Şimdi Ara

Sabit Hatlı Telefonu Bilgisayara Nasıl Bağlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iş yerinde yoğun telefon görüşmelerinde bulunuyorum.Mikrofonlu kulaklığım mevcut. Faz modem üzerinden telefon hattına bağlantı kurmak istiyorum. Fakat telefonu aktif edecek bir program bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler...

• Eskiden kurcalamıştım. Windowsun bile programı vardı. Conexsant tın tele sekreterli telefonu programları vardı ücretsiz.. Hatta hani bankaları arasınız yaz 1 e basın 3 e basın filan diyerek sizi yönlendiridi.. Baya zaman geçmiş yaw ne zamandı onlar :D Tabi o zamanlar için söylüyorum Fax-Modem kartının Voice özellikli olması gerekiyordu. Yani modeme telefon hattı takılan yere kulaklık ve mic girişleri olacak, yada kart üzerinde ki bir soket yarmı ile ses kartınadaki sokete giriş olacak. Düzolarak çalışmıyordu. (Sesli görüşme için çalışmıyordu) Sadece Fax, tele sekreter, sesli yönlendirme ve internet için VOICE özelliği olmasada yeterli oluyordu. Şimdi nasıldır bilemem.
  • Teşekkür ederim Mehmet Bey fakat şuan kullanılabilecek bir program lazım bana. Söylediklerinizi inceledim ama bir sonuca varamadım hala. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Gerçekten program kıtlığı başlamı. Bir kaç program indirdim. Ama PC de Voice Modem olmayınca çalışmıyor doğal olarak. Clasic PhoneTools, My Phone Book Dialer, Phone Tray, Tele Pool, Programlarını deneyiniz. Tam sürümlerini muhtemelen torrent de bulabilirsiniz. google den Voice modem phone gibi aratırsanız bişiler çıkar..
  • Bilgisayara bağlantı kurmak yerine çağrı merkezlerinde kullanılan GN marka kulaklık ve mikrofon seti kullanmayı düşünebilirsiniz. Mevcut telefona bağlayıp daha rahat edersiniz.
  • cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.