Şimdi Ara

Silverstone gd08 kasa satilik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htpcmi oyun bilgisayarina yukseltiyorum kasasi satiliktir sifir gibi kusur yok. 300tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 16 Mart 2016; 6:51:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• funnyhow kullanıcısına yanıt
    Dostum htpc olayı çok spesifik bir konu olduğu için sistemi komple satmak biraz zor olabilir. Sırf kasa ebadı bile donanımı uyan bir htpc'nin satılmasına engel olabilir. O yüzden sistemi parça parça satmanızda fayda olabilir.

Parça fiyatları için ise ben genelde bu siteye bakıyorum. Direk alıcıya sattığım için ise bu alım fiyatlarının üstüne 10-20 $ ekliyorum. Tabii sizin güç kaynağı gibi pahalı bir ürün için daha fazla eklemelisiniz.

• ilanı güncelledim acil para ihtiyacım olduğundan 2000 tl ye indirdim. parcaların tek tek fiyatına bakarsanız hediye gibi bir fiyat olduğunu görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnyhow

ilanı güncelledim acil para ihtiyacım olduğundan 2000 tl ye indirdim. parcaların tek tek fiyatına bakarsanız hediye gibi bir fiyat olduğunu görürsünüz.

hocam ürün satıldı mı? İlanı göremiyorum.
  • siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt
    Hocam para ihtiyacim kalmadi satmaktan da vazgectim bir midtower kasa alinca sadece kasasini satiliga cikartabilirim onun icinde acelem yok suan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.