Şimdi Ara

Şimdi Destek Zamanı, Seni Sevmeyen Ölsün !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi Gün Taraftarı olmayın, talihsiz bir yenilgiden sonra yapabileceğimiz tek şey dua ve desteğimizi eksik bırakmamak. Hatta Arttırmak.

Inanmadan Başarılı Olunmaz.
    3 de 3 Için Konsantrasyon...

Herkes Gider, Biz Kalırız, Biz Galatasaraylıyız.

• Biz iyi gün taraftarı değiliz merak etmesin kimse..Ali sami yen tıklım tıklım olucak..Bu imkanlarla bu kadar oluyor. Ama gelecek için hepimizin kenetlenme zamanı
  • hep destek tam destek...

yensen yenilsen kalbim hep senle...
  • Aynen katılıyorum.DESTEK ŞİMDİ ANLAMLIDIR!!!
  • Avrupa Fatihi 1-2 maçla yıkılmaz...
  • Bir Günde Kral Olmadık, Bir Günde Tahttan inmeyiz.
  • Bu takıma inanıyorum ben çok daha zor günlerden geçtiler bunun da üstesinden gelirler evelallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi güzel de abicim gene altın tepsiyle sunulmuş fırsatı teptiniz,artık onların hata yapması beklediğiniz.yani sizin elinizde değil artık.
    bu kaçıncı be abi bu sene
  • BÖYLE TAKIM MI OLUR BE GECEN HAFTA ŞAMPİYONLAR GİBİ UGURLUYORUZ BUGUNE BAKIYORUZ 2. OLMUŞUZ İNSANDA BİRAZ HIRZ OLUR BE SEN KADIKÖYE LİDER OLARAK GİDİYORSUN ŞURADA 3 HAFTA KALMIŞ OYNADIGIN OYUN BAK

BUNDAN SONRA YİNE BAŞKA TAKIMLARA ÜMİT BAGLAYACAGIZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: powerlife

Dostum Eğer Böyle olucaksan hiç Galatasaraylı olma, Galatasaray taraftarını temsil etme daha iyi.

yenildik diye Takım mı değiştiricez ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

Dostum Eğer Böyle olucaksan hiç Galatasaraylı olma, Galatasaray taraftarını temsil etme daha iyi.

hocam arkadaş çok doğru bi şey söylüyor bunun galatasaraylı olmakla ne alaksı var şimdi...sen samiyende yenil kadıköyde farklı yenil ondan sonrada fener rakiplerine puan kaybetsin diye bekle...bu değil mi şimdi gs nin durumu yani.....

çok doğru söylemiş arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarmUp -- 23 Nisan 2006; 1:12:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: X-MorTal

quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

hocam arkadaş çok doğru bi şey söylüyor bunun galatasaraylı olmakla ne alaksı var şimdi...sen samiyende yenil kadıköyde farklı yenil ondan sonrada fener rakiplerine puan kaybetsin diye bekle...bu değil mi şimdi gs nin durumu yani.....

çok doğru söylemiş arkadaş

Ya Özür Diliyorum, Kafam Karışıktı biraz.

''Başka Takımlara Ümit Bağlamak'' Cümlesini yanlış algıladım.
    Ben ''Takımı Değiştirmek'' anlamında algıladım, meğer arkadaş ''FB'nin yenilmesini dilemek'' anlamında söylemiş !

Kusura Bakma Powerlife !

• Maç sırasında maç süresi için izin almıştım müdürümden.
    30 metre olarak yaptırdığım GALATASARAY bayrağım zulada personelin maç izlediği yerde formamı giymiş atkımı ve şapkamı takmış maçı izledim.

Bayrağı açmak nasip olmadı.

Artık çalışma zamanıydı.giydim takım elbisemi.GALATASARAY rozetimi ceketime iliştirdim,kol düğmelerimi özenle çıkarttım kutusundan ve taktım gömleğimin koluna,sarı kırmızı parlıyorlardı,GALATASARAY kravatımı takıp çıktım salona.Çalıştığım yerdeki çoğu kişi fenerli olmasına rağmen gururla geçtim aralarından.

yani sizlerinde dediği gibi,yenildik diye kıyı köşe saklansam kendime GALATASARAYlı diyemezdim.

Biz bu takımı iyi günlerde sevmedik kötü günüde bizimdir.

şimdi destek zamanı.Bir gün değil her gün...

• quote:

Orjinalden alıntı: be cool

Maç sırasında maç süresi için izin almıştım müdürümden.
    30 metre olarak yaptırdığım GALATASARAY bayrağım zulada personelin maç izlediği yerde formamı giymiş atkımı ve şapkamı takmış maçı izledim.

Bayrağı açmak nasip olmadı.

Artık çalışma zamanıydı.giydim takım elbisemi.GALATASARAY rozetimi ceketime iliştirdim,kol düğmelerimi özenle çıkarttım kutusundan ve taktım gömleğimin koluna,sarı kırmızı parlıyorlardı,GALATASARAY kravatımı takıp çıktım salona.Çalıştığım yerdeki çoğu kişi fenerli olmasına rağmen gururla geçtim aralarından.

yani sizlerinde dediği gibi,yenildik diye kıyı köşe saklansam kendime GALATASARAYlı diyemezdim.

Biz bu takımı iyi günlerde sevmedik kötü günüde bizimdir.

şimdi destek zamanı.Bir gün değil her gün...

aynen öyle.

Iyiki 60 Kadar Taraftarımız Maçtan Sonra Florya'ya moral vermeye gitmişler.

• ankara maçında yine tribünler tıklım tıklım olucak emnim...
  • Nolursa Olsun ben ordayım, Umarın Herkes Gelir !!!
  • evet önemli olan böyle bi zamanda ortaya çıkmak ama adamlarda bizle kötü dalga geçti be arkadaşlar maçtan sonra sahaya hindi getirmişler
  • Buda gelir geçer.Aslan yine Avrupa'yı fetheder.
  • Hiç bir zaman Galatasarayımızı Yarı yolda bırakmadık bırakmayızda .bu hafta ali samiyen tıka basa dolmalı ve çok acı ama trabzon maçının sonucuda beklenerek takımımız desteklenmeli.Bu sene bu kadar sorun ve olaylardan sonra şampiyon olmamız lazım.
    Haydi cimbomum yolun sonunda sen olacaksın en üstte.
  • GS.yeterki 3 te 3 yapsın ....gerisi kendiliginden gelir:))esas tarih nasıl yazılır birkez daha meraklılarına göstermiş oluruz.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.