Şimdi Ara

Bataryasız, sadece kabloyla iphone çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphonun bataryasini söküp usb kabloyu takınca iphonun çalışır mı hiç deneyen var mı? Yani laptop lardaki gibi pili söküp adaptörle çalışır mı? Telefondaki şarj etmeme sorunu pilden mi yoksa şarj konnekteründen mi belki bu şekilde anlaşılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 8 Eylül 2013; 12:03:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanmıyorum çalışacağını birde konu başlığını düzeltirmisin

• Yabancı bir sitedeki yorum :

quote:

Op to answer your question, no you cannot run the iPhone without the battery in it, the iPhone does a power up check on boot and part of that process is to check the battery charge level. If the battery is below 5% or not present it will not boot.

iPhone sistem denetimi, boot esnasında batarya şarj düzeyi kontrolü yapıyormuş. Şarj %5'in altında olursa veya hiç olmazsa, sistem boot yapamıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 8 Eylül 2013; 12:03:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Sanmıyorum çalışacağını birde konu başlığını düzeltirmisin

Uyarı için teşekkürler. Mobilden yazınca niye hep böyle eksik kalıyor karakter anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Yabancı bir sitedeki yorum :

quote:

Op to answer your question, no you cannot run the iPhone without the battery in it, the iPhone does a power up check on boot and part of that process is to check the battery charge level. If the battery is below 5% or not present it will not boot.

iPhone sistem denetimi, boot esnasında batarya şarj düzeyi kontrolü yapıyormuş. Şarj %5'in altında olursa veya hiç olmazsa, sistem boot yapamıyormuş.

Hmm demekki çalışmıyor . Araştırman için teşekkürler.

• Çalışmaz çünkü aynı değerde elektiriği gönderemezsin telefona
  • ben galaxy note da root yaparken rast geldim. usb takılıyken çıkardım ve kapanmadı. çalışmaya devam ediyordu. gerçi iphone sormuşsunuz ama alternatif olsun diye söyleyim dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çalışıyor. Şu an elimde eski bir 3GS var. Bataryası çok şiştiği için çıkardım, müzelik olacaktı telefon. Kabloyu takıp denemek istedim, elmayı görünce şok oldum doğrusu. Ancak iTunes'a bağlanmamı istiyor. Usb ise elektiriği o akımda vermediği için bilgisayara bağladığımda açılmıyor. iTunes olmadan açmanın bir yolu var mıdır?

• Sanmıyorum
  • elma logosu gelir gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.