Önemli olan facete aktif olmak değil, gerçek hayatta sosyal olabilmektir. çokta umrumda beğeniler yorumlar.eskiden face mi vardı arkadaş.
Kız aklı işte ne bekliyorsunuz ki nerede salak tipli özenti birileri var onlara gidiyorlar bide faceda karşılıklı durum beğeniyorlarsa tamam işte tam kızların aradığı tip oluyor hiç nasıl birisi oldukarına bakmıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: uA060
quote:
Orijinalden alıntı: néophron
Konu kapanabilir
İyiki sigara içiyormuş ha
şu tipe bak ya. yemin ediyorum bu fotoğrafı görünce öldüresim geldi bu nedir arkadaş yaaaaaa. böyle insanların bu dünyada 1 saniye bile yaşamaya hakkı yoktur...
quote:
Orijinalden alıntı: Arch Enemy`
Ya kızlar niye bu erkeklere bakıyo falan bırakın bu lafları.Oradaki kızlardaki beyni kuşa taksak uçmaz.
doğru valla senin gibi bi erkek dururken niye onlara bakıyolar biraz üzerinde düşünmek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: SilverQuasar
Gözler kısık olmasa "yiğidi öldür hakkını yeme" derdim.
a a öyle deme şimdi burdakilerin hepsi 1.90 mavi gözlü ve sarışın bikere. ayrıca body yapıyolar baklavaları var.
Ulan iyiki bir sigara içiyormuş be, hepsinde aynı terane..
Bu biraz fotoğraf ile uyuşmamış sanki ( kendi avatarından bahsediyorum )
mevzu basit oğlanın kızlarında esasında istediği şey aynı sadece bunu iyi olduğunu düşündükleri ile yapmaya çalışıyorlar yani alayıda ....
tipi güzel laf atmayın.önce bi süre izleyip sonrasıdna karar verin.ama gidipde face mace giib yerlerde böyle kendisini pazarlayan şeyletr yapıyorsa pekd e bi nane olduğu söylenemez.şidmi bu adam normal yaşantısında da böyle mi? değil.senin benim gibi tuvalete giden adana dürüm yiyen,midesi bulanan sümüğü akan yeri gelince asılan bi insan.
ortak bi kız arkadaşım varmış, hemde o kız bir zamanlar, neyse ya öeh. Tanrı kimseyi sosyal medya popileriyle sınamasın.
abi bunedir yaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: B.S.S.
Güzel fotolar çekmiş. Işini iyi yapiyor ve belli bir çevresi var destekleniyor. sen burda ona camur atarken adan hatunlari götürüyor
doğru ii çekilmiş fotolar çokda bayılınıcak kdr hoş bi erkek değil zevk meselesi bütün hatunları götürmüyordur bence
O saçı sakalı kessin de öyle çeksin foto. Nereme benzer allah bilir
Mesajım bulunsun.
quote:
Orijinalden alıntı: wortexxx
% 75 fotoğraf makinesi % 15 teknik bilgi %5 şebeklik %5 tip
Teknik bilginin %5'ini alıp sigaraya versek?
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer Roses
quote:
Orijinalden alıntı: mrcopper
son 3 foto ergen hallerin galiba ilk üç foto güzel özellikle 3. foto gayet yakışıklı karizma hep öyle kal
tipin çokta iyi sayılmaz. siz bile yakışıklıyım diyorsanız ben kendimi kral ilan edeyim hehe
sende haklısın
quote:
Orijinalden alıntı: Utkuhan
Sadece çektirdiği fotolarda kızlara nasıl kendini beğendireceğini iyi biliyor mesela Türkiyede 17-19 yaş arası kızlar sıgara içen erkeklerden etkilenir burdan bi artı puan alıyor adam ve sıgara dumanını yakın temalı çekmeside onu kızlar önünde karizmatik yapıyor,günümüzde popüler olmak zor değilki bi kaç arkadaş ayarla çok güzel makinayla bi foto çek tipin önemli değil,arkadaş çevrenden 4 kız senin fotona çok ama çok süper yorumlar yapsınlar seni yeni tanıyormuş gbi yapsınlar inan bunu gören diğer kızlarda otomatik olarak seni beğenecektir
Allah biz Türk erkeklerini,Türk kızlarıyla deniyor ve eğer bu deneemeyi başarırsak cennete gideceğimize inanıyoruz bizimde sınavımız bu güçlü ol.Ciddiyim.