Şimdi Ara

Silver Cehennemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok arkadaş yok bu lanet kümeden çıkılmaz abi 10-12 kez silver 3 için seriye çıkıp çıkıp düşüyorum yeter artık ya. 12 lose streak yaptım bütün maçlarda flame yaptığım yok düzgün farm yapıyorum kill alıyorum fakat diğerleri sayesinde kaybediyoruz . Vayne alıyorum 3 oyundur karşıma gelen Cait-Luci ve Trisi farmdan düşürdüm ve çok rahat oynuyorduk botta fakat diğer lanelerin FEEDlemesiyle kaybediyorum. Adam Diana ile katarinayı feedliyor o dereceye geldi ya. Koridordan üstün çıktığım halde kaybediyorum çıkılmaz bu gümüşten sinirden bilgisayarı yumruklayacaktım o derece sinirlendim arkadaş sinir stresten başka birşey vermiyor bu oyun adama

• Bizden ne yapmamızı istiyorsun? Açıkçası böyle konular görmekten herkes sıkılmıştır. Burada sana diyecekleri şey "Taşıyan taşıyor." olur. Eğer gerçekten diğer koridorlar kaybettiği için oyun kaybediyorsan adc için ısrar etmenin bi anlamı yok, orman senin yuvan olsun.
  • Hard QQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce sakin ol ranked girme bir süre.Sonra silverda bot ile çıkılmaz mid alacaksın öyle çıkacaksın yoksa oraya mahkumsun.
    Mümkün olduğunca pre girmeye çalış.
    Her zaman söylüyorum silverdan mid lulu ile çıkdım şu anda golddayım ve orada da ap tris taşıyor belki silverda da işe yarar.

Ve bir iki maç kaybettikden sonra girme rankeda o gün için normal gir yada çık dolaş.
  • Taşıyan taşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaunTLeRoy

Yok arkadaş yok bu lanet kümeden çıkılmaz abi 10-12 kez silver 3 için seriye çıkıp çıkıp düşüyorum yeter artık ya. 12 lose streak yaptım bütün maçlarda flame yaptığım yok düzgün farm yapıyorum kill alıyorum fakat diğerleri sayesinde kaybediyoruz . Vayne alıyorum 3 oyundur karşıma gelen Cait-Luci ve Trisi farmdan düşürdüm ve çok rahat oynuyorduk botta fakat diğer lanelerin FEEDlemesiyle kaybediyorum. Adam Diana ile katarinayı feedliyor o dereceye geldi ya. Koridordan üstün çıktığım halde kaybediyorum çıkılmaz bu gümüşten sinirden bilgisayarı yumruklayacaktım o derece sinirlendim arkadaş sinir stresten başka birşey vermiyor bu oyun adama

Yok arkadaş, yok; bu lanet kümeden çıkılmaz.
    Abi 10-12 kez Gümüş 3 için seriye çıkıp çıkıp düşüyorum.Yeter artık ya, 12 yenilgi serisi yaptım!
    Hiçbir maçımda flame yaptığım yok, düzgün farm yapıyorum, kill alıyorum.Ama takımımdaki diğer oyuncular nedeniyle kaybediyoruz.
    Vayne aldım son 3 oyun.Karşıma gelen Caitlyn, Lucian ve Tristana'yı farmdan düşürdüm ve çok rahat oyun oynuyorduk kendi koridorumuzda.Ama diğer koridorların rakip takımı beslemesiyle oyunu kaybettim.
    Adam Diana ile Katarina'yı besliyor, o dereceye geldi ya!Koridordan üstün çıktığım halde kaybediyorum.
    Çıkılmaz bu gümüşten.Sinirden bilgisayarı yumruklayacaktım, o derece sinirlendim arkadaş!Sinir stresten başka bir şey vermiyor bu oyun adama.

Alın beyler düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeen -- 24 Ağustos 2014; 8:37:44 >

• ben 1 yılda cıktım , tahminen 20-30 kez s1 serisinden düştüm sonra plata kadar 15 günde çıktım kendi hatalarını görüp düzeltmen lazım boşver başkalarının hatalarını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

Önce sakin ol ranked girme bir süre.Sonra silverda bot ile çıkılmaz mid alacaksın öyle çıkacaksın yoksa oraya mahkumsun.
    Her zaman söylüyorum silverdan mid lulu ile çıkdım şu anda golddayım ve orada da ap tris taşıyor belki silverda da işe yarar.

Ve bir iki maç kaybettikden sonra girme rankeda o gün için normal gir yada çık dolaş.

Midde oynuyorum ama yine kaybediyorum nedense mesela bugün mid Orianna aldım karşımda Katarina vardı. Lanede rahatça farm yaptım jungler yardımıyla 2 kill çıkardım fakat ss vermeme rağmen totemsiz oynayan bot laneden sürekli 2de 2 alan Katarina kasıldı. O maç support gibi oynadım. 17-18 asistle bitirdim Graves'a saldım bütün killeri fakat oda bir halt yapamadı. Sup morganadan fazla asistim vardı. Ne yapsam yaranamıyorum maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Taşıyan taşıyor.

• Takıma bağlı herolar seçme sende çek asasin herolar rakibi jungle da kıstır roam at kazanırsın

• Yahu taşıyacak hero al o zaman vayne ile taşıyamıyorsan Katarina oyna git jungle master yi oyna free win alınıyor bu herolarla

• Abi katarina ya banlanıyor yada karşı takım alıyor hemen. Master Yi denemedim mainim jungle değil :/ Jungle'a mı yönelsem acaba ?
  • Taşıyan taşıyor ağlama

• Sezon bası Silver V idim. Biz nasıl çıktık aga? 108 kusur mac var toplam Gold II deyim. Jungle oynayacaksin ama tank olarak degıl.

• Bana sorarsanız Silver Bronz Gold Plat bu gibi liglerden kurtulma yollarının başında sezon başı ranked oynayacaksınız. Şöyle ki sezon başı herkes rankedları ciddi oynayarak bir yerler gelmeye çalışıyor işiniz kolaylaşıyor. Ayrıca şöyle bir durum var sezon başında sezonlar yerleşmediği için ELO HELL düşme ihtimal neredeyse "0" ortalama bir maçtan 20~25 puan geliyor. Şöyle bir örnek vereyim geçen sezon Gümüş 1 de 99 da puanda arka arkaya 4-5 maç 0 puan geldi Kaybedince 10-15 gidiyordu. Ayrıca bir arkadaş Bot ile taşınmaz Mid alacaksın demiş. Şahsen ben Elmas'a kadar Support ile çok oyun taşıdım. Yok Mid taşır yok solo taşır önce bunları geçin sonra dediklerimi yapın herkes mutlu olsun :)
  • Oynayan çıkıyor herkes hakettiği yerde
  • quote:

Önce sakin ol ranked girme bir süre.Sonra silverda bot ile çıkılmaz mid alacaksın öyle çıkacaksın yoksa oraya mahkumsun.

Bot ile ciktim nasil bot ile cikilmaz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroCrafter

quote:

Ok aferin evladıma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeroCrafter

quote:

Ok aferin evladıma

Komikmisin anlamadin elestriye gelemiyor insan

• Silverda rahat taşınıyor Smurf hesap buldum bi tane draven alıyorum çok rahat taşıyorum vaynele zor taşırsın ayrıca early de güçlü bi hero alman lazımki snowball olasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.