Bildirim
Sim Lock olmasi ihtimal dışı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Verdiğiniz model no turkcellin sattıklarına ait değil. Paralel ithalat ürün sanırım. Genpa dan imeinizi kontrol etmenizde fayda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam durum şu. Bu telefonu bana genpadan garanti ürünü olarak geldi. İlk telefonu garantiye verdim, genpa değişim yaptı ve bu ürünü gönderdi. İmei kontrolü yaptığım zaman "ithalatçı tarafından kayıt edilmiştir" yazıyor. -
türkiyede satılan iphonelerde sim kilit olayı yoktur bütün hatlara açıktır. siz zaten turkcell hattınızı takıp kullanıyorsunuz. ios 7 de yükleseniz hattınız çalışmaya devam edecektir. -
eywallah hocam saolun. İçimi rahatlattınız. Genpadan telefonum gelince model numarası bana bir garip gelmişti zaten ama ozaman pek sallamamıştım. Daha önce yine Turkcellden aldığım 3gs in sonunda tr yazarken, bunda böyle bir şey olması üzmüştü. Yardımlarınız için teşekkür ederim... -
quote:
Orijinalden alıntı: emq53
eywallah hocam saolun. İçimi rahatlattınız. Genpadan telefonum gelince model numarası bana bir garip gelmişti zaten ama ozaman pek sallamamıştım. Daha önce yine Turkcellden aldığım 3gs in sonunda tr yazarken, bunda böyle bir şey olması üzmüştü. Yardımlarınız için teşekkür ederim...
Arkadas baya yardimci olmus hocam ama bende dipnot olarak soyleyeyim , Genpa degisim cihazlarinda sanirim ingiltereydi . sorunlu telefon gidiyor ordan cihaz geliyor dolayisiyla farkli bir model no vs olmasi normaldir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun Hocam yardımlarınız için. Ios 7 şu anda yükleniyor. İlk deneme başarısız oldu :) Bu sefer nihai sonuca ulaşacak gibiyim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X