Şimdi Ara

ŞİMDİDE KIZLAR FACEBOOKTA BU HERİFE HASTA !!! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
7.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AIDS

quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

Bugünlerde baya bu konuları düşünmeye başladım ve türk kızlarının en kolay beğenisini toplayan tiplerin genel özelliklerini şöyle düşünüyorum.

- iyi bi tipiniz olmasada olur.
    - Sadece biraz para(Elbise veya akıllı bişiler giyinmek için, ben asosyalim mesela full 6 aydır 20 TL lik eşorfmanla geziyom, kızların bakmasınıda bekleyemem)
    - kontrollü davranış, az uz ciddiyet. Yakışan şekilde gülmek vs..

Davranılması gereken tipte adamsa Mickey Rourke' n Sin City 2005 te oynadığı tipteki rolü, bence en çok prim yapan tipler bu adama baya yaklaşıyor.

ŞİMDİDE KIZLAR FACEBOOKTA BU HERİFE HASTA !!!

Son günlerde konuştuğum kızlara, zekamı hissettirecek ne söylesem pat diye muhabbet düşüyo, sanırım saf olmak bu yüzden iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Basit bir odun.
    Sosyalitesi tavan yapmış biri.
    Başka hiç bir şey bilmediği suratından okunuyor.

Ozellikle mickey rourke konusunda cok haklisin.adam karizmanin sozluk anlami gibi bisey gercek karizma ama arabayla falan yapilan karizma degil

mickey rouke denen adamın 9.5 hafta filmini izleyin adam gençken yakışıklıydı, hatta o filmde yaptıklarını kim basinger ile buluşup tekrar yaptılar...

Adam gençken yakışıklıydı yaşlandı karizma yumağı oldu ha iyi kullanamadı o ayrı konu ama karizma adam...

sin city filmi hep siyah beyaz ve böyle saçma grafiklerlemi dolu ?

saçma grafik dediğin çizgi roman uyarlamasına sadık kalınması açısında çekildi, ayrıca filmde fizik kanunlarını bile hiçe sayarken arka plana takılma...
  • 1 ortak arkadaş var lan
  • dayanamadım bende fotograf ekliyicem:))
    bırakın söyle konuları, elalemin .. bizim derdimiz olmus, merak etmeyin o facebooktaki kadınlar yarın bir gün,
    gerçek birşey yasamak istediklerinde ilk s. edicekleri herif onlar:))
  • FACEBOOK DİYE BİRŞEY KALDIMI ???
  • ŞU YAPAYLIĞA BAK

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Sabri sandım yaklasık 15 sanıye.
  • bu konuyu niye actın arkadaş içine dertmi oldu merak etme ordaki yorum yapan 15 -16 yaşındaki kızların hiçbiri o mala vermez coğu facede konuşkan acık ama realde cacık olmaz eleman tipsiz sokakata görsen dönüp bakmazsın sadece makina var al bitane nikon d90 shop falan tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

yaptığı hareketin anlamını bilmeyen özenti genç
  • ya harbiden yakışıklı olsa bişe dememde yok arkadaş zorla...çok uğraşmış arkadaş..
  • Apaçi marşının yaratıcısı olan "Üstad Suat" denilen canlıya bile aşık olan kendini paralayan kızlar var şu face aleminde..Normal şartlarda yolda görüp suratına tükürmeyeceğin tipte bir herif ama o zırva şarkısı popülerken yıkılıyordu ortalık..Veya şu Justin Bieber olayı,onun yaşıtlarıyla bu ülkede "liseli" diye dalga geçiyoruz ama onun geldiği noktaya,tipine,kişiliğinin ve entellektüel birikiminin ne kadar olduğuna bakmadan hem TR'de hem farklı ülkelerde kızlar kendini "Justin" diye paralıyor,bir zamanlar Ricky Martin (ki adamın gay olduğu anlaşıldı hatta sevgilisi ile evleneceklermiş) veya zamanında Tiziano Ferro da olduğu gibi..

Yukarıdakilerin en önemli farkı ünlü olmaları,şöhretleri sayesinde kendilerini kitlelere istedikleri gibi pazarladılar ve bunu yiyen çok saf çıktı her dönem..Konudaki eleman kendi halinde,çoğu anlamsız da olsa en azından merak uyandıran,ilginç hatta garip fotoğraflarını çekip kendince fark yaratmaya çalışan,özgüven ile ego kavramların biraz birbirine karıştırmış ama size,bana,koyunlara,ağaçlara falan zararı olmayan birisi..Bu kadar kompleks yapmanın alemi yok ki

Ben belki bu adamdan daha tipsizim ya da en fazla bu adam kadar tipim var diyelim ama böyle fotolar çektirip sanal alemde kendimi pazarlama yeteneğim yok..Fakat bu durum,benim kızlarla tanışmama ve onları "götürmeme" engel değil..Hatta dişlerim o kadar çarpık ve estetik olmaktan uzak ki tel tedavisine başladım bu yaşımda..Fakat karşıma çıkan kızlar asla "ıyy dişlerin ne çarpık..şuran şöyle buran da böyle çirkin" demediler aslında kusur bulabilecekleri çok yönüm varken..Dediğim gibi bunların hiç birisi bugüne kadar onları "götürmeme" engel olmadı..

Her kör satıcının bir topal alıcısı vardır..
  • Eline profesyonel fotoğraf makinesi alıp fotoğraf çeken herkes nedense sanatkar ilan ediliyor, bu işin eğitimini almamış kişilerin de ağızlarının suyu akıyor ne güzel fotoğraflar diye. Siz de alın bir makina sizin de hayranlarınız olsun ne de olsa kimse fotoğrafçılıktan anlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Bi Canonumuz olaydı...

Ama yok :))
  •  ŞİMDİDE KIZLAR FACEBOOKTA BU HERİFE HASTA !!!

Bana göre en havalı adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceren Moray

biraz şeyi andırmıyor mu?

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/318714_208092939247786_100001412456688_567163_4560936_n.jpg

Noktayı Koymuş Arkadaş Ahahah

Kızların Neden Müptela Olduğunuda Açıklıyor Bu =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Güzel fotolar çekmiş. Işini iyi yapiyor ve belli bir çevresi var destekleniyor. sen burda ona camur atarken adan hatunlari götürüyor

hatunları götürüyor dediğin anca facebook sayfasnda entel entel muhabbetlere giriyor başkada bi şey yediği yok. madem çok yakışıklı buluyo kendini gitsin barlara discolara playboyluk yapsn ordan düşürsün karı kız. ben bu şekilde oğlan oğlan cool bi havada takılmasına karşıyım. gerçi onunda fotolarını beğenenler 14-17 yaş ergenliğini atlamamış en fazla o herif kadar zeka ve beyine sahip kişilerdir.

süper yorum yalnız şunu da eklemek lazım günümüzde trend bu biraz yüzüne bakılası bi tipsen fotolar da ilgi çekiciyse gerisine millet pek aldırmıyor tabiiki senin söylediğin kesim
  • Su adama bok atanlarin eline verim slr cihazi ceksin bakalim cekebiliyor mu tabi evden disari cikabilirlerse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Su adama bok atanlarin eline verim slr cihazi ceksin bakalim cekebiliyor mu tabi evden disari cikabilirlerse.

hayrola adam aşıkmı oldun fotoğraflarını görünce de onu kıskanıyosun ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Su adama bok atanlarin eline verim slr cihazi ceksin bakalim cekebiliyor mu tabi evden disari cikabilirlerse.

hayrola adam aşıkmı oldun fotoğraflarını görünce de onu kıskanıyosun ??

atilan yorumlar cok sacma reyiz.
    ya millette bir mallik var yada cekemiyorlar.en cokta o cihaz bende de olsa bende cekerim diyenlere uyuz oldum .
  • Bu adamdan çok daha yakışıklı olduğuma şüphem yok gerekirse fotoğraf bile koyarım
    5 yıldır sigara içmeme rağmen bi tane sigarayla fotoğrafım yoktur
    son 3 yıldır kendi istedğimle çektirdiğim 5 fotoğrafım bile yoktur çekilmeyi sevmiyorum,resimlerimin çoğu arkadaş ortamında zorlama çekilmiştir

Bu tiple ve sigaralı ergen resimleriyle nasıl 2500 abone yapmış saygı duydum kendini böyle pazarlamak da bi yetenek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 5 Ocak 2012; 14:20:42 >
  • O fotoyu çeken eleman gibi adamlarda erkek hormonu üremez genellikle kadın hormonu fazladır,mesela o çekilen fotolar 17 yaşındaki bi kızın çekebileceği fotolardır.Dediğim gibi kadın hormonu salgıladığından dolayı kız gibi düşünür ve kızlarlada iyi anlaşır mesea ayy üff salak diyen bi kızı biz iplemeyiz o o eleman öyle bi kızla kanka olabilir,eve bile atar.

Büyük ihtimal özel üniversite okuyordur ve çevresinde çok arkadaşı vardır onlarında etkisiyle kendini pazarlııyordur bu tür adamların çok boş vakitleri olur ve gidin bunlarla sohbet edin hep mutludurlar mesela biz iş güç derdinde oluruz ama sanki onların hiç bi sorunu yokmuş gibi yaşarlar ve nefisleri çok geniştir,küfür edin size cevap vermez,mesaj atın size dönmez işte bu kadın hormonu salgıladığının bi göstergesidir,kız tribi var bu elemanda benimde öyle bi tanıdığım oldu cidden anlattığım gibiler ana avrat küfür ediyorlar adama cevap vermiyor kız gibi.Erkek-kız arası özelliklere sahipler bunlar.

Türkiye kendini en iyi pazarlayacağın ülkelerden birisidir özellikle kız milletinin cahilliğinden dolayı çok iyi yerlere gelebilirsin benimde fotoğraf bilgim vardır inanın bunun çektiği fotoları 10 yaşında yeğenimde çeker,işte bu kızların gözü önünde çok büyüyor bu adam yabancı bi ülkede olsa bi kişi iplemez.Sizde 24 saat böyle işlerle uğraşın emin olun sizinde hayranınız olur adam boşbeleş zamanı çok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.