Şimdi Ara

Simdi Sifir Jetta Alinir mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar siz alıp almamayı tartışa durun, hiç sordunuz mu ? Bayilerde şu an araç yok. Ben 1 hafta önce sıfır aldım. Araç 1.5 ayda geldi. Ayrıca alamıyordum. Benim aldığım aracı biri sipariş vermiş kredisinde problem çıkmış. O vatandaş alamadığı için ben aldım. Ayrıca 1.6 Exclusive aracı tüm Türkiye' de 1 tane bulan varsa lütfen bayi adı vererek buraya yazsın. Çünkü değil Türkiye' de fabrikada bile yok.

Sadece neler var biliyor musunuz ? Kimsenin almadığı tutulmayan bazı renk ve donanımlar var. Mesela opak siyah, bej vb. Hatta plazaya son uğradığımda bunlar bile satılmıştı. Fabrika şu an hiçbir jetta donanımı için sipariş almıyor. Ne gelirse onu alıyorsunuz. Tabi bulabilirseniz. Örneğin primeline araca jant bile ekletemiyorsunuz. Fabrikadan çıkmamış olsa dahi.

Paramla rezil oldum. Şöyle: İstediğim aracı 3-3.5 ay beklemeye hazırdım. Fakat sipariş almadıkları için ne geldiyse onu aldım. Gerçi siparişi verene duacıyım. En azından iç ve dış rengi tam istediğim gibi sipariş etmiş. Bize kısmet oldu.

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetba

Arkadaşlar siz alıp almamayı tartışa durun, hiç sordunuz mu ? Bayilerde şu an araç yok. Ben 1 hafta önce sıfır aldım. Araç 1.5 ayda geldi. Ayrıca alamıyordum. Benim aldığım aracı biri sipariş vermiş kredisinde problem çıkmış. O vatandaş alamadığı için ben aldım. Ayrıca 1.6 Exclusive aracı tüm Türkiye' de 1 tane bulan varsa lütfen bayi adı vererek buraya yazsın. Çünkü değil Türkiye' de fabrikada bile yok.

Sadece neler var biliyor musunuz ? Kimsenin almadığı tutulmayan bazı renk ve donanımlar var. Mesela opak siyah, bej vb. Hatta plazaya son uğradığımda bunlar bile satılmıştı. Fabrika şu an hiçbir jetta donanımı için sipariş almıyor. Ne gelirse onu alıyorsunuz. Tabi bulabilirseniz. Örneğin primeline araca jant bile ekletemiyorsunuz. Fabrikadan çıkmamış olsa dahi.

Paramla rezil oldum. Şöyle: İstediğim aracı 3-3.5 ay beklemeye hazırdım. Fakat sipariş almadıkları için ne geldiyse onu aldım. Gerçi siparişi verene duacıyım. En azından iç ve dış rengi tam istediğim gibi sipariş etmiş. Bize kısmet oldu.

Saygılar...

kaça aldınız?

• Ben 1.6 Exclusive için anlaşmıştım. 40.500 - 41.000 arası alacaktım. Dediğim gibi ne renk olursa razıydım nerdeyse. Olmadığı için mecburen 1.6 Primeline reflex gümüş, içi titan siyahı aracı aldım. İç dış renk tam istediğim olduğu için donanımdan vazgeçtik. 35.850 gibi bir fiyattı. 35.500 e aldım. Aynı araçtan 2 tane almış olduk. Biri de kayınbabamda 2008. Onu da zamanında sıfır aldık.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autotech1 -- 23 Kasım 2010; 20:59:15 >
  • Bende bayram öncesi "şeker beyazı, 1.6 MPI DSG-Exclusive" aldım. Aynısının TSi motorlusu vardı ama ben 1.6 MPI motoru özellikle sorunsuzluğu ve ileride belki LPG takılabilir düşüncesi ile tercih ettim. Sanırım son 1.6 MPI motorlu ve Exclusive donanımlı araçlardan birisini aldım.
  • Aynen sonuncuyu almışsınız. Şu an herhangi bir bayide bulan varsa buraya yazsın. İyi günler...
  • bence eğer eski kasa jettayı alacaksan bunu fiyat uygun olduğu için tercih edeceksin, yeni kasasının çıkmasını bekle.yenisi ile eskisi arsındaki fiyat farkı dahada artacaktır.bayi elindeki eski kasayı daha da uygun fiyata satacak mecburen. tamam istediğin rengi falan bulamayabilirsin. ama senin asıl amacın aracı uygun fiyata almaksa renk vb. özellikler ikinci planda kalabilir.... aracı daha uyguna alacaksın sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: dradda

bence eğer eski kasa jettayı alacaksan bunu fiyat uygun olduğu için tercih edeceksin, yeni kasasının çıkmasını bekle.yenisi ile eskisi arsındaki fiyat farkı dahada artacaktır.bayi elindeki eski kasayı daha da uygun fiyata satacak mecburen. tamam istediğin rengi falan bulamayabilirsin. ama senin asıl amacın aracı uygun fiyata almaksa renk vb. özellikler ikinci planda kalabilir.... aracı daha uyguna alacaksın sonuçta

Bulursanız alırsınız.
    Şu anda özellikle "exclusive" donanımı yeterince dolu ve uygun fiyata. Varken alın, sonra arkasından ağlarsınız.
  • Arkadaşlar fabrikası Bursa' da olan reno vb. araba almıyorsunuz ki bayi elinde kalanı uygun fiyata versin. Şu an satılan kasa zaten üretilmiyor. Üretilmişlerin de %99 u satılmış. Bu yüzden bundan daha uygun bir fiyat beklemek hayal olur. 15-20 gün sonra yeni kasanın ilk siparişleri alınmaya başlanıyor. İsterseniz bayilere sorun.

Kısacası geçti bunun pazarı. Şu andan sonra isteseniz de eski kasa jetta alamazsınız yada bayinin elinde ne kalmışsa onu alırsınız. Karaborsa olan bu aracı bırakın sıfır olarak ucuz fiyata almayı, 2. el 2011 modeline sıfır fiyatı isteyen var. Ben 1.6 Exclusive aracı Çukurovadaki tüm bayilerde -ne renk olursa olsun 1 tane bile- bulamadım.

Saygılar...
  • "2011 Jetta 1.6 DSG-Tiptronik Exculisive" konfor, yakıt ve kullanım rahatlığı açısından önceki aracım olan 2011 Tiguan 1.4 TSI 4x4 S&S'a göre resmen ilaç gibi geldi. Ucuz, dolu, konforlu, idamesi kolay ve sorunsuz. Siz daha bu fiyata alınır mı alınmaz mı diye düşünün durun...
  • 2011 jetta donanimlisi nerden baksan 50-55 milyar arasi bi sey . D sinifi arac oneririm size. hem kasasi degisicek, o parayi o araba etmez zaten
  • http://www.youtube.com/watch?v=LpJVXcPAK60&feature=fvw

Yeni kasa test sürüşü.

Videonun başlarında eski kasa ile yeni kasa yan yana
  • yeni yetta cok guzel gorunuyo, a8 havasi var arkasinda
  • Yeni kasası oldukça şık... eskisiyle alakası yok... tabi doğuşun fiyat politikası nasıl olur bilinmez ama bence beklemeye korkunç olmayan bir fark vermeye değer... bu arada Almanya da 3 motor secengi varmış.. (almanya sitesinden gördügüm kadarıyla) 1.2tsi(105hp),1.6tdi,2.0tdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoprak -- 27 Kasım 2010; 14:44:00 >
  • yeti dede var o motor 1.2 dsg li satiliyo
  • bayilerde araç kalmamış gibi geldi bana?
    son günlerde bayilere uğrayıp ya da arayıp jetta 1.4 tsi soran oldu mu acaba arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

Arkadaşlar baktığım bir kaç araçtan biriydi jetta 1.4 tsi 122 hp Beyaz exclseve. Geçen hafta 1 tane ay sonu gelecek deniyordu.Bende başka araçalara baktım.Ancak diğer seçenekler olmadı.Perşembe günü yeni doğan kızım içinde artık bir araç iyice şart olmuştu.Bugun de okul çıkışı 2 saaatlık çile dolu - 2 vasıtayla eve geliş yolculuğundan sonra iyice araç sevdam kabardı vehemen WV bayiyi aradım.İstediğim gelecek olan araç satılmış.Zaten bir çok bayide bulmak mümkün olmuyor.Aracın kredi sonuçlarını bekliyorlarmış.Eğer kredi sonucu olumsuz olursa akşam arayacaklarını söylediler.Ve öylede oldu.Az önce aradılar.Araç sizin dediler.Yarın gelin detayları konuşalım dediler.Hayırlısı bakalım.
    Aracı peşin alacağım.Bilgisayardan bir eft ye bakıyor.Şimdi aracı alırken nelere dikkat etmem gerek? Evrak vs.0 km bir aracı ilk defa alacağım.Yeni araç alan arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum.

Çok tebrik ederim.... inanınki ilk aracınıza dair yaşadıgınız heyacanı, mesajınızı okur okumaz kendimde hissettim..
    İlk aracın heyecanı başkadır....

Evrak vs konusunda aslında size en güzel bayi yardım edecektir diye düşünüyorum .. onları bir arayın ... size gerekli belgeleri direk söylerler... zaten nakit paranız ile alacagınız için çok bir şeye ihtiyaç olacagını sanmıyorum

• arkadaşlar şimdi şöyle bi şey var.şu anda jetta nın fiyatları indirimli fiyatlar.yaklaşık 2000 tl gibi bi indirim söz konusu.yeni jetta nın fiyatı bu indirimden yoksun olarak %8 zamlı olucak.wv nin passat ta yaptığını göz önüne alırsak donanımlarda bi düşüş olucaktır.bu kadar donanıma bu fiyatlar gerçekten çok iyi.biz passat ın yeni kasası çıksın öyle alalım diye bekledik ve şu anda pişmanız.bana kalırsa araba içinize sindiyse hiç düşünmeden aracı alın
  • ben şunu anladım ki, yeni çıkmış bir kasa almanın psikolojik hoşnutluğunun yanında birçok riskleri de var..
    hemen aklıma gelenler, birtakım kronik arızalar çıkabilir ve sonradan aldığınız fiyata daha fazla donanım ya da motor eklenmiş modeller çıkması.. bence 1 sene bekleyip 2012 model almakta fayda var ..

yoksa mevcut kasa gayet yeterli
  • Yeni jetta alan var mı? Eskisiyle kıyaslayabilir misiniz? Tam olarak arada ne gibi farklar var? sanırım 1.4 tsi 122 beygir yok yenide...
  • Henüz araçlar inmedi gemiden, muhtemelen gümrükte bile değildir.

Kiralama firması 15 ocak'ta teslim edilecek olan, ilk gelen partiden ısmarladı, eski jettayla değiştireceğiz, elime geçer geçmez yazarım.

Yani 15 ocaktan önce Yeni Jetta'ya bilinmesi pek mümkün durmuyor.

Eskisiyle en büyük farkı, 1.2 TSI (sadece manuel) ve 1.6 TDI (manuel+DSG) seçeneğiyle gelmesi.

Eğer hala 1.4 TSI DSG Jetta varsa kasa masa, donanım felan farkına bakmasın uçarak alsın derim, çünkü o fiyata o donanımla ve o motorla bir daha bulmak mümkün olmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.