Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (505. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.085
Cevap
265
Favori
540.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Moza AB9 Base ve MA3X stick siparişlerim geldi. Sahibinden.com SimPlace satıcısından aldım sipariş vermeyi düşünüp güvenemeyen arkadaşlar için paylaşıyorum.Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayV -- 23 Nisan 2025; 2:7:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BayV B kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam. Bu uçuş simülatörüne güncelleme gelmiş sanırım ve vites olarak da kullanılabiliyormuş herhalde. Geçen bir moza videosunda gördüm ağzım açık kaldı moza müthiş işler yapmaya başladı gerçekten. Ben R5'i alırken doğru düzgün tanınmayan marka şimdi uçtu gitti :D

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, Evet bende geçen gördüm AB9' u stick 'i değiştirerek vitese çeviriyorlar. Dün ilk uçuşumu yaptım AB9' FFB' ile keyifli duruyor. Biraz daha kurcalamam lazım çok ayarı var ama :)

• BayV B kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Ödemeyi nasıl alıyor? Hepsini alıp sonra ürünler mi geliyor yoksa kapora maiyetinde bir miktar alıp ürünleri getirince mi tamamını alıyor?

• fkaya20 F kullanıcısına yanıt

Hocam indirim yaptığı için ben direk peşin ödeme yaptım 3,5 hafta sonra ürünleri teslim aldım. Güvenli ödeme yöntemi ilede yapıyorlar galiba sorabilirsiniz onu ama fiyat farkı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayV -- 23 Nisan 2025; 13:37:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.