ara

Silver cehennemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silver 5'im.4 kez seriye cıktım gelen takımlar sagolsun düştüm en sonunda 0 puan oldum şimdi 35 puanda falanım. Varmı yardım edicek su yerden kurtulayım ? Konuyu trollemeyin plz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana 40 liraya falan patlar, ama ben yapmiyorum artik uzgunum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Leao Ramirez

Sana 40 liraya falan patlar, ama ben yapmiyorum artik uzgunum :(

Boost demiyorum duo arıyorum

• gel girelim mainim sup.adc oynuyosan ekle
    egooa
  • Bende bir zamanlar oralardaydım dostum. Çözümü weste geçerek buldum.
  • Oynadığın oyunlarda kendi takımında fazla konusma kim ne hata yaparsa yapsın eğer zaten iyi oynuyorsan oyun sonu birisi ekler seni :)

Bende gümüs 2 dim 1-2 hafta öncesine kadar çıkamayacağımı düşünüyordum ama bir duo buldum şu anda gold 4 serilerindeyim ve zaman buldukça duo ile giriyoruz ama benden sana tavsiye gold daha beter sakın gelme
  • quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

Oynadığın oyunlarda kendi takımında fazla konusma kim ne hata yaparsa yapsın eğer zaten iyi oynuyorsan oyun sonu birisi ekler seni :)

Bende gümüs 2 dim 1-2 hafta öncesine kadar çıkamayacağımı düşünüyordum ama bir duo buldum şu anda gold 4 serilerindeyim ve zaman buldukça duo ile giriyoruz ama benden sana tavsiye gold daha beter sakın gelme

Gayet sakin giriyorum oyuna ama o pick ekranında lane kavgası yapıyolar ya çıldırıyorum sonra amacsızca feedlıyorum mmrim düştü bunların yuzunden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 maçta çıktım gümüş1den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armordillo

quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

Oynadığın oyunlarda kendi takımında fazla konusma kim ne hata yaparsa yapsın eğer zaten iyi oynuyorsan oyun sonu birisi ekler seni :)

Gayet sakin giriyorum oyuna ama o pick ekranında lane kavgası yapıyolar ya çıldırıyorum sonra amacsızca feedlıyorum mmrim düştü bunların yuzunden.

Kendi hatanı zaten biliyorsun sen :)

Yapsınlar boşver hiç takma sadece kazanmaya oyna baktın hala kavgaya devam ediyorlar mutele oyununa devam et =)

• gümüş 3 te bir sorun var bende:D geçen lig düştüm 7 puanken 2 maç yenildim ve sonra 4 maç win aldım geri çıktım şimdi çıktıktan sonraki ilk maçta hemen yenildim ne iş ya artık kimseyi takmıcam ya top ya jungle diğer türlü olmuyo
  • aklı olan varsa yaz tatili süresince oyuna girmez. az önce 2 oyun attım. sövülmedik tarafımı bırakmadılar. Counter Strike'a devam. bu gençler bilmez bu oyunu.
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Baş ağrısı yapıyor bende cs ya sürekli d2-aztec-inf gitmekden kafa bir süre sonra kaldırmıyor
  • gumusten cikinca nolcakki bende gumus 4 um hic takmiyorum lig atlamayi bronzdan çıktım o yetiyo bana kuzenim altina çıktı gumus 1-2 altindan daha iyi durumda diyo yani lig atlayinca oyundaki kalite artmiyor troll kufur feeder afk her ligde var görüyoruz konulari platinda elmasinda

• Westteyim bende ama tr geçicem, West çok bozdu.
  • Oralarda sanırım bir gün kaldım. 5 den 1 serilerine 2 günde çıktım. Ama tekrar ikiye düştüm şu an iki cehenneminde sürünüyorum. Önde olduğumuz oyunları kaybediyoruz hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: pgdnBREAK

gumusten cikinca nolcakki bende gumus 4 um hic takmiyorum lig atlamayi bronzdan çıktım o yetiyo bana kuzenim altina çıktı gumus 1-2 altindan daha iyi durumda diyo yani lig atlayinca oyundaki kalite artmiyor troll kufur feeder afk her ligde var görüyoruz konulari platinda elmasinda

Abi 0 oyun bilgisi ya.Full tank garene kule altı girmeler, farm yapamazlar, drake baron takip etmezler. Ya oyundan biraz zevk alıp yenilsek bişey demicem ama yok olmuyo işte.

• Feedlemiyorsan gel ekle bende duo arıyorum :)

• Support oynayarak 2 günde silver 3 den altın 3e geldim qq
  • Dostum ben silver 2 den 1 e çıkmak için aynı günde 3 kere seriye çıkıp düştüm sonrası malum o kadar Troll gelince bende hırs yaptım ama yapmamaliymisim gümüş 5 e kadar düştüm w/l -24 e kadar düştü şimdi -14 sanırsam yada daha fazla neyse tatilde toparlamaya çalışıcam kendimi amacım gold olmak değil w-l oranını düzeltme ve hatta sole söyliyim geçen maçta bizim teamda ki top lane oyuncusu jungle almayin 2 top lane yapalım yanlız oynaya mom ben dedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armordillo

quote:

Orijinalden alıntı: pgdnBREAK

gumusten cikinca nolcakki bende gumus 4 um hic takmiyorum lig atlamayi bronzdan çıktım o yetiyo bana kuzenim altina çıktı gumus 1-2 altindan daha iyi durumda diyo yani lig atlayinca oyundaki kalite artmiyor troll kufur feeder afk her ligde var görüyoruz konulari platinda elmasinda

Abi 0 oyun bilgisi ya.Full tank garene kule altı girmeler, farm yapamazlar, drake baron takip etmezler. Ya oyundan biraz zevk alıp yenilsek bişey demicem ama yok olmuyo işte.

Katliam olur baron-dragon dururken "midden yar"arlar sonra karşı takım doğar siz bu arada yalvarırsınız geri çekilmeleri için ama nafile. Dördü ölür suçlu kim? Tabii ki siz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.