Şimdi Ara

Simcard kopyalama nerede yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telsim+turkcell (turkcell simplus değil)

Bu iki kartı nasıl tek kart yapabilirim Noolur bana guvenilir bir yer söyleyin kartların code unu alip adam kendisine kopyalayabilirmi bu işlemi nasil yaptiricam yada nerede yaptiricam yardım edin pls.

• çoğu yer yapıyor ama güvenilirmi bilmem..
    kartların faturalı ise kesin alır zaten kopyasını :-)
  • beşiktaşta sinanpaşa işmerkazi var o pasajda levis ı arkana al tam karşında bi cep telefoncu göreceksin.arkadaşım oaraya yaptırdı.hiçbir sorun yok şu an.
  • Ne derece güvenilir orasi arkadsaının hatti faturalımıydı ayrıca?
  • valla derecesini bilemiyorum ama dediğim gibi sorunsuz çalışıyor.ayrıca benim bildiğim kadarıyla beşiktaştaki en kapsamlı telefon servisi.2 hattıda faturlalıydı arkadaşımın.
  • güvenilir bir yer olmadan sakın yaptırma!
    kopyalarlar, başın belaya girer.
  • KENDİN YAPMAK İSTERSEN :

1 - 3.5mhz phoneıx yada 6mhz phoneıx modunda çalışabilen ve GREENCARD'ımızı otomatik programlayabilen bir programmer.
    2 - SimEmu 5.00 sim kart programını yükleyeceğimiz yeni kartımız. (silvercard&greencard)
    3 - Rs232 Comportu olan işletim sistemi Win98 olan bir bilgisayar.
    4 - simscan 2.0 - cardinal - kissmi

5- EN ÖNEMLİSİ ZAMAN VE SABIR !
  • bu arada reply yazan herkese +1 ; imanpower745 ; kartlarını kime kopyalattıracağın çok önemli çünkü kartı cardinal ile kıran kişi; senin sim kartlarının hem KI hemde IMSI kodlarını öğrenmiş olucak... bu kodlar ne diye sorarsan şunu derim: kart kimin olursa olsun o kartın KI ve IMSI kodları bilindikten sonra pin ve puk kodunun hiçbir önemi yok... yani işin kısacası bu SİmEMU olayını kesinlikle güvendiğin birine yaptır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgayaylim -- 21/6/2004 23:51:50 >
  • Telefoncular yapıyor beşiktaşta ve kadıköyde :))
  • arkadasım varsa aycell abone merkezı felan oralarda yaptır.yada cok guvenebılecegın basın ıs acmıcak bı yerde yaptır.
  • valla bizim dayı oğlu da yapıyor
    ben bizzat kopyalattım
    maşallah bi sorun çıkmadı
  • birde başka bir yöntem daha var ; maliyeti 10-15 milyon TL.

her 2 simkartın bakır-pertinax'ı zarar görmeden kesiliyor.

her 2 pertinax ta belirli bölgelerden birbirlerine ince kablolar vasıtasıyla lehimleniyor.

son olarak bu düzenek bataryanın üstüne yapıştırılıyor.

(-) yönleri : göze hitap etmiyor ve operatörler arası geçiş için telefonu aç-kapa yapmak gerekiyor. (simemu da menüden otomatik)
    (+) yönleri : kartını başkası kendi çıkarları için kopyalayamaz. zaten işlem aşamasında klonlanma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgayaylim -- 22/6/2004 14:27:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.