Sizce hangisini alayım. 40Amperlik , Soketli kabloları ile Enermax' mı yoksa karizması ile 500W Silverstone mu?
Bu arada imzamdaki profil düzenleyemediğimden ST40F iptal ama elinde olan varsa 85 YTl veririm.
başka bir önerim var sana ikinci el forumunda tahan 480 watt var garantili 130 ytl ne derisn ilanlara bak bulursun fiyatı daha uygun senin için
arkadaşım dikkat edersen ENERMAX toplamda 40A değil 30A veriyor!!! burda bir şüphe yok!!! Alman gereken PSU kesinlikle SİLVERSTONE'dur!
Bende enermax liberty 400w var +12v toplamda 30a verio ama ayrı ayrı kullanılırsa her iki kanalada 20a veriyo. Kablo rahatlığı zaten bu psu yu almamdaki en önemli sebeptir
quote:
Orjinalden alıntı: ömerözkan
başka bir önerim var sana ikinci el forumunda tahan 480 watt var garantili 130 ytl ne derisn ilanlara bak bulursun fiyatı daha uygun senin için
Sanırım O 28 A veriyor ne yazıkki fiyatı uygun gelmedi, 125 ytl e rs-450 34A satıldı.
Anlaşılan Silverstone da karar kıldım, enermax da güzel girişleri falan ama SS daha iyi geldi bana,Teşekkürler.
fiyatlarin ayni olmasi,secimi zorlastiriyor.bence kablo onemli deil desem.silver mi alalim.
kesinlikle ENERMAX 400W ii.ayrı ayı 20A çok ii bi değerdir.
kesinlikle ENERMAX 400W ii.ayrı ayı 20A çok ii bi değerdir.
Ayrı ayrı yı bırak max 30A 360w sağlıyor, SS500W 35A da 420W , bugün gelecek hayırlısı.
güzel seçim ayrı ayrı ise enermax daha iyi ama tekse silverstone daha iyi bu kullanıcının seçimine kalmış zaten. güle güle kullan
ben de aynı çelişkide kaldım, 2 gün önce silverstone aldım
quote:
Orjinalden alıntı: emir_
ben de aynı çelişkide kaldım, 2 gün önce silverstone aldım
aynı şekilde bende lian li ile beraber bundle olarak firebal dan aldım. gerçekten her işimi görüyor sağlam bir psu, tercih edilmesi gerekir bence :)
Valla ilk önce X1800XT alacağımdan şöyle ikinci el PSU düşünüyordum baktım 120 den aşağı yok gittim firebal.net ten Silverstone 500WSLI&CF 36 A lık PSU aldım.
Nasıl olsa demirbaş grubundan şimdi 200 lira daha buldummu X1800XT BEKLE BENİİİİİİİİİ!!!
O marka bu marka önermeye gerek yok en iyi olan firmalardan alın gitsin işte....
herkes ss500 almis(bende dahil)bu ara ss de satislar iyi demek.kimse enermax almiyo
quote:
Orjinalden alıntı: hitman
herkes ss500 almis(bende dahil)bu ara ss de satislar iyi demek.kimse enermax almiyo
Pahalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme