Bildirim
Şimdi Silver Aldım Cash Gelmedi :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
relog dene -
adamlar parasını ödememiştir k2de demiştir paran yettigi kadar 50pot parasıda artmıstır oda kalmasın diye göndermişdir
Git CAFEİNİ bas selimm
geçmiş olsun -
anında sna cash+trina vermeleri gerekirdi ilginç... -
quote:
Orjinalden alıntı: W!P_BuFF3R
adamlar parasını ödememiştir k2de demiştir paran yettigi kadar 50pot parasıda artmıstır oda kalmasın diye göndermişdir
Git CAFEİNİ bas selimm
geçmiş olsun
Ne alakası var batu ya O zaman adamlar kesn şifreyi yollamazlar yada şifreyi kabul etmez anlamadım gitti sordum cafeine ticket at diyoo ne yazcam ben !
-
potları satıymmı yoksa letterdan gm e gönderiym o potların sivri ucuyla bişi yaparmı de :D
360 lık potlsa rahat ama 900 se uğraşır biraz gm :D -
Bu arada siteye login oldum ticket için sitede cash görünüyor ama pover up store de görünmüyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: KiLL4YoU
Bu arada siteye login oldum ticket için sitede cash görünüyor ama pover up store de görünmüyor.
pus dan bişey çekmeyi denesene -
Herkeze teşekkürler cash geldi Bir an için heyecan yaptım.
@::bLaCk_PearL:: hocam eldiven aldım cashlarla hala 1000 cash gözüküyo ama item cekilmiyo erol diyo
Bu arada sende ban vardı hayırlı olsn tekrar aramsdasın he
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X