Şimdi Ara

SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir düşünüyordum son bir iki aydır İpad miniyi çok fazla kullandığımı farkettim Apple ile aramdaki buzlar eriyince :) pc gözüme çok büyük gelmeye başladı :) bir micro sisitem kurma fikri oluştu,

Piyasada AM3 güncel bir micro-ATX kurmak mümkün değil İntel sağlam ASUS ROG filan var 500 kağıt birde işlemci 500.-tl açıkcası kullanmayacağım performansa para vermek istemedim,

En hayırlısı ve günceli yakalamak için AMD Asus F2 A85-M LE micro anakart ve AMD FM2 A8-5600K işlemci aldım eski sistemden kalan HD7870 HAWK ekran kartımıda sisteme taktım elimdeki H100 satmayı düşünürek yine ikinci el H80İ aldım sistemde ayrıca 5tb tutarında 3 adet HD var,

Kasa sağlam bir kasa zaten TJ08-E ile aynı iskelet orginal ön fanlar en fazla 900-1000 devir sessiz fanlar kasa biraz aydınlansın diye elimdeki ledli xigmatek crystal 12cm iki adet fan ön tarafa taktım H80i nin fanlarını elimdeki gelid fanlar ile değiştirdim,

H80İ çift fanlı olarak kasaya takmak biraz zorladı 3 adet HDD olduğu için HDD kafesini çıkarmadım kullanmasam içerisi oldukça rahatlar..

Masaüstü normal fan hızlarda sıcaklık,

AIDA64 15 Dakika CPU stres testi,o.c. 4.3ghz H80İ nin fanları 1350devirde

Metro Last Night Benchmark 1080p,dx11,very high,AF 4X,motion blur normal işlemci 4.3ghz MSI HD7870 hawk default hızlarda (1100/1200) H80İ ve ön kasa hava giriş fanları 1350 devirde

SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem  SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem

usta çok sakin anlatmış ama ben hiçde böyle sakin değildim,

HDD kafesi çıkarıp ssd ve win8 kurdum temiz bir sistem oldu,

SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem  SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem  SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem  SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem  SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem
     SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem  SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem  SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem

SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem  SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem  SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 20 Haziran 2013; 13:22:59 >

• Gerçektende Çılgın bir mod olmuş....

CRAZY Watercooled Silverstone Precision PS07B Build log

http://www.overclock.net/t/1378674/crazy-watercooled-silverstone-precision-ps07b-build-log

SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem  SilverStone Precision PS07 Micro-ATX sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 12 Haziran 2013; 17:59:28 >

• mod bölümü burası değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: GusttavoLima

mod bölümü burası değil

onun farkındayım merak etme sen mod yapım konusu değil zaten, kullanmış olduğum kasanın mod yapılmış haline sulanmak aşaması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commodore_64_

quote:

mod bölümü burası değil

onun farkındayım merak etme sen mod yapım konusu değil zaten, kullanmış olduğum kasanın mod yapılmış haline sulanmak aşaması..

Hayırlı olsun çok estetik bir kasa

bende almayı düşünüyorum fikir alışverişi yaparız irtibatta kalalım

büyük kasalardan gına geldi banada

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbo-Boost

quote:

quote:

mod bölümü burası değil

Teşekkürler kasadan ilk izlenimlerim oldukça olumlu sıcaklık değerleri ilede bir kaç resim eklemek istiyorum sistem biraz çalışsın istedim O.C.bile yaptım taktığım harici ekran kartının sıcaklığı H80i fanlarına gidip dışarı atıldığı için oyun oynadıkdan veya benchmark dan sonraki işlemci sıcaklığını göstermek istiyorum şuanda A8 5600K anakart optimal oc. ayarı 4.3ghz ile kullanıyorum sıkıntısız..

• quote:

quote:

quote:

quote:

mod bölümü burası değil

Teşekkürler kasadan ilk izlenimlerim oldukça olumlu sıcaklık değerleri ilede bir kaç resim eklemek istiyorum sistem biraz çalışsın istedim O.C.bile yaptım taktığım harici ekran kartının sıcaklığı H80i fanlarına gidip dışarı atıldığı için oyun oynadıkdan veya benchmark dan sonraki işlemci sıcaklığını göstermek istiyorum şuanda A8 5600K anakart optimal oc. ayarı 4.3ghz ile kullanıyorum sıkıntısız..

Çok güzel olmuş .. Sıcaklık dan sıkıntı çekmeyeçeğini düşünüyorum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam;

Hayırlı olsun güle güle kullanın benim sipariş listesinde bekliyor henüz onay vermedim ama çok dikkatimi çeken ve hoşuma giden bir model...Benim merak ettiğim asıl konu ise Silverstone' nun kasalarında kullandığı ters anakart montaj yönteminin sıcaklık değerlerine etkisinin ne kadar olduğu yönünde...sıcaklık testleeinide görmek isterim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 12 Haziran 2013; 15:15:47 >
  • Commodore_64_ kullanıcısına yanıt
    Hocam size zahmet olmassa sıcaklık testi görebilirmiyiz.İnternette kasanın incelemeleri mevcut zaten ancak sıcaklık konusunda kararsızım.Sessizlik ve serinlik önemli benim için yoksa kasaya bayıldım tam benlik
  • quote:

Hocam size zahmet olmassa sıcaklık testi görebilirmiyiz.İnternette kasanın incelemeleri mevcut zaten ancak sıcaklık konusunda kararsızım.Sessizlik ve serinlik önemli benim için yoksa kasaya bayıldım tam benlik

@TURK-ŞAD

selam bugün yaptım birkaç test boşda,cpu stres ve Metro last night benchmark gpu 65-70 arası iken cpu en yüksek 47 derece olmuş..yukarıda konuya ekledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 12 Haziran 2013; 17:17:24 >
  • quote:

quote:

@TURK-ŞAD

selam bugün yaptım birkaç test boşda,cpu stres ve Metro last night benchmark gpu 65-70 arası iken cpu en yüksek 47 derece olmuş..yukarıda konuya ekledim..

Çok teşekkürler hocam biliyorum uzattım ama son bir kez rica etsem monitörle birlikte kasanın fotosunu çekip koyabilirmisiniz?

Çalışma masamın üstünde kullanıcam ikisinide nasıl görünüyor merak ettim

monitörünüz 21.5'' inçmidir?

birde anakartın takıldığı metal plaka sağlammı 12cm lik işlemci soğutucu taksak zorlarmı anakartla birlikte o plakayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İktisadiyat -- 12 Haziran 2013; 17:28:00 >

• evet samsung 21.5 monitör,

@Turbo-Boost videoda kule tipi soğutucular için altta bir destek mekanizması var benim ihtiyacım olmadığı için kullanmadım ama sağlam birşey kasa genel olarak sağlam tok bir yapısı var..

• Commodore_64_ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler yardımlarınız için güle güle kullanın tekrar
  • Performans isteyenler için iyi micro ATX anakart, 277.-TL

GIGABYTE Z87M-D3H INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 1600MHZ SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/gigabyte-z87m-d3h-z87m-d3h-intel-z87-soket-1150-ddr3-1600mhz-sata-30-usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=65949
  • hımmmm....kasadaki ters anakart montaj şekli sıcaklık değerlerine etkisi var gibi geldi, normal kasalara göre çok fazla fark olmamasına rağmen, boyutları ve içerdeki kablo kalabalağı göz önüne alındığında iyi denilebilir... testler için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

hımmmm....kasadaki ters anakart montaj şekli sıcaklık değerlerine etkisi var gibi geldi, normal kasalara göre çok fazla fark olmamasına rağmen, boyutları ve içerdeki kablo kalabalağı göz önüne alındığında iyi denilebilir... testler için teşekkürler

önemli değil hocam valla ben kasayı çok sevdim hatta gremlins filmindeki gizmo gibi sevimli geldi :) ilk başta bende çekindim ısı konusunda fırın gibi filan olur dedim fakat kasanın kompak olması hava girişi ve çıkışın yakın olması artısı olmuş isteğe bağlı yukarıda pro.kullanıcı gibi tam bir su soğutma bile mümkün,ben hdd kafesini çıkarmadığım için içerideki kablolara tam müdahale yapamadım bundan sonraki hedefim bir sistem ssd si ve tek bir hdd onuda en altda yer var veya üste olabilir takıp hdd kafesi almak..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.