Şimdi Ara

ŞİMDİDE KIZLAR FACEBOOKTA BU HERİFE HASTA !!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
7.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AIDS

quote:

Orijinalden alıntı: FoxeyLady

İsteyen istediğini beğenir. Beğenen ya da begenilen bundan rahatsız olmadığı sürece sana girip çıkan ne?

hayrola aşıkmısın bu adama ? istediğimi tartışıp istediğimi eleştiririm kardeşim. esas adamın avukatlığını yapman için sana giren çıkan ne oldu ??

Ya evet evlenecegiz. Ben kimsenin avukatlgini yapmiyorum. İstedigini elestir , tartis. Buna bir sey diyen yok. Ama seviyeli bir sekilde elestir, soyledigin sozlere bak. Ezik misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğrafçı yavşaklığı diye sosyolojik bir terim üretecem. Bunun üstüne tez yazıp bilim dünyasına adımı altın harflerle yazdıracam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

ŞİMDİDE KIZLAR FACEBOOKTA BU HERİFE HASTA !!!

bunu gorunce nedense kademeli olarak kahkahalar atmaya basladım
  • Kıskancılcak bi tip göremedim ben .
    Normal bi tip bence.
  • onu takip eden kızlar da güzelmiş
  • tipin pek bir önemi yok konuşma ve davranış mizacı önemli
    bakışlardan kendine güveni olduğunu anlıyorsun bazı insanların ve farkında olmadan bilinçaltında sana daha çekici geliyor , açıkçası bu herif yakışıklı değil sokakta rastlayacağını herhangi bir eleman işte, fotolarıda öyle karizmatik falan değil gayet normal ortalama bir genç sayılabilir , ama insanımız karizma denen şeyi kendine güven hissettiren davranışlardan çok , marka endeksi ve birkaç salak ergen üslubu ile paralel zannediyor...

Pek kibar olmayan hatta kaba fakat odun tipinde bir adam bile davranışları kontrol altında olursa günümüz gençliğinden kat kat karizmatik olabilir

ayrıca belirteyim , bu çocuk ortalama bir genç bunda ne var bu kadar tartışıpta şaşırcak anlamadım , zaten forumda herkes 1.90 ve karizmatik adamlar değilmisiniz?
  • ben bu adama 10 basarım
    eğer siz isterseniz =)
  • quote:

quote:

quote:

İsteyen istediğini beğenir. Beğenen ya da begenilen bundan rahatsız olmadığı sürece sana girip çıkan ne?

hayrola aşıkmısın bu adama ? istediğimi tartışıp istediğimi eleştiririm kardeşim. esas adamın avukatlığını yapman için sana giren çıkan ne oldu ??

Ya evet evlenecegiz. Ben kimsenin avukatlgini yapmiyorum. İstedigini elestir , tartis. Buna bir sey diyen yok. Ama seviyeli bir sekilde elestir, soyledigin sozlere bak. Ezik misin?

kardeşim sorunlumusun ? kimsenin avukatlığını yapmıyorm istediğini eleştir demişsin ama hala söylediğin sözlere bak diyosun ? bu adamı bu kadar savunduğuna göre ya bu adam sensin yada bu adamı çok yakından takip eden bi aşığısın bu kadar basit. benim bu adama ettiğim laflar ve küfürler o adamdan başka kimseyi enterese etmez. şimdi bu sosyalliği tavan yapan ama suratından cahilliğin allahı akan kendini beğenmiş ayakları yere deymeden yolda yürüyen ve insan diye ortada gezinen tip senmisin ? yoksa bu adama aşık kız yada başka cinsiyetten bi cisimmisin ?
  • Elinde sadece sigara var diye o kadar kız toplamış, bi de eline crystal meth versek memleketin nüfusunu 5 e katlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabLo's

Hey Atakan'a laf yok kendisini çok severim başka bir sosyal paylaşım sitesinde güncel takipçisiyim .

Edit : İmla

nesine hayran oldun bu adamın da takipçisi oluyosun bizede anlatsana ? o yapmacık cool tavırlarınamı ? gözlerini kısarak kendini daha tatlı gösterme çabasınamı ? kızlara daha yakın olmak için kız gibi kızmış gibi aşırı kibar cümleler kurmasınamı ? yoksa yeni sigara içmesini öğrenen ergenler gibi her fotoğrafında sigarayla hava atma çabasınamı ? hangisi seç bakalım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIDS -- 4 Ocak 2012; 0:07:25 >
  •  ŞİMDİDE KIZLAR FACEBOOKTA BU HERİFE HASTA !!!

Ergenlikten henüz çıkamamış. Bi de bunların foto altına "Canım sıkılmıştı, can sıkıntısı, sıkıldııım" tarzı şeyleri yazmaları artık klişe haline geldi.

Ağır Facebook ünlüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uuu Beybi -- 4 Ocak 2012; 0:02:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

bunu gorunce nedense kademeli olarak kahkahalar atmaya basladım

zabriye benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcopper

ben bu adama 10 basarım
    eğer siz isterseniz =)

isteriz tabi hocam bu tipler yerine en azından forumumuzdan birini görmüş oluruz sahalarda :) nasıl yapıcaksın onu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrcopper

ben bu adama 10 basarım
    eğer siz isterseniz =)

isteriz tabi hocam bu tipler yerine en azından forumumuzdan birini görmüş oluruz sahalarda :) nasıl yapıcaksın onu ?

zaten reklam ajansında grafiker olarak çalışıyorum
    prof fotolar var uğraşmadım için çok fazla değil ama az da değil
    iş inada binerse dh için öttürürüz
    şuan eski fotolarımla bir çok fake var zaten
    faceye bir abonelik açsak tamamdır
    hızlı olmasını istiyosanızda dh desteklicek =)
  • sigarayla fotograf cekmese iyiymiş nedense sigarayla fotograf cekilenleri hep itici bulmuşumdur. nargilede bunlara dahil..
  •  ŞİMDİDE KIZLAR FACEBOOKTA BU HERİFE HASTA !!!
  • Adama saygı duyuyorum ama abartılacak bi şey de olmadığını düşünüyorum. Şahsen ondan yakışıklı olduğumu düşünüyorum. Ondan kıskanma ihtiyacı duymadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: néophron

Dağılabilirsiniz.
  • kiz erkek iliskileri bakimindan turkiye o kadar iki arada bi derede kalmis bi yer ki bu yuzden bazi yapmacikliklar igrenclikler oluyor. soyle iki arada bi derede bi cok erkek cinsel iliskiyi manyak gibi istiyo herkesi duzmek istiyo ama sevdigi kadin hayatinda hic bu isi yapmamak zorunda. diger ulkelerde bu kiz-erkek ilskileri gayet normal bi seyken herkes kendi capinda bi seyler yapabilirken turkiyede kiz tavlamak kiz kaldirmak cok yuce bi yetenek. burada insan yok "kiz" var bi de "erkek" var. kiz bambaska bi yaratik erkek ne yapiyosa bu yaratigi elde etmek icin yapiyor(cogu kafadaki dusunceler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrodude

Adama saygı duyuyorum ama abartılacak bi şey de olmadığını düşünüyorum. Şahsen ondan yakışıklı olduğumu düşünüyorum. Ondan kıskanma ihtiyacı duymadım...

aynen bende ondan iyi olduğumu düşünüyorum kendimi çok tipsiz gördüğüm halde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.