simdiye kadar gercekten guzelve hosunuza giden bir turk klibi varmi.. Ben ilhan iremin kliplerini begenirdim cok sade bir daga bayira cikardi ekibiyle beraber.. babalar gibi soyler bagirir inerdi tekrar
quote:
Orjinalden alıntı: fade
simdiye kadar gercekten guzelve hosunuza giden bir turk klibi varmi.. Ben ilhan iremin kliplerini begenirdim cok sade bir daga bayira cikardi ekibiyle beraber.. babalar gibi soyler bagirir inerdi tekrar
Valla çok klasik olcek belki ama Kayahan - Bir aşk hikayesi , Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı , Alişan - Var ya(klipte oynayan hatun hakan uzanla evlendi)falan güzel kliplerdi
abi en bab a klip system of a down-chop suey bu kdr piskopat bi klip yoq adamın goseler saa baqarken bu tarafa konusuo ne kdr anlatabıldım bilmiorm islemeniz lasım baska turlu anlamassınız
Arkadaşlar görsel olarak süper bi hatun arıyosanız işte size bi tavsiye,uzun çabalarım sonucunda Black_Storm arkadaşımız sayesinde bu klibi arşivime kattım,kendisine burdan tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum Natasha Thomas - Save your kisses for me Aşağıdaki linkte var,kapanın elinde kalıyo ona göre haberiniz olsun,kaçırmayın http://forum.donanimhaber.com/m_2924353/mpage_1/key_//tm.htm#2950390
quote:
Orjinalden alıntı: LIZARD
abi en bab a klip system of a down-chop suey bu kdr piskopat bi klip yoq adamın goseler saa baqarken bu tarafa konusuo ne kdr anlatabıldım bilmiorm islemeniz lasım baska turlu anlamassınız
o da güzeldir. adamlar birbirlerinin içinden filan çıkıyo. ama bi turn the page in yerini tutmaz
quote:
Orjinalden alıntı: kkslyyldz
quote:
Orjinalden alıntı: LIZARD
o da güzeldir. adamlar birbirlerinin içinden filan çıkıyo. ama bi turn the page in yerini tutmaz
Bu turn the page kimin oluyo,bu arada aerials ve whiskey in the jar güzelmiş baya,teşekkürler
metallica nın be abi sorulur mu öyle soru . bi daha duymayayım tamam mı ?
quote:
Ben bi turn the pages,turn the stone biliom onla alakası olmasın
quote:
life it seems will fade away drifting further everyday
quote:
Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo
quote:
anaa essahtan da yanlış yazmışım
quote:
o unforgiven II 'nın sözleri . olsun o da metallica 'nın
Madonna-Frozen Metallica-Turn
quote:
quote:
quote:
quote:
Baba sen şimdi hangi şarkıyı kastettin tam olarak anlamadım yaws
Bu arada unforgiven II nun klibi nası iyimi,iyiyse onada bi el atalım
michael jackson - thriller
quote:
Orjinalden alıntı: theja
quote:
quote:
quote:
quote:
Baba sen şimdi hangi şarkıyı kastettin tam olarak anlamadım yaws
Bu arada unforgiven II nun klibi nası iyimi,iyiyse onada bi el atalım
turn the pages, turn the stone behind the dark should ı open diye devam ediyo sanırım unforgiven 2 onun klibi de güzeldir fantastik bi klip
blink 182 - what's my age again
metallica--> turn the page Cradle Of Filth--> from the cradle to the enslave Cradle Of Filth-->nymphetamine
quote:
Orjinalden alıntı: roswell
blink 182 - what's my age again
Chemical Brothers Hey Boy Hey Girl
Evet arkadaşlar ilk başta yazdığım klibi tekrardan yazıyorum Seal - Love is divine, sonunda indirdim ama elimde olmayan nedenlerden dolayı upload edemiyorum size maalesef Aresten bulmanız mümkün,izlemediyseniz muhakkak izleyin derim,ben böyle duygusal klip görmedim diyorum başka da bişi demiyorum