Şimdi Ara

Sim kartımı takabileceğim bir TABLET arıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 600 TL civarı tavsiyeleriniz var mı ben araştırdım ama kayda değer bişey bulamadım sanırsam Samsung'un P1010 denilen ürününün bazılarında var bu özellik bildiğiniz tavsiye edeceğiniz ürün var mı acaba

• Öncelikle Samsung P1010 modelinde 3G yani sim kart girişi yok, bu özellik P1000 modelinde mevcut. Ama iki modelinde artık sıfırı satılmıyor. İstediğin fiyat aralığında sana bunu öneririm;

http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=7987&name=artes-g711-siyah-tablet-pc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size tavsiye edebileceğim marka ve modeller; Motorola Xoom 3G, Vodafone Smarttab ve Samsung Galaxy Tab 10.1 P7500. Her üç modelde şu an internette garantili ikinci el alınabilecek durumda. 500 TL ile 750 TL arası. Batarya ömrü açısından Motorola'yı şiddetle tavsiye ederim. Naçizane tavsiyem çin malı markasız ürünlerden ve yerli malı diye marka uydurulmuş ama aslında markasız çin malı ürünlerden farklı olmayan tabletlerden uzak durun. Tecrübelerle sabittir mutlaka sorun yaşarsınız. Zaten bu cihazların hemen hiçbirinde sim kart yuvası bulunmuyor. Zaten sim kart yuvası olan modellerde kalite birden yükseliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.