Şimdi Ara

SimCity Societies (ÇIKTI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
14.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Electronic Arts, yaptığı açıklamayla şehir yönetim simulasyonu oyunu SimCity Societies'i resmi olarak duyurdu. Eski SimCity oyunlarını geliştiren Maxis'in yerine Tilted Mill Entertainment tarafından geliştirilecek oyun oldukça gerçekci olacak. SimCity Societies'de sadece şehir yönetmekle kalmayacak, yönettiğimiz şehirlerin kültürlerini, sosyal davranışlarını ve yaşam ortamlarını da kendimiz yaratabileceğiz. Ayrıca oyunda kurduğumuz binalara ve enerji santrallerine göre şehirin görünüşü ve insanların yaşayışları değişebilecek, yani oyunda yaptığınız her değişikliği gözlerinizle görebileceksiniz. 2007'nin Kasım ayında PC platformu için piyasaya sürülecek ve şu ana kadar çıkmış en detaylı ve en iyi SimCity olma konusunda iddialı olan oyunun ekran görüntülerini sizlere sunuyoruz.

TRGamer Sitesinden Alıntıdır.

Kaynaklar;
    http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=12021
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=43570&mode=thread&order=0
    http://www.gamershell.com/pc/simcity_societies/screenshots.html ( Oyun İle İlgili Ekran Görüntüleri)
    IKTI)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sc4 daha iyi gibi
  • bence bu simcity muhteşem olucak
  • görüntüler güzele benziyo ama bu tür oyunlar çok karışık oluyor.benim kurduğum her şehir bağdata dönüyo valla
  • sc4'den de güzel olacak, ss'lere bakıp moral bozmayın
  • sistem gereksinimleri nasıl olacak çok merak ediyorum. SC4, güncel makinaları bile zorlarken bu oyun epey kasar yani... pamuk eller cebe arkadaşlar, ufukta upgrade var...
  • o oyun 2d değilmiydi. citylife ın buna cok yakın grafikleri var ve hiç zorlamıyor bence bununda zorlamaması lazım
  • aga süpr bi oyun walla bu
  • abi yha sims cıty bn çok sewiyorum ama idirmeom ii ki remini koydun oynamış gibi oldum saol
  • Daha çok özellik olabilir ama sc4 4ever
  • keşke da sım cıty olsaydı eb sewdiğim oyun
  • Maxis yapmadığına göre bence Simcity 4'ü aratacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.A.D

keşke da sım cıty olsaydı eb sewdiğim oyun

Git al ne var bunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Maxis yapmadığına göre bence Simcity 4'ü aratacak.

bence de öyle, maxis hiç değilse işi ciddeye alıp daha gerçekçi binalar tasarlıyordu... ama bu görüntülerdeki binalar bi acayip olmuş, hiç gerçekçi değil, çoluk çocuk oyunu olacak gibi bana kalırsa...
  • simscity daah güsel bnce
  • city life forever
  • Güzel de ,bu yaz çıksa çok iyi olurdu ,tatilde oynardık :(
  • Görüntü mükemmel
  • yaa bu oyunda aslında grafiğin fazla önemi yok bence
  • bencede
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.