< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (501. sayfa)

-
-
İkisiki de kullanmadım ama incelediğim zaman conspit daha iyi geldi bana. Hangi base ile kullanacaksınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben R9 kullanıyorum, kulağımı base ye dayamadığım sürece bir ses duymuyorum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.vatanbilgisayar.com
Direksiyon markaları modelleri en uygun en ucuz fiyatlar ve taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.https://www.vatanbilgisayar.com/thrustmaster/direksiyon-9996676/?gad_source=1&gbraid=0AAAAAD1jfPizfltVi1big81FeBkLgROUW&gclid=Cj0KCQjw7dm-BhCoARIsALFk4v9Wd4oQj77Psw4qWdxhwvdAAV4mcJkLor3yQ47IpJyYj_wl1-q8V5saAstSEALw_wcB
Direksiyon seti arayanlar için vatan web te indirim var haberiniz olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Moza R12 de kullanacağım.
Bu markaları nasıl getireceksiniz mozanın kendi simitleri de fena değil gibi
hımm anladım hocam. Bu mu acaba pit house'daki EQ ayarındaki hz ayarı var bizde, maz 100hze kadar çıkıyor ama cihaza göre değişiyordur herhalde. Ayrıca ;
Bir de yeni güncelleme ile interpolation ayarı geldi. 360hz 'e hazır gibi şeyler okudum internette ama çok anlamadım. Bazı geribildirimleri arttırıyor gibi geldi bu ayar. Gerçi iracing oynamadığım için bilmiyorum, kimileri iyi kimileri kötü demiş. :D Hangi oyunlarda 360 desteği var bilmiyorum.
reddit
From the iRacing community on Reddithttps://www.reddit.com/r/iRacing/comments/1hnmwas/moza_is_now_360hz_ffb_ready_any_info_on_when
-
uğultu değil de benim R5 de ancak motora ya da direksiyona çenemi/kulağımı dayarsam tırkır tıkır bir şeylerin çalıştığını hissettiğim ses duyuyorum. bu da normal zaten DD motor sürekli aktif aslında arkaplada. Tam 0 noktasında ses olmuyor ama hafif yan ya da oynatırsan direksiyonu gecenin sessizliğinde kulaklarınız çok iyi duyuyorsa ince ince hissediyorsunuz.
-
Bende hiç tıkırtı yok ama sanki elektrik topraklama yok ondan mı bilmiyorum ince bir uğultu sesi var ama kullanmadığım zaman arkadaki küçük switchten kapatıyorum hatta
-
hımm bilmiyorum hocam. tıkırtı dediğimde tıkır tıkır gibi bir ses değil zaten elektriksel bir ses motorun çalıştığını anlıyorsun yani. Nette bir araştırın bakalım diğer R 3 lerde de var mıymış.
-
Benim kullandigimda R3 de yok hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim onu söyleyen. QR'dan geliyordu ses. QR'daki bilyeler ses yapıyordu. Başka ürün test etme şansım olmadı bana test için gelen üründe bu durum vardı maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 18 Mart 2025; 13:15:35 > -
Benim Moza r3'ü de bugun açtım. Coil whine sesine benzer bir ciyak ses var sürekli. Buna çözüm bulabilirsek çok iyi olur. Onun dışında başka ses ben de duymadım
-
Hocam base'e güç kablosunu taktığınız yerde mavi ışık yanıp sönüyor mu sizde? Benim güç kablosu tam oturmadı gibi duruyor ancak direksiyon çalışıyor, oradaki mavi ışık yanıp sönüyor. Acaba tiz ses bu yüzden mi ötüyor diye düşünüyorum.
@Almeda sen de bakar mısın
-
Evet hocam, yanıp sönüyor sürekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 20 Mart 2025; 2:22:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Söktüm gene taktım o tiz sesi hala duyuyorum bende evde topraklama yok acaba ondan mı diye düşünüyorum ama olamaz Buda bulamadık açıkçası sorunu Bluetooth bağlantısıda bir tuhaf bazen geliyor bazen hiç girmiyor çözüm bulabilirsek süper olacak
Teşekkür ederim sağ olun.
@Almeda ben moza yurtdışı moza desteğe yazdım bakalım ne diyecekler.
Simit takılı oluyor mu bu sesi yaparken?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, takılı veya takılı olmaması fark etmiyor. Base'e güç gelip powerdan açtığımda başlıyor.
Moza base için delik mesafesi 70mm olan quick release aparatı bulabileceğim bir yer var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X