Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (491. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.877
Cevap
258
Favori
528.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TR de yok sanırım da olsa da 3 katı olurdu zatenSim Racing Ekipmanları [ANA KONU]  yurt dışı alıp gümrükten geçirdiysen tebrik ederim seniSim Racing Ekipmanları [ANA KONU] Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Evet farkındayım herifler iyice uçmuş almam zaten ki gelbura yı da geçmişler kazıkcılık da 

• fkaya20 F kullanıcısına yanıt

Satılıyor mu bilmem ama linkteki site uçmuş iyice ben almam o fiyata sıfırın ederi en fazla 1000 tl hadi bilemedin 2 binSim Racing Ekipmanları [ANA KONU]  iyice sapıttı firmalar 3 yıldırSim Racing Ekipmanları [ANA KONU]  yıl 2021 her şey dahil amazon tr aracılığıyla amazon de den T300 RS GT yi 3800 tl ye almışım kıytırık vites nasıl 15 bine satılır şaka gibiSim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Aralık 2024; 21:22:18 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

ortombo heusinkveld ultimate pedalını 100 binin üzerinde satıyor ben onun muadil olanını vrs pedalı sarı sitede 25 bine aldım.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Alanın aklından zoru olmalı yada günlük kazancı 30 40 bin TL'dirSim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

ortombodan mal alınmaz ya. Adamlar delirdi fiyat konusunda  

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Ortombodan mal almak için bir insanın zengin olması değil bak delirmiş olması lazım Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

Evet iyice sapıtmışlar da alan var demek ki hala bu rezil fiyatları yazıyorlarSim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• Arkadaşlar, G29 satıyorum, nakit ihtiyacından.
    SATILDI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 3 Ocak 2025; 21:37:37 >

Moza R9 base Ortombo'da 41000, Gelbura'da 28000. Şaka gibi, farka bak!!

• sasuta kullanıcısına yanıt

Ben bunu nasıl kaçırmışım ya :D arada neler alınmış ben hala t818 alındı hayırlı olsundayım :D

Valla çok ciddi iki thrustmaster ürünü daha eklenmiş genel oyun donanımları arasına , hayırlı olsun . Kulaklığı deneyim etme fırsatım olmadı ama hotas warthog u öğrencim de deneyim etmiştim müthiş :)

• venom800 kullanıcısına yanıt
    Kulaklığın bana göre tek dezavantajı kablosu kısa sayılabilir. Onun dışında gerek malzeme kalitesi gerek frekans aralığı ve detay seviyesi gayet başarılı. Genel oyuncu kulaklıkları gibi bass ağırlıklı değil. Tabi o efsane logo ise bambaşka bi seviye...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Beklediğim gibi bir yorum . Düşük frekansları bolca manipüle edip güya "sesi renklendiren" sözde oyuncu kulaklıkları gibi niteliksiz bir şey olmayacağını düşünmüştüm. Zaten tonla kulaklığı yok thrustmaster ın o yüzden bu modelde öyle riskli hareketler yapmazlar diye hayal ederdim , söylediğine göre düşündüğüm gibi bir kulaklık olmuş , tekrardan hayırlı olsun . Logo ya diyecek bir şey yok evet :) olabilecek en iyi ortaklık anlaşmalarından birini yapmıştır thrustmaster yıllar evvel ...

• BayCicik kullanıcısına yanıt

Squash topu :) 2 sarı noktalı en ideali diye okuyup ben ondan almıştım. Ben memnunum, kesinlikle pedalın kendi eklenti çözümünden iyi.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Fren pedalını kendi eklentisi ile hallettim. Çok alışmtım şuan buna. Gaz pedalında kullanılabilir mi bu dediğiniz?

• BayCicik kullanıcısına yanıt

Gaz pedalını sertleştirmeye gerek var mı? bugüne kadar ihtiyaç duymadım. Bir de bu modu yaparsanız tam gaz zor olur, pedal olarak kullanımı farklı.

• SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Denemek istiyorum açıkçası biraz daha sert olursa daha iyi olacağını düşünüyorum. Bilemedim. Evde uygun bir şeyler bulursam deneyeyim bakalım bi.

• Fren pedalını modlamanın mantığı kilitlenmesini engellemek ve bir nebze o kilit anını hissedebilmek ama gaz pedalı için çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum. Tabi pedalın yumuşak veya görece daha sert şekilde hareket etmesini istemek kişisel bir durum ona diyecek sözümüz yok.

• Alcantara direksiyon ile kullanabileceğim terletmeyen bir eldiven önerisinde bulunabilir misiniz? Kullananlardan da yorumlarını alabilirsem çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.