Şimdi Ara

Simcity (2013) rehber. HARİTALAR HAKKINDA BİLGİLER EKLENDİ... Okuyup soru sor! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
23
Favori
88.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 140bin nüfüslü şehirde iki tane geri dönüşüm merkezi var ama yinede yeterli değil heryer çöp. nasıl toplanıyor bu çöpler bir türlü çözemedim.
  • şimdi bir sorum daha oldu şehrimin enerjisini nükleer santralden sağlıyordum heme yanındada çöp toplama merkezi vardı şu koca canavar geldi çöpteki hurdaları yemek için santrali yıktı etrafa nükleer atık salındı ben bu nükleer atığı nasıl temizlete bilirim ?
  • Okumadan soru sorabilir miyiz?
    Muhtemelen benim sorumun cevabı orada yazmıyor
  • merhaba Arkadaşlar;

Orjinal oyunun Türkçe yaması var mı? Yeni başlayacağım oyun merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteri

merhaba Arkadaşlar;

Orjinal oyunun Türkçe yaması var mı? Yeni başlayacağım oyun merak ediyorum.

yarı Türkçe bir yama var ama ingilizce de çok zor değil. sadece bir iki şey için buradan danışsan yeter. geri kalanlar için ben yardımcı olurum sana twitter hesabım @cunyt1907
  • Arkadaşlar çözemediğim bir sorunum var. Okul, çöplük, vs gibi yerlerde bazen işçi sıkıntı yaşıyorum ve problemi çözemedim hakkında bilgi verirseniz fevkalade olur çözemediğim tek problemim neredeyse :)
  • haritallar cok kucuk abi bu ne ya
  • Beyler nasıl medium resident yapıyoruz?Bir de şu otobüs duraklarında çok sıra oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLiqht -- 4 Haziran 2014; 23:52:08 >
  • Arkadaşlar geri dönüşüm binasının çalışma mantığı nedir? Çöplüğü kapatınca çalışmaya başlıyor fakat bu seferde şehrin çöpleri toplanmıyor.
  • ferrycan F kullanıcısına yanıt
    yanlışın var geri dönüşümle çöp binası aynı anda çalışıyor çöp kamyonları plastik vs seyleri bırakıyor geri döüşüm arabaları tekrar geçiyo aynı yerlerden onları topluyor ama her zaman çalısmıyor onu bende çözemedim sanırım belli saaatlerde çalısıyor
  • çözemediğim olay var binaların density si level 3 olmuyor bir türlü onu nasıl yapıyoruz bilen varmı ?
  • ferrycan F kullanıcısına yanıt
    agaç ikonlu kategoriden oraya süs koyman gerekiyor 2 yıldızlı süslerden koyarsan medium olur 3 yıldızlıdan koyarasan hight olur ama hight kategorideki insanlar ilk yaptıgın iş yerlerinde çalısmazlar direk yükseltirsen hight a işçi eksikliğinden gelişemezsin
  • çok iyi bir çalışma ya ellerine sağlık
  • ben paris gibi yuvarlak konsept üzerine yollarla kenti geliştirmeyi düşünüyorum.

ne diyorsunuz? sorun olur mu?
  • Hocam oyunu yeni indiriyorum şuanda neler tavsiye edersin başlangıçta biraz anlat oyunu çooook önceden bunun eskisini oynamıştım şimdi konuyu görünce yenisini indiriyim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufkıvılcım

çözemediğim olay var binaların density si level 3 olmuyor bir türlü onu nasıl yapıyoruz bilen varmı ?

etraflarına formal yaparsanız kalite arttığından yoğunlukta artar.bilginize
  • ben biraktim bayadir oynamiyorum 2-3 ay olmustur ne zman guncelleme bisey gelir o zaman oynarim harita icin

bu kucuk haritada anca koy yaparsiniz
  • Arkadaşlar nükleer reaktör patladığında o radyasyonu geçirmenin çözümü yok değil mi . her kademenin oyun yılıyla 33 yılda geçmesini bekliyoruz ..
  • Arkadaşlar oyunda harita gayet iyi tasarlanmıs, harita küçük diye yakınan arkadaşların region olayını bilmediğini düşüyorum, oyunda multiplayerdan girip tanımadıgınız insanlarla oynamayın iyi bilen arkadaşlar bulun lider tablosu diye bir olay var multiplayerden girip tek bir karede oynarsanız nokta kadar ilerleyemezsiniz bir haritadan diger haritaya ambulans polis arabası itfaiye para ve kömür ve petrol gibi bütün maddeleri gönderebiliyorsunuz region olayı var bir haritaya ore rezervi kurup diger haritaya coal rezervi kurup bu 2 haritadaki madenleri yeni kurucagınız bir haritaya yönlendirip ordada alloy üretebilirsiniz (alloy üretmek coal ve ore istiyor) demek istedigim haritalar arası bag kurabiliyorsunuz map küçük ama bir sehre Trade HQ kurdunuz tren yolu ile ticaret yapmak için diger bir sehre geldiginizde sizden tren yolu için tekrar Trade HQ kurmanızı istemiyor, 1 haritaya havalimanı yaptıgınızda bütün haritalarda itfaiye ve polis merkezinehelikopter yaptırabiliyorsunuz daha nasıl örnek vereyim bilemedim haritaları birlestirin yoksa hem kömür hem petrol hem bor madenleri kurmanız çok zor bir haritaya kursanız bile zarara giriyorsunuz bunları hep tren yada gemi yoluyla baska sehirlere aktararak birlestirin sonra yeni madenler kurun benim suan 230 milyonum var bu yolla artık para benim için sorun degil bu arada great work yaptıgınızda örn: güneş panelli great work yaptınız diyelim yanındaki bütün sehirlere sınırsız enerji veriyor, bilmediğim pek bişey kalmadı oyunla ilgili uzun vadeli oynanabilcek çok güzel bir oyun..

• Bu arada söylemeyide unuttum 1 şehirden diğerine maden göndermek için 2 şehirdede trade port olması lazım kömür göndericekseniz gönderdiğiniz sehirde göndericeginiz kadar boş depo gerekiyor vede trade portta 12 kamyonunuz var diyelim 12 sinide gönderdiniz 120 ton eder kamyonlar malları bırakıp gelene kadar trade portu kullanamazsınız kamyonların nerede oldugunu görebiliyorsunuz gemi ve tren içinde öyle gemi ve tren 100 er ton alıyor bu arada, birde bi ayrıntı daha var:

mal alışverişi yaptınız sehirde ne kadar çok trafik varsa kamyonlar o kadar geç bazı sehirlerin ortasından anayol geçiyor a b ve c sehirleri düşünelim sırası ile b sehrininde ortasından yol geçiyor olsun ve trafik felç, a sehrinden c sehrine mal yollarsanız o kamyonlar uzun bir süre gelmez komyon yok diyede sehir içinde trade portu kullanamazsınız :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.