Şimdi Ara

silverstone strider essential

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu güç kaynağının 500w olanından aldım. Sizce marka olarak doğru bir tercih yaptım mı? Benzer fiyatla satılan FSP ve High Powerları, hiçbir yabancı sitede bulamadım. O yüzden kalitelerinden emin olamadım. Fakat Silverstone, yabancı sitelerde incelemeleri vardı

• Cok klas bir psu oldugu kesin onemli olan kismi kaca aldiginiz ve neden 500w

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso

Cok klas bir psu oldugu kesin onemli olan kismi kaca aldiginiz ve neden 500w
    Bilgisayarımdaki ekran kartı GTX 1050ti. Bilgisayar giriş seviye. Üzerinde hadron güç kaynağı var. 600 yazıyor ama 330 watt veriyor bu bile sisteme yetiyor. Fakat ben, bu marka tehlikeli olur diye değiştirmek istedim. 500w yeteceğini düşündüm. İlerde ekran kartı değiştirme planım yok

371 TL ye aldım kargo dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accuser -- 7 Mayıs 2020; 11:36:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Accuser

Bilgisayarımdaki ekran kartı GTX 1050ti. Bilgisayar giriş seviye. Üzerinde hadron güç kaynağı var. 600 yazıyor ama 330 watt veriyor bu bile sisteme yetiyor. Fakat ben, bu marka tehlikeli olur diye değiştirmek istedim. 500w yeteceğini düşündüm. İlerde ekran kartı değiştirme planım yok

371 TL ye aldım kargo dahil

Alıntıları Göster
    800w Falan var oldukca pahalı fiyat iyi bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso

800w Falan var oldukca pahalı fiyat iyi bence...

Alıntıları Göster
    Evet indirimdeydi ben de kaçırmadım. 450 TL HB'de satılıyordu 400'e gittigidiyorda yine akortek satıyordu.. 600 W olanla arasında 20 - 30 TL birşey vardı. Hemde bu vesileyle, güç kaynağı ihtiyacı olan alsın teknobiyotikten. 600w olanları da var aynı modelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accuser -- 7 Mayıs 2020; 12:16:56 >
  • Teknobiyotikten 600w80plusunu 3 gun once 334 e aldim hiç mi araştirmadin fsp de genelde cw oluyor ve icinden guc kablosu çıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

Teknobiyotikten 600w80plusunu 3 gun once 334 e aldim hiç mi araştirmadin fsp de genelde cw oluyor ve icinden guc kablosu çıkmıyor
    Ben de teknobiyotikten aldım 2 gün önce aldım o fiyatlar 2 gündür geçerli değil. Hatta ben ilk pazartesi günü baktığımda yine bu fiyattı. İndirim kuponu falan mı kullandın? Nasıl oldu?

Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    SilverStone Strider Essential 600W 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı (SST-ST60F-ES230) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/silverstone-600w-80-strider-aktif-pfc-guc-kaynagi-sst-st60f-es230.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accuser -- 7 Mayıs 2020; 12:32:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Accuser kullanıcısına yanıt
    364 müş hocam kusura bakma yanlis görmüşüm

• Accuser kullanıcısına yanıt
    Giriş seviye düşük tüketimli sistem için sanıyorum problem çıkarmaz ama strider serisinin (bütün strider yazanlar mı emin değilim) eski teknoloji olduğunu okudum birçok yerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.