Şimdi Ara

ŞİMDİ GELDE KOXP YAPMA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, başlıktanda anladığınız gibi gerçektende doluyum. konu ise şu..
    Ben 5 gün önce cz de pk yaparken banlandım. lvl 63 okçuyum. partide değildim. küfürde etmem. açıkçası gayet dürüst bir oyuncuyumdur. gold premiumum. herşey yoluna girdi ve lvl itibariyle de oyunun zevkli zamanındaydım. ama gm beni banladı. tabiki siteden baktım ve cz koxp 30 gün banlandın yazıyordu. insanlık hali dedim heralde yanlışlıkla oldu dedim. siteye bi sürü mesaj yolladım. ama bana 25/04 te 30 gün süreyle banlandın ve bekliceksin diye cevap geldi(otomatik cevaba benziyordu)
    şimdi bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı ?? siteye bu konuda gerçektende çok fazla mesaj yolladım. başka çarlarla gm lere ulaşmaya çalıştım. bir kere averie ye ulaşmıştım. ama cevap yazmadı. daha sonra hiçbir gm ulaşamadım.caba farklı bir yol yada başka bişi varmı? yardımcı olursanız sevinirim.

eğer dersenizki malesef yapacak bişey yok bekliceksin kardeş 30 gün... emin olunki haksız yere bunca emeğim 30 gün banlandı. çok ama çoook karşı olmama rağmen 31. gün beni en iyi kosp yada koxp çu olarak göreceksiniz. evet tabiki doğru değil ama bu kadar amatörce banlanmam ve üstelik düzeltmemeleride doğru değil. bende tepkimi bu yolla gösterebilirim.
    belki içinizden gm ile diyaloğu iyi olan birileri vardır belki bir ihtimal yardımı dokunabilir düşüncesindeyim. şimdiden herşey için teşekkürler.

• ii yaparsın ama koxpunla beni kesme
  • Knight Online yetkililerinin ne yaptiklari belli olmuyor cz adamlar nova town np transferi koxp kullanıyor banlanmıyor sen ise dürüst oynamana rağmen banlanıyon.Bende senin yerinde olsam aynı şeyi yapardım.Sonuna kadar destekliyom seni kardeşim Koxp yapda bari 30 günün acısını cıkar.
  • bu olaya rağmen hala oynamayı düşünüosun ya helal olsun
  • üşenmeyin yükleyin silkroad oynayın
  • adamlar iyice şuursuzlaştı yaw artık lvl 1 adamı banlıyolar koxp kullanıyo diye
  • ben boole gmlerin....adamlar heralde sarhoş olup girip oyuna zevkine adam bannlıolar...
  • Bende Valla Np için Bırakmıom Sadece Ex Cünkü Admlar Deli Edio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.