Şimdi Ara

Sim kilitli iphone6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanyadan alinan iphone 6 simkilitli cikti.Vodafone almanyayi aradigimizda apple in yaptigi birsey 2015 ocak ayinda acilcak diye bilgi verdiler.Bu dogrumudur ve sim kilidini nasil acabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de Amerikadan bir arkadaş için kilitsiz iphone 6 aldım ama o da kilitli çıktı ve şu an çalışmıyor. Apple'a durumu ilettim, telefonun kilitli olduğunu doğruladılar ve durumu telefonu satın aldığım yere bildirmemi söylediler. Bu konuda herhangi bir çözüm yolu bilen var mı?
  • -rsyz- - kullanıcısına yanıt
    Abi ilk defa duyuyorum kilitli çıktığını siz kontratlı olarak almış olmayasınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Walmarttan unlocked olarak 699 dolar+vergi ödeyerek aldım. Telefonun içinden AT&T sim kartı çıktı. Apple'dakiler AT&T'nin web sitesi üzerinden başvuru yapmam halinde AT&T'nin kilidini açabileceğini söylediler, apple bu konuda bişey yapamıyormuş. Başvuruyu yapabilmek için öncelikle online olarak sim kartı aktive ettim ve sonrasında ortaya çıkan telefon numarası ile başvuruyu yaptım. Sonrasında da bana sim kartın 6 ay taahütlü olduğunu ve bu süre dolmadan kilidin kaldırılamayacağını belirten bir mail geldi. AT&T'ye durumu e-mail ile bildirmek imkansız, hesabım vasıtasıyla giriş yapıp teknik desteğe bağlanmam gerekiyor. Hesap şifresini de aldığım telefona mesaj ile gönderiyorlar ki onu da haliyle alamıyorum. tam bir çıkmazdayım. Telefon ile ulaşmaya çalıştığımda da dakikalarca reklam dinletip sonrasında hat kesiliyor.

Telefonu satın aldığım (sanırım bana yanlış bir telefon verdiler) walmarta durumu yazdım, bana telefonu aldığım mağaza ile görüşmemi söylediler ki ben şu an Türkiyedeyim.

Arkadaşa da çok mahçup oldum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.