Şimdi Ara

Silverstone 500W V2.2 & Enermax Liberty 400W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SST-ST50EF

Silverstone 500w

Enermax 400w
    http://www.evrenshop.com/asp/show_stock.asp?product=ELT%20400%20AWT

Şimdi fiyatlar aynı, 200 Ytl.

Burada fazla şüphe var sanki?

Silverstone her iki kanalda 36 A verirken

Enermax ise 40A veriyor. Ama 400W.

Her ikisininde %80 verimlilik var.

Sizce hangisini alayım. 40Amperlik , Soketli kabloları ile Enermax' mı yoksa karizması ile 500W Silverstone mu?

Bu arada imzamdaki profil düzenleyemediğimden ST40F iptal ama elinde olan varsa 85 YTl veririm.

• başka bir önerim var sana ikinci el forumunda tahan 480 watt var garantili 130 ytl ne derisn ilanlara bak bulursun fiyatı daha uygun senin için
  • arkadaşım dikkat edersen ENERMAX toplamda 40A değil 30A veriyor!!!
    burda bir şüphe yok!!!
    Alman gereken PSU kesinlikle SİLVERSTONE'dur!
  • Bende enermax liberty 400w var +12v toplamda 30a verio ama ayrı ayrı kullanılırsa her iki kanalada 20a veriyo. Kablo rahatlığı zaten bu psu yu almamdaki en önemli sebeptir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

başka bir önerim var sana ikinci el forumunda tahan 480 watt var garantili 130 ytl ne derisn ilanlara bak bulursun fiyatı daha uygun senin için

Sanırım O 28 A veriyor ne yazıkki fiyatı uygun gelmedi, 125 ytl e rs-450 34A satıldı.

Anlaşılan Silverstone da karar kıldım, enermax da güzel girişleri falan ama SS daha iyi geldi bana,Teşekkürler.
  • fiyatlarin ayni olmasi,secimi zorlastiriyor.bence kablo onemli deil desem.silver mi alalim.
  • kesinlikle ENERMAX 400W ii.ayrı ayı 20A çok ii bi değerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aerocool vx plus 400 watt psu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarhanos

kesinlikle ENERMAX 400W ii.ayrı ayı 20A çok ii bi değerdir.

Ayrı ayrı yı bırak max 30A 360w sağlıyor, SS500W 35A da 420W , bugün gelecek hayırlısı.
  • güzel seçim ayrı ayrı ise enermax daha iyi ama tekse silverstone daha iyi bu kullanıcının seçimine kalmış zaten. güle güle kullan
  • ben de aynı çelişkide kaldım, 2 gün önce silverstone aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir_

ben de aynı çelişkide kaldım, 2 gün önce silverstone aldım

aynı şekilde bende lian li ile beraber bundle olarak firebal dan aldım. gerçekten her işimi görüyor sağlam bir psu, tercih edilmesi gerekir bence :)
  • Valla ilk önce X1800XT alacağımdan şöyle ikinci el PSU düşünüyordum baktım 120 den aşağı yok gittim firebal.net ten Silverstone 500WSLI&CF 36 A lık PSU aldım.

Nasıl olsa demirbaş grubundan şimdi 200 lira daha buldummu X1800XT BEKLE BENİİİİİİİİİ!!!

O marka bu marka önermeye gerek yok en iyi olan firmalardan alın gitsin işte....

• herkes ss500 almis(bende dahil)bu ara ss de satislar iyi demek.kimse enermax almiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitman

herkes ss500 almis(bende dahil)bu ara ss de satislar iyi demek.kimse enermax almiyo

Pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.