Silver 5'im.4 kez seriye cıktım gelen takımlar sagolsun düştüm en sonunda 0 puan oldum şimdi 35 puanda falanım. Varmı yardım edicek su yerden kurtulayım ? Konuyu trollemeyin plz
Sana 40 liraya falan patlar, ama ben yapmiyorum artik uzgunum :(
quote:
Orijinalden alıntı: Leao Ramirez
Boost demiyorum duo arıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Armordillo
quote:
Orijinalden alıntı: Leao Ramirez
Boost demiyorum duo arıyorum
Alıntıları Göster
gel girelim mainim sup.adc oynuyosan ekle egooa
quote:
Orijinalden alıntı: Udyr.
gel girelim mainim sup.adc oynuyosan ekle egooa
Alıntıları Göster
Bende bir zamanlar oralardaydım dostum. Çözümü weste geçerek buldum.
quote:
Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah
Bende bir zamanlar oralardaydım dostum. Çözümü weste geçerek buldum.
Alıntıları Göster
Oynadığın oyunlarda kendi takımında fazla konusma kim ne hata yaparsa yapsın eğer zaten iyi oynuyorsan oyun sonu birisi ekler seni :)
Bende gümüs 2 dim 1-2 hafta öncesine kadar çıkamayacağımı düşünüyordum ama bir duo buldum şu anda gold 4 serilerindeyim ve zaman buldukça duo ile giriyoruz ama benden sana tavsiye gold daha beter sakın gelme
quote:
Orijinalden alıntı: UKisuke
Oynadığın oyunlarda kendi takımında fazla konusma kim ne hata yaparsa yapsın eğer zaten iyi oynuyorsan oyun sonu birisi ekler seni :)
Bende gümüs 2 dim 1-2 hafta öncesine kadar çıkamayacağımı düşünüyordum ama bir duo buldum şu anda gold 4 serilerindeyim ve zaman buldukça duo ile giriyoruz ama benden sana tavsiye gold daha beter sakın gelme
Gayet sakin giriyorum oyuna ama o pick ekranında lane kavgası yapıyolar ya çıldırıyorum sonra amacsızca feedlıyorum mmrim düştü bunların yuzunden.
quote:
quote:
Gayet sakin giriyorum oyuna ama o pick ekranında lane kavgası yapıyolar ya çıldırıyorum sonra amacsızca feedlıyorum mmrim düştü bunların yuzunden.
Alıntıları Göster
10 maçta çıktım gümüş1den.
quote:
quote:
Kendi hatanı zaten biliyorsun sen :)
Yapsınlar boşver hiç takma sadece kazanmaya oyna baktın hala kavgaya devam ediyorlar mutele oyununa devam et =)
quote:
Orijinalden alıntı: 38DS315
10 maçta çıktım gümüş1den.
Alıntıları Göster
gümüş 3 te bir sorun var bende:D geçen lig düştüm 7 puanken 2 maç yenildim ve sonra 4 maç win aldım geri çıktım şimdi çıktıktan sonraki ilk maçta hemen yenildim ne iş ya artık kimseyi takmıcam ya top ya jungle diğer türlü olmuyo
aklı olan varsa yaz tatili süresince oyuna girmez. az önce 2 oyun attım. sövülmedik tarafımı bırakmadılar. Counter Strike'a devam. bu gençler bilmez bu oyunu.
major24M
kullanıcısına yanıt
Baş ağrısı yapıyor bende cs ya sürekli d2-aztec-inf gitmekden kafa bir süre sonra kaldırmıyor
gumusten cikinca nolcakki bende gumus 4 um hic takmiyorum lig atlamayi bronzdan çıktım o yetiyo bana kuzenim altina çıktı gumus 1-2 altindan daha iyi durumda diyo yani lig atlayinca oyundaki kalite artmiyor troll kufur feeder afk her ligde var görüyoruz konulari platinda elmasinda
quote:
Orijinalden alıntı: pgdnBREAK
gumusten cikinca nolcakki bende gumus 4 um hic takmiyorum lig atlamayi bronzdan çıktım o yetiyo bana kuzenim altina çıktı gumus 1-2 altindan daha iyi durumda diyo yani lig atlayinca oyundaki kalite artmiyor troll kufur feeder afk her ligde var görüyoruz konulari platinda elmasinda
Westteyim bende ama tr geçicem, West çok bozdu.
Oralarda sanırım bir gün kaldım. 5 den 1 serilerine 2 günde çıktım. Ama tekrar ikiye düştüm şu an iki cehenneminde sürünüyorum. Önde olduğumuz oyunları kaybediyoruz hep.
quote:
Abi 0 oyun bilgisi ya.Full tank garene kule altı girmeler, farm yapamazlar, drake baron takip etmezler. Ya oyundan biraz zevk alıp yenilsek bişey demicem ama yok olmuyo işte.
Feedlemiyorsan gel ekle bende duo arıyorum :)
quote:
quote:
Abi 0 oyun bilgisi ya.Full tank garene kule altı girmeler, farm yapamazlar, drake baron takip etmezler. Ya oyundan biraz zevk alıp yenilsek bişey demicem ama yok olmuyo işte.
Alıntıları Göster
Support oynayarak 2 günde silver 3 den altın 3e geldim qq
Dostum ben silver 2 den 1 e çıkmak için aynı günde 3 kere seriye çıkıp düştüm sonrası malum o kadar Troll gelince bende hırs yaptım ama yapmamaliymisim gümüş 5 e kadar düştüm w/l -24 e kadar düştü şimdi -14 sanırsam yada daha fazla neyse tatilde toparlamaya çalışıcam kendimi amacım gold olmak değil w-l oranını düzeltme ve hatta sole söyliyim geçen maçta bizim teamda ki top lane oyuncusu jungle almayin 2 top lane yapalım yanlız oynaya mom ben dedi
quote:
quote:
Katliam olur baron-dragon dururken "midden yar"arlar sonra karşı takım doğar siz bu arada yalvarırsınız geri çekilmeleri için ama nafile. Dördü ölür suçlu kim? Tabii ki siz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme