Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (496. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.907
Cevap
260
Favori
530.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Moza R3 kullanan var mı? R5 ile çok farkı olur mu? Logitech G920'den R3 geçmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Azazel38 A kullanıcısına yanıt

920 den farkı olur nerdeyse 4nm zaten ama alabiliyorsanız r5 daha mantıklı çok fiyat farkı da yok diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • what_tha kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. R3'ü hem pc hem Xbox uyumluluğu için alacaktım. Ama Türkiye'de Xbox uyumlu R3 yokmuş. Zaten 920 yi satıcam. İnventus'da uygun R5 buldum, düşünen varsa iyi fiyat.

• Azazel38 A kullanıcısına yanıt

uyumluluğu sağlayan aslında direksiyon simidi. ESX simidini alırsanız Xbox ile uyumlu olur. R5 set alıp direksiyonu değiştirebilirsiniz ya da ayrı ayrı alıp kendiniz de toplayabilirsiniz. Sahibindende Sim Place satıcısı var, ben sahil forumdan alışveriş yapıp memnun olanlar var aklınızda olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • what_tha kullanıcısına yanıt
    Direksiyon simidi ile Xbox uyumlu olacağını bilmiyordum. ESX simidi Türkiye'de yok. Bulabilirsem ayrı ayrı toplamak mantıklı. Ama Xbox 2.planda, PC daha çok kullanıyorum. Cevabınız için teşekkürler.

• Selamlar,

Aşağıda paylaştığım gibi bir stand arıyorum. Türkiyede önerebileceğiniz ya da benzer bir ürün satan yer var mıdır?

gt omega uk
    ART Racing Cockpit for Sim Racing | GT Omega
    https://www.gtomega.co.uk/products/art-racing-cockpit

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Geçen hafta araç durumundan bu haftada dükkanda rögar taşmasından ötürü 2 haftadır kokpiti alamadım Yanlız daha önce kokpit kurmuş veya bilgisi olan arkadaşlara bi sorum var. Arkadaş T-Kanal somun yerine tırtıllı somun önerdi. Gerçi zaten T-kanal elimde de yoktu ama fiyat da düşüyor bu şekilde. Yani öylesine önermedi sanırım. T-kanal yerine bütün somunları tırtıllı kullanmanın bir dezavantajı var mıdır ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.