Bildirim
silverstone strider essential
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cok klas bir psu oldugu kesin onemli olan kismi kaca aldiginiz ve neden 500w
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayarımdaki ekran kartı GTX 1050ti. Bilgisayar giriş seviye. Üzerinde hadron güç kaynağı var. 600 yazıyor ama 330 watt veriyor bu bile sisteme yetiyor. Fakat ben, bu marka tehlikeli olur diye değiştirmek istedim. 500w yeteceğini düşündüm. İlerde ekran kartı değiştirme planım yokquote:
Orijinalden alıntı: huso
Cok klas bir psu oldugu kesin onemli olan kismi kaca aldiginiz ve neden 500w
371 TL ye aldım kargo dahil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accuser -- 7 Mayıs 2020; 11:36:46 > -
800w Falan var oldukca pahalı fiyat iyi bence...quote:
Orijinalden alıntı: Accuser
Bilgisayarımdaki ekran kartı GTX 1050ti. Bilgisayar giriş seviye. Üzerinde hadron güç kaynağı var. 600 yazıyor ama 330 watt veriyor bu bile sisteme yetiyor. Fakat ben, bu marka tehlikeli olur diye değiştirmek istedim. 500w yeteceğini düşündüm. İlerde ekran kartı değiştirme planım yok
371 TL ye aldım kargo dahil
Alıntıları Göster -
Evet indirimdeydi ben de kaçırmadım. 450 TL HB'de satılıyordu 400'e gittigidiyorda yine akortek satıyordu.. 600 W olanla arasında 20 - 30 TL birşey vardı. Hemde bu vesileyle, güç kaynağı ihtiyacı olan alsın teknobiyotikten. 600w olanları da var aynı modelinquote:
Orijinalden alıntı: huso
800w Falan var oldukca pahalı fiyat iyi bence...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accuser -- 7 Mayıs 2020; 12:16:56 > -
Teknobiyotikten 600w80plusunu 3 gun once 334 e aldim hiç mi araştirmadin fsp de genelde cw oluyor ve icinden guc kablosu çıkmıyor
Ben de teknobiyotikten aldım 2 gün önce aldım o fiyatlar 2 gündür geçerli değil. Hatta ben ilk pazartesi günü baktığımda yine bu fiyattı. İndirim kuponu falan mı kullandın? Nasıl oldu?quote:
Orijinalden alıntı: i Am Not Dead
Teknobiyotikten 600w80plusunu 3 gun once 334 e aldim hiç mi araştirmadin fsp de genelde cw oluyor ve icinden guc kablosu çıkmıyorTeknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...SilverStone Strider Essential 600W 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı (SST-ST60F-ES230) | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/silverstone-600w-80-strider-aktif-pfc-guc-kaynagi-sst-st60f-es230.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accuser -- 7 Mayıs 2020; 12:32:5 >
-
364 müş hocam kusura bakma yanlis görmüşüm
Giriş seviye düşük tüketimli sistem için sanıyorum problem çıkarmaz ama strider serisinin (bütün strider yazanlar mı emin değilim) eski teknoloji olduğunu okudum birçok yerde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X