Şimdi Ara

Silver Cehennemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mid al duo bul , daha rahat carry leyecek bir ad carry al tris luci gibisinden

Mid al dememin sebebi şu

Mid alırsın midde kasarsın bota roam atarsın adc kasar sup kasar sonra jungle da topa yardım eder easy peasy

Duo bul dediğimde en azından takımda 1 tane daha akıllı adam olur veya

mid jung pre yaparsınız yukarıda dediğim olay daha aktif olur
  • silver 5 hesabı adc corki , trist oynayarak gold 5 yaptım. main hesabım da ilk 10 maç kötü oynadığım ve 9 maçımada afk geldiği için 4 w alabildim sadece 4 ws5 oyunlarımdan 3 ünü taşıyabildim. silver elo üstü bir duo partner (yetenek olarak )ile gold 5 yaptım hesabı.solo girerekte şu an gold 2 . silver cehennem değil. şans önemli faktör biliyorum inkar edilemez bir gerçek ama gerçekten bak gerçekten rakiplerinden iyi olsan kafadan zaten karşısını ve rakip junglerı oyundan düşürebilirsin. ki bu duruma göre rakipten 2 veya 3 kişiyi oyundan düşürmek demek. birde vayne falan oynama burası tr oyunun kaderi ilk 10 dakkada belli oluyor al draven cait earlyde ez adamı .zaten rakip başlar flame kendi bot koridoruna alırsın oyunu. agresif oyna pasif pasif farm yapma kule altı kalsınlar .bırak rakip jungler sana gelsin 3 ws 2 botta olsun diğer koridorlar nefes alsın.
  • Gümüşten cikmanin yolu amumu karsi takim tflerde toplu durucak 1 ulti tmmdir hadi altin yaptim seni yine iyisini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer lanede ustunsen diger lanelere baskina gidip takim arkadaşlarına yardım etmen lazımdı. Adc ile feedlendiysen zaten TF lerde iyi konum alarak rakibe büyük hasar verip oyunun gidişatını değiştirmek yine senin elinde, zaten adı üstünde ad carry oyunu taşıyan sensin. Sonucta senin takıma 4 troll feeder vb. Gelme ihtimali var karşı takima ise 5 tane.. iyi oynuyorsan er yada gec çıkarsın zaten arada gelebilir öyle troller oyun sonucta bu fazla kafaya takmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 24 Ağustos 2014; 12:38:58 >
  • Smurf hesabimla silver 4 serideyim.0 lp den gayet rahat ciktim.Her oyun lane imi ezdim.Her mac feedleyen yok,feedlenen var.O yuzden pek de cehennem degil acikcasi

• çıkan çıkıyor low . Aglayacagına 1v5 nasıl tasıyabilirim diye dusun

• Bazen en iyisi olsan bile kazanamazsın

• Bazende şans işi oluyor iyi takım kötü takım gelmesi. 1v5 taşımam imkansız çünkü AdCarry koruyan yok. Dediğiniz gibi duo bulup midlanede oynayıp çıkmaya çalışıcam. Sürekli Ahri ve Katarina düşünüyorum
  • sağlam jungle duo bul 1 hafta geçmeden gold olursun. silver'da jungle ve mid taşır. başka lane taşımaz. adc oynayacaksan supp pre bul yine çıkarsın.
  • Silver 5 den gold 5 e 1.5 günde çıktım .

Konu kilit uye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindyD -- 24 Ağustos 2014; 13:05:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindyD

Silver 5 den gold 5 e 1.5 günde çıktım .

Konu kilit uye

Eee abi çıktıysan her konunun kilitlenmesimi gerekiyor ? Sonuçta çıkmak için bende uğraşıyorum fakat diğer kişiler yüzünden çıkamıyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaunTLeRoy

quote:

Orijinalden alıntı: WindyD

Silver 5 den gold 5 e 1.5 günde çıktım .

Konu kilit uye

Eee abi çıktıysan her konunun kilitlenmesimi gerekiyor ? Sonuçta çıkmak için bende uğraşıyorum fakat diğer kişiler yüzünden çıkamıyorum ..

yeterince iyiysen cikarisn bunu kabul et once daha sonra kendini gelistir

• Yeterince iyi değilsiiiiin şunu sokun artık kafanıza. Ben de çıkamıyorum silver dan. Ancak her geçen zaman biraz da geliştiriyorum kendimi. Yakındır çıkmam.
  • DEMEK Kİ SİLVER'DEN ÇIKMAK İÇİN YETERİNCE İYİ DEĞİLSİN, TAŞIYAN TAŞIYOR YANİ TAŞIYACAKSIN
  • Abi bu iş takım oyunu ya vallahi sinirden deliricem. Gece felan girmeyeceğim birdaha. Son 3 oyunumda gece girdim afk+feed ne ararsan var.Bugün öğleyin adc Caitlyn oynadım 33/2 bitirdim maçı :) taşıyabilirsen taşıyosun ama takımınında bi halt yapması lazım. Az önceki maçımda Midde ne güzel 2 de 2 aldım en başta merak edince lolnexusa baktım bakmaz olaydım. O adc'nin rün nedir adam mana rün koleksiyonu yapmış sonra 2 kill verip afk kaldı. Tek kişiyle taşındığı felan yok bu oyunun bu oyun takım oyunu anca adam akıllı bir takım gelicek öyle kazanıcaksın gece gece sinir krizine girdim yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaunTLeRoy -- 27 Ağustos 2014; 2:39:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.