Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.896
Cevap
259
Favori
529.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sitedeki normal fiyatından aldım zaten başka bir yoldan almak şu anda mümkün değil.
    Kargosu ile birlikte 378€ ya geliyor. Kabaca 1.100TL civarı.
  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    çokda fazla değil fiatı bence üst düzey bir pedal için bu fiat çok çok hesaplı tolga
    çok iyi yaptın almakla ilerde konsolla kullanmak için birde adaptör alırsın mis gibi

tekrar hayırlı olsun keyifle kullan kardeşim
  • Teşekkür ederim abi. Bencede fiyatı tam kıvamında.
    Elimde yeni nesil konsol yok ama zaten oynadığım simler şu anda PC simleri.
    Vakit olarak da çok müsait biri sayılmam. O yüzden şimdilik konsol beklesin biraz :)
  • @Assasin_2015

Hocam hayırlı olsun, çok sevindim sizin adınıza. Detaylı bir inceleme yaparsanız bizim için de çok güzel olur.
    Bu arada sizde Leo Bodnar pedal kablosu vardı. Satmayi düşünür iseniz ben alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namco -- 2 Temmuz 2015; 17:13:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • namco kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Tabiki gelince mutlaka burada incelemesini yapacağım.
    Ancak gelmesine daha aylar var.

Bu arada direksiyon olarak T300 veya T500 alacağım. T300 alırsam mevcut modlanmış pedallarımı ve kabloyu yedek olarak tutmayı düşünüyorum.
    T500 alırsam muhtemelen pedalı kabloyu vs. satarım. O şekilde gelişirse size haber veririm ilk.
    Tamam dostum.
    Tekrardan hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar Fanatec Base 2 ye geçmeye karar verdim. Elimdeki T500 setini addonlarla beraber satıyorum.

Ürün 6 ay kadar önce ingiltereden alındı. Yanında F1 simit ile VG TM Leather 28 GT simit var.

Gt simit çok yeni alalı 1 ay olmadı. Sıfırdan farksız. F1 simitte bizim bebeğin diş izleri var. Hepsi kutulu , istanbulda elden görerek alınabilir.

Hepsi için istediğim fiyat 2000 Tl. Ufak da olasa bir pazarlık payım olabilir.
  • ersinx81 kullanıcısına yanıt
    Ersin hayırlı satışlar kardeşim fiatlar süper valla
    Bende t500 ü ersinden almıştım temiz kullanıcı
    Ne diyorsa odur benim gibi hiç ikinci el alıp kıllanmayan titiz biri alıp kullandığına göre
    Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler assetto için g-27 ayarları konusunda yardımcı olabilir misiniz? hem profiler hem de in game settings lazım. mümkünse direksyion derecesine göre araç tipleri için ayrı ayrı lazım
  • Ali abi pedallar hayırlı olsun
  • Böyle bir konunun olmasına sevindim.. Csr elite & clubsport setimle aranızdayım

• bellair B kullanıcısına yanıt
    Hoş geldiniz. Paylaşımlarınızı bekleriz.
  • arkadaşlar

bugün itibariyle fanacec seti siparişini verdim, ürün iyi ihtimal Eylül ortasında elimde olacak. inceleme yapıp burada paylaşacağım.

ilk setim Xbox360 da Fanatec CSR + V1 PEdal setiydi (Ali Abinin katkısı büyük ). Çok memnun kalmıştım. Özellikle direksiyonun üstünden ayar yapılabilmesi ciddi kolaylık sağlıyordu. Pedallar şu ana kadar kullandıklarımın en iyisi diyebilirim. Ama force feedback olarak T500 ün gerisindeydi .

İkinci setim T500 + F1 rim olarak kullandım. Gayet memnunum , ama sırf Fanatec pedallar ve değişik rim ler için ürünü değiştirmeye karar verdim.

Fanatec Wheel Base 2 geldiğinde onun için uzun bir inceleme yapacağım.
    İkinize de hayırlı olsun. Umarım keyifle oynarsınız
    Hayırlısı olsun. Wheel hub olarak hangisini spariş ettiniz? V3 pedal da alıyormusunuz?
    Teşekkürler.

Merak edenler için Ersin bey'in sattığı T500 setinin pedallarını Ali abi aldı. Geri kalanlarıda ben aldım.
    Ersin bey de böylece Fanatec setinin sparişini verdi. Böylece hepimizin işi görüldü. Mutlu olduk.

Bende iyiden iyiye T300 kararı vermişken bir anda T500'e dönmüş oldum.

Herkese hayırlı olsun.
    Hoşbulduk.. Tabi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Assasin_2015

Teşekkürler.

Merak edenler için Ersin bey'in sattığı T500 setinin pedallarını Ali abi aldı. Geri kalanlarıda ben aldım.
    Ersin bey de böylece Fanatec setinin sparişini verdi. Böylece hepimizin işi görüldü. Mutlu olduk.

Bende iyiden iyiye T300 kararı vermişken bir anda T500'e dönmüş oldum.

Herkese hayırlı olsun.

Aaaaa çorbadaki tuzum unutulmuş mu? :-)

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    tamamen senin sayende oldu. beni bu sayfadan haberdar ettin. Ali abiye haber verdin.

Teşekkürler bitanesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinx81 -- 7 Temmuz 2015; 23:17:54 >
    ClubSport Wheel Base V2 Servo EU
    ClubSport Steering Wheel Formula Black EU
    ClubSport Pedals V3 EU

Set bu
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.