Şimdi Ara

Silver gold eloda iyi herolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vlad ve xerath var aklımda hangisi? diğer önerilerinizi yaparsanız da sevinirim teşekkürler

• syndra.
  • BloodBrother1 B kullanıcısına yanıt
    Midim çok kötü olmasına rağmen geçen sezonun başında kuzenin hesabını aldım syndra oynayayım dedim ilk oyunum olacaktı onunla ve harikalar yaratmıştım ha takıma katkım yoktu roam falan atmamıştım mide gelenleri keserek 9-3 gibi bir skorla late gamee çıktım. Ama jungleımız yanlış hatırlamıyorsam master yi idi ve hiç bilmiyordu oyunu. Avcı palası alıp bırakmış statik ve ebediye doğru gidiyordu. Hiç unutmam o noobluğu. Düşük eloda syndra güzel. Ha alışırsan Ahri daha iyi tabii. Mobility bakımından.
  • Hecarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahri, Azir, LeBlanc, Lissandra öneririm. Tank metasıyla beraber Cho'Gath ve Malphite da oldukça iyi iş yapıyor.

• Yeni bir hesap aldım, şimdi onunla yükseliyorum. Fiddle ile takımın geri olsa bile tek bir güzel ulti ile oyunu çevirebiliyorsun.

• Fiddlesticks güçlü çar
    Edit: ben de fiddle ile yükseliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 3 Mayıs 2015; 13:02:33 >
  • euw karşı taraf 4 kişi plat ve skypelı hatta adamlar twitchden yayın yapıyordu 10 kişi falan izliyor karşımda azir vardı rezil ettim elemanları kısacası vlad al mid oyna şuan baya güçlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 3 Mayıs 2015; 13:06:07 >
  • Lee Sin,Leblanc,Katarina,Vayne,Sejuani,Annie
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

euw karşı taraf 4 kişi plat ve skypelı hatta adamlar twitchden yayın yapıyordu 10 kişi falan izliyor karşımda azir vardı rezil ettim elemanları kısacası vlad al mid oyna şuan baya güçlü.

westte mi oynuyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gasai Yuno

quote:

euw karşı taraf 4 kişi plat ve skypelı hatta adamlar twitchden yayın yapıyordu 10 kişi falan izliyor karşımda azir vardı rezil ettim elemanları kısacası vlad al mid oyna şuan baya güçlü.

westte mi oynuyorsun?

evet

• silverdan en rahat darius ile cıkılır ne zman arkadaslarıma yardım etsem darius alrıım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gasai Yuno

quote:

westte mi oynuyorsun?

evet

oyunuma denk gelmiştin bir kez lee oynuyodun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.