Şimdi Ara

ŞİMDİ NASIL :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN DAHA ÖNCE BİR FOTOĞRAF PQAYLAŞMIŞTIM "KENDİ RESMİMİ" VE SİZE SORMUŞTUM ACABA KIZLAR BNDEN HOŞLANIR MI YAKIŞIKLI MIYIM DİYE
    ARKADAŞLAR YORUMLARINIZA DİKKAT ETTİM AZİM ETTİM TAM 15 KİLO VERİP KAS YAPTIM KARIN KASLARIM KOL VE BENZWERLERİ HERTARAFIM KAS FAKAT
    YORUM LARINIZI GÖRMEK İSTİYORUM ACABA ŞİMDİ BEYENİR LER Mİ :)
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/6113_476265392431152_482154792_n.jpg

BUDA VİCUDUM ARKADAŞLAR
    16,5 YAŞIMDAYIM Bİ YARDIM EDİN TAKTİK VERİN ARKADAŞINIZA
    http://img18.imageshack.us/img18/8783/cimg1496k.jpg

• o duruşla babaannem bile kaslı çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merkürlü Adam

o duruşla babaannem bile kaslı çıkar
    yağ tulumusun oğlum vicudunu niye koydun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

yağ tulumusun oğlum vicudunu niye koydun

Alıntıları Göster
    memintolar tombiktoymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

memintolar tombiktoymuş

Alıntıları Göster

dostum ben 100 kiloydum ve 85 e düştüm ve çok ağır bir şekilde spor yaptım basketçiyim zaten 1.90 boy var
    bu vicududa 2 ayda yaptım gerçekten öncesini görseniz ağzınız açık kalırdı sarkıyodu ayrıca size bunu sormadım yakışıklımıyım dedin :D

• yakisikli degilsin,karizmatik de degilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantius

yakisikli degilsin,karizmatik de degilsin
    arkadaşlar bunun dalga geçilecek bir yanı yok gerçekten ben zaten arkadaşlşarımdan herkesten olumlu tepki alıyorum eyer bi aynaya bakıp ona göre yorum atarsanız sevinirim çünkü karşınızda bir insan var duygularıda tabe sadece sizin yorumlarınızı almak istiorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordragor -- 3 Nisan 2013; 22:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordragor

arkadaşlar bunun dalga geçilecek bir yanı yok gerçekten ben zaten arkadaşlşarımdan herkesten olumlu tepki alıyorum eyer bi aynaya bakıp ona göre yorum atarsanız sevinirim çünkü karşınızda bir insan var duygularıda tabe sadece sizin yorumlarınızı almak istiorum :)

Alıntıları Göster
    Gayet de iyi bi tipin olmuş tebrik ederim azminden ötürü. Biraz daha verirsen özellikle göbekten, çok daha iyi olur

• quote:

Azmin için tebrik ederim, vücut güzel olmuş. Ve yaşına göre olmuş, vücut çalışma olayını abartma bence, bu kadarı yeterli.

Kızların beğenmemesi için de hiçbir sebep yok, tipin iyi, belli ki iyi niyetli de bir insansın. Kendine güven yeter. Yaşın ilerledikçe tipin daha da iyi olacak. Hem bu işlerin tiple olmadığını sen de biliyorsundur =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interesante -- 3 Nisan 2013; 23:18:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: interesante

quote:

Azmin için tebrik ederim, vücut güzel olmuş. Ve yaşına göre olmuş, vücut çalışma olayını abartma bence, bu kadarı yeterli.

Kızların beğenmemesi için de hiçbir sebep yok, tipin iyi, belli ki iyi niyetli de bir insansın. Kendine güven yeter. Yaşın ilerledikçe tipin daha da iyi olacak. Hem bu işlerin tiple olmadığını sen de biliyorsundur =)

Alıntıları Göster
    oğlum olsan intahar et diye sana köprü yaptırırdım

şaka şaka

• quote:

istediğin kadar kas yap yakışıklı olmadıktan sonra bir işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

quote:

istediğin kadar kas yap yakışıklı olmadıktan sonra bir işe yaramıyor.

Alıntıları Göster
    yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum benim boy 1.90 85 kilo o boya göre normal mi
    bu arada 16,5 yaşımdayım

• Tipik ergensin iste sakal yok, vucut yok, erkeksilik yok, aptalca bir siritis var. 20-21 yasina gel vucudun ve tipin yerine oturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Tipik ergensin iste sakal yok, vucut yok, erkeksilik yok, aptalca bir siritis var. 20-21 yasina gel vucudun ve tipin yerine oturur.
    ilk başta bu cesur davranışın için teşekkürler

Burda olumsuz yorum yapanlara aldırış etme onlar kendini çok yakışıklı zanneden veletler işte :)) Bence her insan yakışıklıdır kendine bakıyorsa.Sen hırsta yapmışsın ama kilon bana fazla geldi

Özet : İyisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 4 Nisan 2013; 4:38:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ha20ktan

Burda olumsuz yorum yapanlara aldırış etme onlar kendini çok yakışıklı zanneden veletler işte :)) Bence her insan yakışıklıdır kendine bakıyorsa.Sen hırsta yapmışsın ama kilon bana fazla geldi

Arkadaşım öyle ama yakışıklı değil yalan söylemeyin çocuğa boşuna ümitlenmesin.Bu arada eski halinle yeni halin arasında fizik açısından büyük fark var çaban için tebrik ederim.e

• quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

quote:

Orijinalden alıntı: ha20ktan

Arkadaşım öyle ama yakışıklı değil yalan söylemeyin çocuğa boşuna ümitlenmesin.Bu arada eski halinle yeni halin arasında fizik açısından büyük fark var çaban için tebrik ederim.e

Alıntıları Göster
    tipik ergensin iste,yasın ilerledikce titpin oturucaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: exerion

tipik ergensin iste,yasın ilerledikce titpin oturucaktır

Alıntıları Göster
    yağ tulumusun kardeş
    gerçekler acıdır napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: coconut55

yağ tulumusun kardeş
    gerçekler acıdır napalım

Alıntıları Göster
    @lordragor

Öğleden sonra un, tuz, şeker, karbonhidrat tüketme. Ne yemek istiyorsan sabah ya da öğlen ye. Ve sporu bırakma tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 4 Nisan 2013; 13:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

@lordragor

Öğleden sonra un, tuz, şeker, karbonhidrat tüketme. Ne yemek istiyorsan sabah ya da öğlen ye. Ve sporu bırakma tebrikler.

Alıntıları Göster
    16 yaşında bir ergen
    Tip yok , vücut çelimsiz (tırt) tüysüz parlak bir çocuksun.
    Konuyu 5 sene sonra aç karşim.
    Bye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

16 yaşında bir ergen
    Tip yok , vücut çelimsiz (tırt) tüysüz parlak bir çocuksun.
    Konuyu 5 sene sonra aç karşim.
    Bye.

Alıntıları Göster
    16 yaş 1.90 ha. Ben anlamıyorum bu yeni nesillere GDO nasıl bir etki yapıyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.