TR de yok sanırım da olsa da 3 katı olurdu zaten yurt dışı alıp gümrükten geçirdiysen tebrik ederim seni |
Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (491. sayfa)
-
-
Evet farkındayım herifler iyice uçmuş almam zaten ki gelbura yı da geçmişler kazıkcılık da
-
Satılıyor mu bilmem ama linkteki site uçmuş iyice ben almam o fiyata sıfırın ederi en fazla 1000 tl hadi bilemedin 2 bin iyice sapıttı firmalar 3 yıldır yıl 2021 her şey dahil amazon tr aracılığıyla amazon de den T300 RS GT yi 3800 tl ye almışım kıytırık vites nasıl 15 bine satılır şaka gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Aralık 2024; 21:22:18 > -
ortombo heusinkveld ultimate pedalını 100 binin üzerinde satıyor ben onun muadil olanını vrs pedalı sarı sitede 25 bine aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alanın aklından zoru olmalı yada günlük kazancı 30 40 bin TL'dir
-
ortombodan mal alınmaz ya. Adamlar delirdi fiyat konusunda
-
Ortombodan mal almak için bir insanın zengin olması değil bak delirmiş olması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet iyice sapıtmışlar da alan var demek ki hala bu rezil fiyatları yazıyorlar
-
Arkadaşlar, G29 satıyorum, nakit ihtiyacından.
https://www.sahibinden.com/s/zrSe1Ax8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 21 Aralık 2024; 21:48:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Moza R9 base Ortombo'da 41000, Gelbura'da 28000. Şaka gibi, farka bak!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X