Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (492. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.872
Cevap
259
Favori
527.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sasuta kullanıcısına yanıt

Bunlar biraz kalın oluyorlar genelde. Linkini attığım ürün tüy gibi hafif ve incecik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt

Özellikle araştırırken ilkbahar ve yazlık olmasına özen gösterdim ama tam anlamıyla açıklayıcı bilgiler olmadığı için ancak geldiğinde tam yorum yapabileceğim. Umarım kalın değildir, resimlerden de ince görünüyor ya bakalım artık.

F/P Kralı :D

• fkaya20 F kullanıcısına yanıt

Gerçekten öyle. 3 sene decathlondaki binici eldivenini kullandım, üstündeki kaplama deri pul pul döküldü. En son bunu aldım şuanda çok memnunum, daha dayanıklı hissettiriyor.

• Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

Aynı ürün, Mediamarkt ve Vatan fiyatları. What the..? 😄

• fkaya20 F kullanıcısına yanıt
    Valla decathlona bakmak aklıma gelmedi gelse beklemek zorunda kalmazdım. Sağlık olsun artık napalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben bunu kullanıyorum. Zamanında bisiklet için almıştım. Direksiyonda asılı duruyor sürekli. Kalın bir eldiven, istediğim gibi. Sıcak tutar vs yazıyor ama bugüne kadar hiç ısıtmadı :))

• BayCicik kullanıcısına yanıt

Bu eldiven uzun süredir listemde yer alıyor, ancak farklı yorumlar nedeniyle bir türlü almaya karar verememiştim. Direksiyonda kullanmak için zaten kalın olduğunu düşündüğümden tercih etmezdim. Siz, bu eldivenin terletmediğini söylüyorsanız, benim aldığım eldivenin hiç terletmeyeceğini düşünüyorum.

En uzun seansım bir buçuk saatlik yarış şimdiye kadar. Onun dışında yarışlara bağlı olarak 45 dk 1 mola şeklinde ilerlerim hep. Antalya'da klimasız odada yaz sıcağında dahi oynadım. Eli az terleyen biriyim. Yine de olumsuz bir eleştirim yok. Tek eleştirim parmak ucundaki dokunmatik kısmın bi işe yaramaması :))
    İşin garibi, eldiven bisiklette de çok başarılı. 2016 gibi falan almıştım sanırım.
    Güle güle kullanın aldığınızı. Amazon'da takip ettiğim bi tane var. Renkli olduğu için onu da alacağım bi zaman.

• BayCicik kullanıcısına yanıt

Öncelikle teşekkür ederim. Benim elim de çok terliyor diyemem buna rağmen özellikle dışarıda bisiklet gibi bir aktivitede rüzgarın da etkisini düşününce evde kullanmak için yazlık eldiven tercih ettim. Eskisi gibi bilgisayar başında uzun saatler geçirecek vaktim pek kalmıyor toplasan 1-2 saat maksimum. Onda da bilgisayar veya projeksiyonda film izleme arasında tercih yapmam gerekiyor. Malum evli olunca da bilgisayar genellikle 2. planda kalıyor :)

• Arkadaşlar seti sattım sadece Esports V2 kaldı elimde onuda satıyorum quik release ile birlikte kutusu dahil. Fiyat yazmadım çünkü ederini bilmiyorum teklif edeip anlaştığım kişiye satacağım

• Arkadaşlar hayırlısı ile G29'u sattım.
    Direct drive giriş seviye bir şey bakıyorum.
    Moza r5 set düşünüyorum. Ama muadili Fanatec sanki daha ucuz?!
    Tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi, ne yapmalıyım. Gerekirse parça parça da alabilirim.

• yazar11 kullanıcısına yanıt

Moza alın geçin hocam

• Kokpit şu anlık böyle daha nasıl iyileştirebilirim diye düşünüyorum. Sanırım dashboard yapacağım

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Efsoooo   Bu sete dashboard şart. darısı başıma  

• yazar11 kullanıcısına yanıt

Vocore 5 ekran aldım hocam. 3d yazıcı ile bi dashboard yapmayı düşünüyorum. Şu an tek eksik dashboard gibi gözüküyor pedallar vs harika şu an Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• Arkadaşlar selamlar, okuyabildiğim kadarıyla herkes çok güzel bilgiler vermiş, herkese teşekkürler. Malum başlık altında neredeyse 500 sayfa olmuş her postu okuyamadım. O nedenle soracağım konu için sizi tekrara düşürürsem kusuruma bakmayın.

Bende giriş seviyesi bir model olan thrustmaster tmx var, o dönem hem xbox hem pc de oynamak için almıştım. Simracing işini sevdiğim için şimdi daha iyi bir sisteme geçmek istiyorum. Assetto Corsa Competizione, Iracing vb oyunları oynuyorum. Hem Çin’den hem de Almanya’dan tanıdık vasıtasıyla getirtme şansım var. El freni ve ayrı vites topuzu kullanmıyorum (f1 tarzı kulakçık vites işimi görüyor) pedal olarak da 2 pedal (debriyajsız) şekilde benim için yeterli. Amacım hissiyatı ve gerçekçiliği artırmak ve biraz daha profesyonel bir sisteme geçmek. Özellikle Çin’li markalar sanki daha avantajlı gibi görünüyor. Bana Çin veya Almanya’dan direkt getirtme imkanımı göz önüne olarak sistem önerisi yapabilir misiniz?

(Hem Xbox hem pc özellikli olsa iyi olur ancak bu çok kısıtlayıcı olacaksa direkt pc de kullanabileceğim bir sistem de olur)

şimdiden teşekkür eder, herkese iyi forumlar dilerim.

• Dr Psycho D kullanıcısına yanıt

Çin'den getirtecekseniz Moza, Almanya'dan getirtecekseniz benim gibi Fanatec tercih edebilirsiniz.

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt

Üstadım peki pist yarışları oynadığımı göz önünde bulundurarak wheelbase, pedal, direksiyon model önerileriniz var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.