Fenerbahçe’yi UEFA’ya şikayet eden mektubu kendisinin yazdığını açıklayan Doğan Karlıbel, “Kanarya’yı CAS’a da şikayet edeceğim” ifadesini kullandı.
KANARYA’NIN başını belaya sokan Talip Doğan Karlıbel, işin peşini bırakmıyor. Yaptığı, “Fenerbahçe’yi UEFA’ya şikayet eden mektubu ben yazdım” açıklamasıyla gündeme gelen Karlıbel, Facebook’ta bu konuda açıklamalar yapmaya devam etti. Karlıbel bu kez de “Sadece UEFA ile kalmayacağım. Fenerbahçe’yi Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) de şikayet edeceğim. Sarı-Lacivertliler’i CAS’a şikayet etme amacım ise Fenerbahçe’yi bütün organizasyonlardan men etmek” dedi. Öte yandan Trabzon ve Beşiktaş’ın Avrupa’da yer alması üzerine UEFA’ya itiraz etme kararı alan Bursaspor’u, Ali Koç’un yönlendirdiği de ileri sürüldü. Koç’un Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’yı arayarak, “Geç kalmayın, hakkınızı UEFA’da arayın” dediği belirtildi
Ali Koç'un da hiç derdi yok mu yav,gidiyor o adamı arıyor
Ahaha adama bak. 1e 17yi temsil ediyor adam.
İsterse Fas'a gitsin. Zaten gitmedik Avrupa'ya. Daha fazlasını yapamaz.
Ortalık delikanlı kaynamaya başladı şu süreçte, olaylar netleşince yine süt dökmüş kediye dönerler.
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
Ahaha adama bak. 1e 17yi temsil ediyor adam.
İsterse Fas'a gitsin. Zaten gitmedik Avrupa'ya. Daha fazlasını yapamaz.
Ortalık delikanlı kaynamaya başladı şu süreçte, olaylar netleşince yine süt dökmüş kediye dönerler.
şu komik yorumlarınızdan vazgeçin artık. olaylar bitince şöyle yapıcaz böyle yapıcaz. küme düşmessek "şimdi sıra bizde". aziz yıldırım çıkınca şöyle ascak böyle kesecek olaylar netleşince milleti perişan edicez tarzı traji komik sözlerinizle insanları güldürmekten başka bişey yapmıyorsunuz alt tarafı bir spor kulübüsünüz. utanmasanız darbe yapacaksınız.
Bu adamın amacı prim yapmak,bu olaylardan rant sağlamak değilse bende bir şey bilmiyorum.Gidiyorsa gitsin.Benim anlamadığım zaten şampiyonlar liginden men edildik.Bir daha neyi men edecek.
Hukuki yollardan alacağız tazminatı aklanırsak. Aklanmazsak da cezamızı çekeceğiz.
Ortada yanlış bir şey yok.
öteki konuyada cevabını verdim buraya da yazayım bari bu olayları fenerbahce taraftarı bile dert etmezken sizlere ne oluyor ? madem bu kadar istemiyorsunuz bizi söyleyin TFFnunuza düşürsünler bizi sizde kurtulun bizde kurtuluruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme