Bildirim
Şimdi ne oldu yha..?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım online yi öyle oynama hangi serwera hangi IP ye gırıyosan console onu yaz.
/conncet cs1[ 1 , 2 , 3 ...] . com
mesela : /connect cs1.magarul.com -
quote:
Orjinalden alıntı: YumuşakG
Şimdi arkadaşlar ben cs ye giriyorum, online oyunlara grdikten sonra serverlardan birine giriyorum. 2-3 saniye sonra atılıp bu hatayı alıyorum
Lütfen yardım edin. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Not: sXe 3.9 programı yüklü...
Onun demesının sebebi full oldugundandır 17\16 gıremezsın onlar slotluk ıcın ayrılmıs sebebi full dıyor yani -
quote:
Orjinalden alıntı: xmen
quote:
Şimdi arkadaşlar ben cs ye giriyorum, online oyunlara grdikten sonra serverlardan birine giriyorum. 2-3 saniye sonra atılıp bu hatayı alıyorum
Onun demesının sebebi full oldugundandır 17\16 gıremezsın onlar slotluk ıcın ayrılmıs sebebi full dıyor yani
bunu bilmıorudum bi aralar bendede verıodu demekki ondamıs tsk
-
quote:
fuLL oLduğundan doLayı bu hatayı veriyor oLabiLir mi
-
Full olduğundan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X