Şimdi Ara

SimCity Societies (ÇIKTI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
14.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

oyun süper arkadaşlar bende baştan beğenmedim ama birkaç kere oynayınca hoşma gitti açıkçası. Beni bi sorum olacak ben oyunda ağaçları göremiyorum. Sanırım ekran kartıyla ilgili (!). Sistemim şöyle;
    ati radeon 9800 pro
    intel 2.8
    ram 512

arkadaşlar biliyorum oyun sistemimde güzel çalışmayabilir. Oyunu medium grafik kalitesinde yani orta da oynuyorum Aslında grafikleri hoşuma gidiyor başta süper (bence) ama ileride şehir kalabalık olduğu zaman tökezliyor. sanırım 1 gb ram lazım
    benim en sevmediğim şey ağaçları koyamıyorum (aslında koyuyorum ama gözükmüyor :D). Ağaçları koyarken ağaçlar gözüküyor fakat tıklayıp araziye eklemeye çalıştığımda ekliyor fakat ağaçlar gözükmüyor. Merakım şu bu oyundaki ağaçları göstermeyecek gibi mi benim ekran kartı. dediğim gibi ağacı toolbar dan seçiyorum o zaman göüzküyor tıklayıp alana koyduğum zaman gözükmüyor bunu hack ile açamazmıyız?

Bizim oyuna çok kötü dememiz, aslında oyunun çok kötü olmasından kaynaklanmıyor (kötü ama çok kötü değil ) , eğer Simcity diye bir oyun olmasa ve bu oyun bu türün ilk oynadığımız oyunu olsaydı bunu beğenirdik eminim, ama biz farklı beklentiler içindeydik aylardır, şimdi böyle alakasız bir oyun çıkınca afalladık,
    Ben sabit fikirli değilimdir aslında, Worms, 3 Boyutlu olunca beğendim alıştım, bırakın Single Player'ı ve Campaign'leri hep Gold yapmayı Multiplayer'da (ne zıkkımsa hep ispanyol ve araplar çıkıyordu karşıma ), onlarca kez oynamışlığım vardır. Ama Societies hayalkırıklığına uğrattı bizi inşallah Simcity 5 ile geri dönüş yapar.

simcity 5 dedikleri bu değilmiydi? ayriyeten birde 5 mi çıkacak? Geri*****' EA inşallah onu maxise yaptırır. Adamlar kaç senedir bu işteler sen git tilted midir nedir ona yaptır. olacak iş değil ya

• valla arkadaşlar kendimizi avutmayalım boşuna, simcity 5 falan çıkmaz artık bence... simcity hayranları olarak bu oyunu 4 yıl bekledik, ne umduk ne bulduk... millet yeni simcity çıkacak diye simcity 4'ü de sallamaz olduydu, ama şimdi görülüyor ki yine ne varsa simcity 4'de var, onunla devam edeceğiz artık ne yapalım. bu işi yapsa yapsa maxis yapardı ama onlarda nedense yapmadılar...
  • Tamam oyun kötü olabilir ama simsin mantığına laf atmakta yanlış bence.O oyun sonuçta bir klasik olmuştur.Ve zamanında devrim yaratmıştır lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: James Hetfield

valla arkadaşlar kendimizi avutmayalım boşuna, simcity 5 falan çıkmaz artık bence... simcity hayranları olarak bu oyunu 4 yıl bekledik, ne umduk ne bulduk... millet yeni simcity çıkacak diye simcity 4'ü de sallamaz olduydu, ama şimdi görülüyor ki yine ne varsa simcity 4'de var, onunla devam edeceğiz artık ne yapalım. bu işi yapsa yapsa maxis yapardı ama onlarda nedense yapmadılar...

evet
  • city life oynayın

çünki bu oyunda herşey güzel olsa bile oynanabilirlik sıfır
  • city life'ı da sallayın.

Simcity 4 Deluxe Edition yükleyin bakın keyfinize. şahsen ben öyle yapacağım en azından.
  • yahu ben bi gram ilerleyemedim. elektrik santralı kurmak dahil.
    neyi yanlış yapıyorum anlayamadım.
    ilerleyen birinden yardım rica ediyorum bi zahmet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

city life'ı da sallayın.

Simcity 4 Deluxe Edition yükleyin bakın keyfinize. şahsen ben öyle yapacağım en azından.

aynen

http://resim.donanimhaber.com/m_19407333/mpage_1/key_simcity//tm.htm#19407333
  • quote:

Orjinalden alıntı: consi

Benim başka bi sorunum var bu oyunun yamasını da yükledim crackte tamam ama ev yapıyorum iş yeri yapıyorum buna rağmen insanlar işyerlerinde çalışmıyorlar, mutluluk veren yerler yapıyorum(venue) hergün mutluluk düşüyor hiç yükselmiyor.Bu arada tutorialde çalışmıyor... Oyun işlemiyor yani bunun sebebi crack dosyası olabilir mi acaba?? Yoksa oyun toptan sadece bir çöp mü?? Lütfen yardımcı olur ve fikir verirseniz çok sevinirim. Hayır oyun berbat onu bende eski bir simcity fanı olarak (yaş 6 iken falan) anladım... Yine de bir şehir simülasyomudur, eski dosttur düzgünce bi oynayayım isterim:)

evet bende ki oyunda aynı, bence de berbat bir youn, ve resmen klasiğe son vermişler çok yazık, şu an oyunu sildim,
    size taktik vereyim; oyunda kredi olayını bulamadım, yapacağınız çok basit bazı evler günlük kira veriyor, o evlerden gelen para ile gene kira getiren evlerden dikeceksiniz, ve bilgisayarı açık bırakıp yatacaksınız sabah kalktığınızda 2 milyona yaklaşan para oluyor kasa da; nreye haracayacağınızı şaşırıyorsunuz,
    bu aşamadan sonra oyun habire çöktü, habire çöktü, hiç bir adamıda mutlu edemedim ( bütün venueleri, ve sadece +2 gülücük evlerden diktiği halde) bende silip attım

• ya geçin şu societies midir nedir! simcity 4 en iyisi kardeşim, simtropolis.com'dan da istediğiniz kadar bina, landmark, bilmemne indirin oynayın olsun bitsin... ben yüklediğimin 10 dakikasında sildim o rezil oyunu... simcity 4'e devam....
  • Arkadaşlar oyunu yükledim önce crack sorunu yaşadım. "lütfen orjinal dvd yi yerleştirin diye bi yazı çuıktı.
    internetten başka bi crack buldum yükledim şimdide "run time error" diye bi yazı çıkıyo. oyun hiç açılmıyor.
    Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. İşletim sistemim vista Home Premium. işlemcim ve ekran kartım yeterli.

SimCity Societies (ÇIKTI)
  • Rezalet bi oyun olmuş Resmen amele oyunu ya Oyunu ilk oynayışımda hayal kırıklığına uğradım.Simcity 4 de koca koca binaların yapılması için çabalarken burda kendimiz tek tek yapıyoruz.Oyn oldukça basitleştiriilmiş.birşey daha öğrendim Maxis dışında kimse iyi yapamaz !
  • arkadaşlar oyundaki harita bana yetmiyo haritayı nasıl genişletebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.