ben 2k ya almıştım ama güncel 3k civarı. |
Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (490. sayfa)
-
-
Sanırım Türkiyede ilk sahip olan kişi olabilirim. Vakit darlığından sadece kutuyu açıp şöyle bi baktım ve kalite olarak bir çok premium sınıf aracın direksiyonundan kaliteli diyebilirim. Özellikle forged carbon detaylar muazzam.
-
T300 RS GT var gaz pedalı sertlik ayarı yok diye biliyorum frenin var arkasına parça takılıp sertleşiyor
-
Her konu için ayrıca hayırlı olsun mesajı gelsin o halde :D :D Şu an alım yapıyor olsam kesinlikle ilk seçeneğim bu direksiyon olurdu ...
-
Evet default olarak yok, custom bir şeyler yapılabilir mi diye merak ediyorum. -
Hayırlı olsun Türkiye'de yok sanırım fiyat nedir? sadece direksiyon galiba. Neyse deli paraymış amanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Aralık 2024; 17:19:4 > -
Hiç denk gelmedim belki yapan vardır alt linkteki pedallarda var sanırım ama uçuk fiyat bayadır bakmıyordum iyice sapıtmışlar
www.ortombo.comThrustmaster T-LCM tlcmhttps://www.ortombo.com/thrustmaster-t-lcm-load-cell-ampamp-hall-effect-pedal-seti-pc-ps4-xbox-122
-
Zaten hedef bu pedalı almak işin özünde. Almanya vs 175 eurolara düşüyor. Dün 190 euro idi. 150 bandına denk getirebilirsem alacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: BayCicik
Zaten hedef bu pedalı almak işin özünde. Almanya vs 175 eurolara düşüyor. Dün 190 euro idi. 150 bandına denk getirebilirsem alacağım.Yalnız yurt dışı alacaksan tr fiyatına gelir gibi artık çünkü gümrük 30 euroyu geçince fena çarpar çakallar
-
Satılık TLCM var elimde, haziran faturalı temiz. İlgilenen varsa özelden ulaşabilir. -
Yolcu beraberinde gelecek hocam. -
15 ocakta birader gelecek. Antalya'dayım. Bir şey getirtecek olan varsa eğer. -
xDrive XRS03-BSKP02 Yarış Simülatörü Kokpiti
https://app.hb.biz/59b4p3cNH0j3
Bir kokpit arayisindayim xdrive kokpitleri kullanan olduku linktek ürun nasıl sizce ?? -
Anladım şanslısın Kafama edeyim zamanında şu vitesi almadık amazon de de 800 900 tl di şimdi tr de 2. eli bile 9 bin
www.ortombo.comThrustmaster TH8A Vites PC xbox PS4 / PS5 uyumlu viteshttps://www.ortombo.com/thrustmaster-th8a-vites-pc-xbox-ps4-ps5-uyumlu-vites-18 -
Kokpit konusunda yardımcı olabilirim mesaj atabilirsiniz
-
Teşekkür ederim. Her şey senin yüzünden oldu diyebilirim
-
Teşekkürler, malesef ülkedeki gümrük mevzuatları nedeniyler fiyat 2 katını bulabiliyor.
-
9000 mi? Bende var neredeyse hiç kullanmadım. O fiyatlara gidiyorsa satayım bari :D
-
-
ortombodan bir şey almayın aşırı kazıkçı bir firma. normal fiyat 1x ise o 2x ekleyip öyle satıyor.
edit: örneğin moza srp debriyaj gelburada 3 bin iken kendileri 4407'ye satıyor. Bir şey satın alacaksanız ortombo hariç her yerden alabilirsiniz
srp pedal gelburada 12500 ortomboda 17500. daha birçok örnek var isteyen bakabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 20 Aralık 2024; 16:3:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X