Şimdi Ara

ŞİMDİDE KIZLAR FACEBOOKTA BU HERİFE HASTA !!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
7.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözler kısık olmasa "yiğidi öldür hakkını yeme" derdim.
  • Bu tipi övenler el ...iyle gerdeğe giriyorsunuz.
    Kızlar saf salak ama iyi giyinen biraz parası olanların yanına toplanırlar.
    Kendilerinden zeka olarak aşşağıda olan erkekler ilgilerini çeker hepsi bu
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIDS

quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

quote:

Orijinalden alıntı: AIDS

quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Güzel fotolar çekmiş. Işini iyi yapiyor ve belli bir çevresi var destekleniyor. sen burda ona camur atarken adan hatunlari götürüyor

hatunları götürüyor dediğin anca facebook sayfasnda entel entel muhabbetlere giriyor başkada bi şey yediği yok. madem çok yakışıklı buluyo kendini gitsin barlara discolara playboyluk yapsn ordan düşürsün karı kız. ben bu şekilde oğlan oğlan cool bi havada takılmasına karşıyım. gerçi onunda fotolarını beğenenler 14-17 yaş ergenliğini atlamamış en fazla o herif kadar zeka ve beyine sahip kişilerdir.

Niye bu kadar dert ediyorsun ki? Resmen kıskanıyorsun. Adamın sana bir zararı var mı? Demek ki kızları etkilemeyi biliyo ve başarıyor. Illa bunun icin barlara gitmeye de gerek yok, artık facebook ce twitterdan da kiz dusuruluyor.

ha bu elemanin yaptıklarıni onaylıyor muyum hayir ama beni cok da enterese etmiyor.
    Ben kendi hayatima bakarım

ne kıskanması hocam yaptğı o saçma hareketlere ve sergilediği sahte tavırlara uyuz oluyorum ben. kızların bu kadar saçma ve yapmacık hareketler yaparak cool bi şekilde takılmaya çalışan tiplere nasıl hasta olduğunu hala merak ediyorum. sokakta görsem yüzüne bile bakmam ama internet alemine gelince herkez ayrı bi hal alıyor. sanki herkez brad pitt. ayrıca sen bu elemanı neden bu kadar çok korudun ? sende onun üyelerinden birisin galiba ? beğeniyosun dimi onu ?

Çok sevdim adamı ondan koruyom

Anlatamadığım nokta, bu kadar dert etmeyin abicim.. Ha seninde olsun sende yap.. Al eline makineyi çık çek gez paylaş.. Bunu bende yapıyorum, yaklaşık 3 yıldır fotoğraf çekiyorum (bunu millete hava atmak için değil kendimi geliştirmek için yapıyorum) ve sokağa çıktığımda her önüne gelen almış eline makinayı otomatik modda fotoğraf çekmeye çalışıyor. Standart fotoğraflar hep..

Elindeki makina Canon 550D.. Artık 3 yaşındaki çocukta bile olan bir makina.. Varsa 1500 TL'en hemen alabilirsin sende.. Bu eleman farklı olma çabası ile etrafında da buna benzeyen tiplerle beraber sürekli olarak kendi fotolarını çekerek birşeyler kanıtlama bir nevi dışa vurum sergilemekte..

%90 bu eleman üniversite öğrencisidir (bence özel üniversite) orada belli bir potansiyeli vardır arkadaşları arasında. Okula yeni gelen bebelerde böyle ortamlara girmek ve bu tiplerle tanışmak için facebook ve twitter larını bularak bunları eklerler ve böylelikle potansiyel çoğalır.

Arkadaşın ağzı biraz laf yapıyor, güzel foto çekiyo, zamanında dedemin taktığı mika gözlük takıyo.. Daha ne olsun..

İşin özü, bu tipleri çok fazla kaale almayacaksınız ve şükredeceksiniz böyle bir arkadaşınız yok. Ama şu var en güzel kızları da bu tipler götürüyor

Sen buraya konu açtın adamı daha da popüler hale getirdin. Geçenlerde de bi tipe rast geldim eleman sürekli video falan çekmiş böyle bişeyler anlatıyor ve onu da beğenen fanları çok.. Çok şaşırmıştım. Böyle tipler her zaman var ve var olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabLo's

Hey Atakan'a laf yok kendisini çok severim başka bir sosyal paylaşım sitesinde güncel takipçisiyim .

Edit : İmla

sanırım vericen
  • böyle ufak gözlü adamdan tırsacaksın. bknz: adriana limanın kocası

ŞİMDİDE KIZLAR FACEBOOKTA BU HERİFE HASTA !!!
  • Bu adamın profilini paylaşıyorsan ciddi sorunların var kardeşim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reynn

quote:

Orijinalden alıntı: néophron

Dağılabilirsiniz.

Gün geçmiyor ki bu ne læ
    Erkek hayranları beğenmiştir bunu
  • Herifi tanımam etmem.
    Profiline bakma gereği duymadım.
    Beğenilir beğenilmez sizi niye ilgilendirirki?

Yerden yere vurmuşsunuz ama yaptığınız çekememezlik.
    Tanımadan etmeden neler denmiş adama.
    Aynı durumda siz olsanız,hakkınızda saçma önyargılarla yorumlar yapılsa?
    Aşın bunları.
  • ne var bunda gayet normal ?
  • Profili biraz inceledim. Adam da adamı beğenenlerde yolda görsem suratına tükürmeye üşeneceğim türden basit insanlar. Pek kaale almadım.
  • Gereksinimler.
    1-Kaliteli pro. fotoğraf makinası
    2-Kaliteli güzel kıyafetler
    3-Saça başa biraz şekil.

yeterlidir.
  • tipim nasıl ssli konu açıp buraya eklese herkes adama tam puan verir ama facebookta onlarca kişi beğeniyor diye kötü oluyor bırakın adam istediğini yapsın.
  •  ŞİMDİDE KIZLAR FACEBOOKTA BU HERİFE HASTA !!!

bunları dh ye koymuştum zamanında
    demekki içinizden biri olunca aşalayın hakaret edin
    dışardan biri olunca kral

Allahtan gerçeği biliyorum sizin yorumlara kalırsak hepimiz intihar edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

bunu gorunce nedense kademeli olarak kahkahalar atmaya basladım

bende senin yazını görünce kademeli gülmeye başladım

kademeli
  • % 75 fotoğraf makinesi
    % 15 teknik bilgi
    %5 şebeklik
    %5 tip
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcopper

bunları dh ye koymuştum zamanında
    demekki içinizden biri olunca aşalayın hakaret edin
    dışardan biri olunca kral

Allahtan gerçeği biliyorum sizin yorumlara kalırsak hepimiz intihar edelim

son 3 foto ergen hallerin galiba ilk üç foto güzel özellikle 3. foto gayet yakışıklı karizma hep öyle kal
  • yeni replik bu mu?

''kızların beynini kuşa taksan kuş uçmaz''
  • fotoya baktım gene klasik siyah beyaz fon :D altında biriyle konuşurken son söz "evlat" kıskançlık falan yok ama biri benle yüz yüze konuşurken (can ciğer arkadaşım dışında) böyle evlat falan diyecek adamın ağzına kürekle vururum sonrası röntgenden başka bişi çektiremez...
  • Adam dumanla çalışıyo.
    Apaçi falanda değil ayrıca problem ????
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.