Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (490. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.810
Cevap
256
Favori
523.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yazar11

Efsane!!

Kulaklık fiyat ne acaba?

ben 2k ya almıştım ama güncel 3k civarı.

• Sanırım Türkiyede ilk sahip olan kişi olabilirim. Vakit darlığından sadece kutuyu açıp şöyle bi baktım ve kalite olarak bir çok premium sınıf aracın direksiyonundan kaliteli diyebilirim. Özellikle forged carbon detaylar muazzam.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

• BayCicik kullanıcısına yanıt

T300 RS GT var gaz pedalı sertlik ayarı yok diye biliyorum frenin var arkasına parça takılıp sertleşiyor

• sasuta kullanıcısına yanıt

Her konu için ayrıca hayırlı olsun mesajı gelsin o halde :D :D Şu an alım yapıyor olsam kesinlikle ilk seçeneğim bu direksiyon olurdu ...

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Evet default olarak yok, custom bir şeyler yapılabilir mi diye merak ediyorum.

Hayırlı olsun Türkiye'de yok sanırım fiyat nedir? sadece direksiyon galiba. Neyse deli paraymış amanın  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Aralık 2024; 17:19:4 >

Hiç denk gelmedim belki yapan vardırSim Racing Ekipmanları [ANA KONU]  alt linkteki pedallarda var sanırım ama uçuk fiyat bayadır bakmıyordum iyice sapıtmışlarSim Racing Ekipmanları [ANA KONU] Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

Zaten hedef bu pedalı almak işin özünde. Almanya vs 175 eurolara düşüyor. Dün 190 euro idi. 150 bandına denk getirebilirsem alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

Zaten hedef bu pedalı almak işin özünde. Almanya vs 175 eurolara düşüyor. Dün 190 euro idi. 150 bandına denk getirebilirsem alacağım.

Yalnız yurt dışı alacaksan tr fiyatına gelir gibi artık çünkü gümrük 30 euroyu geçince fena çarpar çakallarSim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• Satılık TLCM var elimde, haziran faturalı temiz. İlgilenen varsa özelden ulaşabilir.
    Yolcu beraberinde gelecek hocam.
  • 15 ocakta birader gelecek. Antalya'dayım. Bir şey getirtecek olan varsa eğer.
  • xDrive XRS03-BSKP02 Yarış Simülatörü Kokpiti
    https://app.hb.biz/59b4p3cNH0j3

Bir kokpit arayisindayim xdrive kokpitleri kullanan olduku linktek ürun nasıl sizce ??

Anladım şanslısın  Kafama edeyim zamanında şu vitesi almadık amazon de de 800 900 tl di şimdi tr de 2. eli bile 9 bin 

www.ortombo.com
    Thrustmaster TH8A Vites PC xbox PS4 / PS5 uyumlu vites
    https://www.ortombo.com/thrustmaster-th8a-vites-pc-xbox-ps4-ps5-uyumlu-vites-18
  • Almeda A kullanıcısına yanıt

Kokpit konusunda yardımcı olabilirim mesaj atabilirsiniz

• venom800 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Her şey senin yüzünden oldu diyebilirim  

Teşekkürler, malesef ülkedeki gümrük mevzuatları nedeniyler fiyat 2 katını bulabiliyor.

9000 mi? Bende var neredeyse hiç kullanmadım. O fiyatlara gidiyorsa satayım bari :D

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

ortombodan bir şey almayın aşırı kazıkçı bir firma. normal fiyat 1x ise o 2x ekleyip öyle satıyor.

edit: örneğin moza srp debriyaj gelburada 3 bin iken kendileri 4407'ye satıyor. Bir şey satın alacaksanız ortombo hariç her yerden alabilirsiniz

srp pedal gelburada 12500 ortomboda 17500. daha birçok örnek var isteyen bakabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 20 Aralık 2024; 16:3:11 >
  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.