Şimdi Ara

[super] Şimdi Tekrar Bakın Yenilendi [/super]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimi övmesini pek sevmem ama neyse bu seferlik olsun

www.sanalbellek.com

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UuR-UuR -- 14 Haziran 2005, 16:42:38 >

• Ya kötü de olsa yorumlarınızı söyleyin merak etmeyin üzülmem
  • Güzel bir çalışma Tebrikler..
  • Güzel site tebrikler...
  • Oh bea içim rahatladı umarım gerçek düüşüncelerinizdir. Kötüyse kötü deyin bişi olmaz....
    Bide üye olursanız seviniirim üyeyede ihtiyacım var
  • kardeş sıralıyayım açık konuş yazmışsın

1) oha diyorum ne o öle 2 tane öküz gibi nazar boncuğu ! çok biçimsiz + gereksiz..
    2) flash intro bi yerden yürütülmüş gibi ne dersin
    3)siten çok geniş 1024 ekrana sığmıyor
    4)sitenin bir alanı yok şahsen çorba siteleri sevmem
    5) saat e ne gerek . niye kasıyosun bizi site zaten yavaş. saate bakcak olsam kolumda var yada pc de gereksiz alan doldurma...
    vs vs..
  • E bende biraz acım agzımı :)
    1)Isım co guzel
    2)Nazar boncuklerı abartı
    3)Yaprıgın flash siteye hic mi hic uymamıs
    4)Haberlerin yanına ilk defa senden banner yeri goruyorum bravo guzel yontem
    5)Ben olsam bole bir isme warez sitesi yapardım
    Basarıların devamını dilerim iyi calısmalar
  • Pijaje önce sana cevaplarımı söyleyeyim

Nazar boncukları 1 hafta orda durcak o da ilk açılış yüzünden bu siteyi açarken bi sürü sorun çıkmıştıda sonunda açtım gibisinden
    Flashın tamamı bana ait değil üstünde bi kaç değişiklik yaptım düzenledim ve siteye koydum
    Walla bende 1024 kullanıyorum bende bi sorun yok hatta 800*600 yaptım yine sığdı...
    Sitenin genel bi konusu yok her türden şeyler dediğin gibi biraz çorba
    Saat konusunda haklısın ama boş kalmasın diye koydum.
    Site hızlı fakat temadan dolayı bi kasılma var yakında temayı da editlicem hızlancak..
    ELEŞTİRİLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER

Mr_boombastic şimdide sana cevaplarımı söyleyeyim

İsim güzel buna bişey demiyorum
    Üstte nazar boncuğunun açıklamasını yaptım bi daha yazmayım boşu boşuna
    Flash güzel gibi gözüktü ama bakarız olmazsa başka bişey yaparım
    Reklam olayı benim fikrim (kendimi övmeyi sevmem)
    ELEŞTİRİLERİN İÇİN SANADA TEŞEKKÜR EDERİM

• sadece isim güzel flash da dünyaca ünlü flasherların kendi sitesinde vardı onlar kullanıyordu yani. çalınabilinecek en iyi yer
    bence theme falan edıtleme tasarımı editle direk bilmiyorum biraz ağır oldu herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cera -- 5 Haziran 2005, 11:37:42 >
  • Ben bu flashın nerden alındığını bile bilmiyom arşivimde vardı ordan kullandım

Tema editlemeden tasarım nasıl editlenir

Neyse yorumlara devam
  • nazar boncuğu hariç güzel site.
  • site yaptım demiş ben yapılan bir site goremedim hazır templet kurmussun yanı site nerede böle siteler sanalda yuzlerce mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lider1
    site yaptım demiş ben yapılan bir site goremedim hazır templet kurmussun yanı site nerede böle siteler sanalda yuzlerce mevcut.

Kardeş sana cvp bile vermek istemiyorum hiç bişeyden anlamadığın belli. Yorumun için tşk ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRAL_UGUR

quote:

Orjinalden alıntı: lider1
    site yaptım demiş ben yapılan bir site goremedim hazır templet kurmussun yanı site nerede böle siteler sanalda yuzlerce mevcut.

Kardeş sana cvp bile vermek istemiyorum hiç bişeyden anlamadığın belli. Yorumun için tşk ederim.

Şimdi banada kızacaksın belki ama , merakımı bağışla lütfen sadece öğrenmek amacıyla soruyorum, PHP ile çok fazla uğraşmadım bu yüzden.

Ben ASP haricinde pek bir dil kullanmadım bu sitede PHP dili ile yapılmış hazır bir portal site sanırım. Hazır diyorum çünkü bu tasarıma benzer bir çok tasarım var ortada özellikle şu saat olayı bütün hazır sitelerde mevcut, şimdi sen eğer hazır oluşturulmuş bir websitesini sadece bir kaç grafik ekleyerek düzeltmekle yaptım diyorsan ok güzel olmuş fakat bu sitenin template olduğu gerçeğini değiştirmeyecek diye düşünüyorum, çünkü görünüm her şey diğer bu hazır potalı kullanan sitelerle aynı, sanırım böyle bir konu daha önce dh forumlarında tartışılmıştı...

Demek İstediğim ;

Bir web sitesi eğer senin yaptığın bir web sitesiyse senindir. başkasının yaptığı bir siteyi düzenlemekle ne webmaster olunur nede ben bir site yaptım denilebilir tabi bu senin yaptığın emeğe saygısızlık edilmesi anlamına kesinlikle gelemez sakın beni yanlış anlama.

Eğer bu portalın sadece kodlarını kullanarak tasarımı baştan sona sen yapmış olsaydın o zaman kimse agızını açıpta bu template diyemezdi çünkü sen sadece işine yarayacak olan PHP kodlarını kullanmış olurdun buda gayet normal oturup saatlerce üyelik kodu yazacak halin yok ( tabi vaktin varsa o ayrı ) şimdi bu nedenle bu arkadaşa böyle sert davranmak yanlış olur diye düşünüyorum.

Sitenin yayın hayatında başarılı olması dileğiyle...

• menalfa bunun üstüne ne denir .
    imzanada bayıldım o ne be röntgencimisin kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 7 Haziran 2005, 19:01:38 >
  • Kendim yazmasamda çok değiştirdim. Çünkü kendim yazacak kadar php bilgim yok zaten olsada çok uzun sürer....

Ewt template hazır ama onuda değiştirdim bloklarda değişmeler oldu, blok düzenleri falan filan yani baya uğraştım....

Ewt piyasada böyle çok site var ama ben en kısa zamanda farkımı koyup onlardan ayrılcam

Yorumlarınız için teşekkürler

• hos olmus
  • php nuke oldugu cok bellı azcık değiştir editle bişiler yap derim
  • çok iyi olmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bindalmg
    çok iyi olmamış

Kardeş böyle kuru kuruya eleştiri olmaz neden olmamış nasıl daha iyi yapabilirim biraz yapıcı ve yararlı eleştiri yaparsanız daha iy olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.