Bak bu da güzel bi klip aklıma gelmemişti,izlerken insana mutluluk verir ben de tavsiye ederim
theja o klip o kdr gusel diil be abi yoq kadın kafasından peruunu fln cıkarıoda da falanda filanda cok garip gelio bana ama senin tercihinn
iyide eski klipleri hatırlıyamıyorum ki ben :D
Micheal Jackson - Black or White
madonna-frozen(çok estetik) nickelback-someday(ilginç) sheryl crow-soak up the sun (bana yazı hatırlatıyo deniz, güneş, kum...) bonjovi-it's all about loving you(romantik) rob thomas -lonely no more
quote:
Orjinalden alıntı: LIZARD
theja o klip o kdr gusel diil be abi yoq kadın kafasından peruunu fln cıkarıoda da falanda filanda cok garip gelio bana ama senin tercihinn
Fikrine saygı duyarım tabiki,ama klipte anlatılmak istenen sevmek ve sevilmenin dolayısıyla da aşkın değeri ile hayatımızın her şeye rağmen ne kadar güzel olduğu temaları bence oldukça iyi işlenmiş
Bon Jovi - Always Pink Floyd - Another Brick In The Wall Whitesnake - Is This Love Whitesnake - Here I Go Again Scorpions- Rhythm Of Love
QUEEN-İNNUENDO
herkesin izlemesini tavsiye ederimm.
god save the queen
The Cardigans - My favourite game::::Uncensored KoRN - Freak on a Leash Metallica - Turn the page::::Uncensored
BON JOVI-ALWAYS HANDE YENER-ACELE ETME
HANDE YENERİN KLİPLERİ HEP FARKLI ZATEN HOŞ YANİ DİĞERLERİ GİBİ KLASİK Bİ KIZ Bİ ERKEK YA OYNARLAR YA AŞIK OLURLAR FALAN YOK HATUN COOL TAKILIO :)
assında haklısın pek o acıdan dusunmemiştim theja
quote:
Orjinalden alıntı: LIZARD
assında haklısın pek o acıdan dusunmemiştim theja
Fikrime katıldığına sevindim,teşekkürler
seal-love's divine tek geçerimmm
robbie - feel metallica-turn the page de çok güsellll
REM - Losing My Religion'da guzeldir, solistinin adini bilmiyorum ama hareketleri enteresan
Öncelikle hepinize tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum,sayenizde klip arşivim hatırı sayılır bir seviyeye ulaştı İlaveten güzel olduğunu düşündüğüm bir kaç klibi daha yazıyorum bu arada yeni önerilerinizi de bekliyorum,umarım beğenirsiniz
Outlandish - Walou Eminem - Without me Red Hot Chilli Peppers - Californication No Doubt - Don't speak Pink - Just like a pill
quote:
Orjinalden alıntı: iskeletor
QUEEN-İNNUENDO
herkesin izlemesini tavsiye ederimm.
god save the queen
amin
Enigma - Sadness ta güzel klip
Forumdaşlarım aybaşı geldi(dolayısıyla kotam sıfırlanıyor)bu yüzden yeni önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum Bu arada Dido - White Flag'ı da unutmayalım,güzel kliptir