Şimdi Ara

ŞİMDİDE KIZLAR FACEBOOKTA BU HERİFE HASTA !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
7.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Güzel fotolar çekmiş. Işini iyi yapiyor ve belli bir çevresi var destekleniyor. sen burda ona camur atarken adan hatunlari götürüyor

hatunları götürüyor dediğin anca facebook sayfasnda entel entel muhabbetlere giriyor başkada bi şey yediği yok. madem çok yakışıklı buluyo kendini gitsin barlara discolara playboyluk yapsn ordan düşürsün karı kız. ben bu şekilde oğlan oğlan cool bi havada takılmasına karşıyım. gerçi onunda fotolarını beğenenler 14-17 yaş ergenliğini atlamamış en fazla o herif kadar zeka ve beyine sahip kişilerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceren Moray

biraz şeyi andırmıyor mu?

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/318714_208092939247786_100001412456688_567163_4560936_n.jpg

• benden daha çok abonesi var
  • quote:

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/318714_208092939247786_100001412456688_567163_4560936_n.jpg

/>
  • Bugünlerde baya bu konuları düşünmeye başladım ve türk kızlarının en kolay beğenisini toplayan tiplerin genel özelliklerini şöyle düşünüyorum.

- iyi bi tipiniz olmasada olur.
    - Sadece biraz para(Elbise veya akıllı bişiler giyinmek için, ben asosyalim mesela full 6 aydır 20 TL lik eşorfmanla geziyom, kızların bakmasınıda bekleyemem)
    - kontrollü davranış, az uz ciddiyet. Yakışan şekilde gülmek vs..

Davranılması gereken tipte adamsa Mickey Rourke' n Sin City 2005 te oynadığı tipteki rolü, bence en çok prim yapan tipler bu adama baya yaklaşıyor.

ŞİMDİDE KIZLAR FACEBOOKTA BU HERİFE HASTA !!!

Son günlerde konuştuğum kızlara, zekamı hissettirecek ne söylesem pat diye muhabbet düşüyo, sanırım saf olmak bu yüzden iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Basit bir odun.
    Sosyalitesi tavan yapmış biri.
    Başka hiç bir şey bilmediği suratından okunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIDS

quote:

Güzel fotolar çekmiş. Işini iyi yapiyor ve belli bir çevresi var destekleniyor. sen burda ona camur atarken adan hatunlari götürüyor

hatunları götürüyor dediğin anca facebook sayfasnda entel entel muhabbetlere giriyor başkada bi şey yediği yok. madem çok yakışıklı buluyo kendini gitsin barlara discolara playboyluk yapsn ordan düşürsün karı kız. ben bu şekilde oğlan oğlan cool bi havada takılmasına karşıyım. gerçi onunda fotolarını beğenenler 14-17 yaş ergenliğini atlamamış en fazla o herif kadar zeka ve beyine sahip kişilerdir.

Niye bu kadar dert ediyorsun ki? Resmen kıskanıyorsun. Adamın sana bir zararı var mı? Demek ki kızları etkilemeyi biliyo ve başarıyor. Illa bunun icin barlara gitmeye de gerek yok, artık facebook ce twitterdan da kiz dusuruluyor.

ha bu elemanin yaptıklarıni onaylıyor muyum hayir ama beni cok da enterese etmiyor.
    Ben kendi hayatima bakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konudaki kullanıcılar: Biksann, Nova.6, FIRST, Pastafaryanizm, 1 9 0 7, lordz, RODEOMUSTAFA, muratbjk10, Duman7, DiabLo's, incii__, RappeR07, bonobopanzer, kazoomlyer, alper5398, BuKaHero, CankatAdiloglu, onz, WiccA35, AIDS, feriox, KiowagEE, -_Galatasaray_-, Flashkind, halway, LonelyHunter, marantz
    40 kayıtlı üye, 12 misafir

bakın burda bile hemencecik hayran kitlesi oluştu

Şaka bir yana nasıl böyle popüler oluyorlar mantıklı açıklaması var mı
  • SENDE FOTOĞRAFINI KOYDA YORUM YAPALIM .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AIDS

quote:

Niye bu kadar dert ediyorsun ki? Resmen kıskanıyorsun. Adamın sana bir zararı var mı? Demek ki kızları etkilemeyi biliyo ve başarıyor. Illa bunun icin barlara gitmeye de gerek yok, artık facebook ce twitterdan da kiz dusuruluyor.

ha bu elemanin yaptıklarıni onaylıyor muyum hayir ama beni cok da enterese etmiyor.
    Ben kendi hayatima bakarım

ne kıskanması hocam yaptğı o saçma hareketlere ve sergilediği sahte tavırlara uyuz oluyorum ben. kızların bu kadar saçma ve yapmacık hareketler yaparak cool bi şekilde takılmaya çalışan tiplere nasıl hasta olduğunu hala merak ediyorum. sokakta görsem yüzüne bile bakmam ama internet alemine gelince herkez ayrı bi hal alıyor. sanki herkez brad pitt. ayrıca sen bu elemanı neden bu kadar çok korudun ? sende onun üyelerinden birisin galiba ? beğeniyosun dimi onu ?
  • Aslında adam normal bi vatandaş yani bunun gibi dışarda dolu adam var mesela Kıvanç Tatlıtuğ gibi çok adam yok ama bunun gibi dolu Sadece çektirdiği fotolarda kızlara nasıl kendini beğendireceğini iyi biliyor mesela Türkiyede 17-19 yaş arası kızlar sıgara içen erkeklerden etkilenir burdan bi artı puan alıyor adam ve sıgara dumanını yakın temalı çekmeside onu kızlar önünde karizmatik yapıyor,günümüzde popüler olmak zor değilki bi kaç arkadaş ayarla çok güzel makinayla bi foto çek tipin önemli değil,arkadaş çevrenden 4 kız senin fotona çok ama çok süper yorumlar yapsınlar seni yeni tanıyormuş gbi yapsınlar inan bunu gören diğer kızlarda otomatik olarak seni beğenecektir

Allah biz Türk erkeklerini,Türk kızlarıyla deniyor ve eğer bu deneemeyi başarırsak cennete gideceğimize inanıyoruz bizimde sınavımız bu güçlü ol.Ciddiyim.
  • Nikon başka hiçi özelliği yok
  • Ya kızlar niye bu erkeklere bakıyo falan bırakın bu lafları.Oradaki kızlardaki beyni kuşa taksak uçmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Aslında adam normal bi vatandaş yani bunun gibi dışarda dolu adam var mesela Kıvanç Tatlıtuğ gibi çok adam yok ama bunun gibi dolu Sadece çektirdiği fotolarda kızlara nasıl kendini beğendireceğini iyi biliyor mesela Türkiyede 17-19 yaş arası kızlar sıgara içen erkeklerden etkilenir burdan bi artı puan alıyor adam ve sıgara dumanını yakın temalı çekmeside onu kızlar önünde karizmatik yapıyor,günümüzde popüler olmak zor değilki bi kaç arkadaş ayarla çok güzel makinayla bi foto çek tipin önemli değil,arkadaş çevrenden 4 kız senin fotona çok ama çok süper yorumlar yapsınlar seni yeni tanıyormuş gbi yapsınlar inan bunu gören diğer kızlarda otomatik olarak seni beğenecektir

Allah biz Türk erkeklerini,Türk kızlarıyla deniyor ve eğer bu deneemeyi başarırsak cennete gideceğimize inanıyoruz bizimde sınavımız bu güçlü ol.Ciddiyim.

aynen hocam güzel açıklama. sana gönülden katıldım şuanda. bu konuya verilen en mantıklı cevaptır.
  • quote:

Hiç o açıdan bakmamıştım
  • Ulan iyiki bir sigara içiyormuş be, hepsinde aynı terane..
  • kıskanılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxeyLady

İsteyen istediğini beğenir. Beğenen ya da begenilen bundan rahatsız olmadığı sürece sana girip çıkan ne?

hayrola aşıkmısın bu adama ? istediğimi tartışıp istediğimi eleştiririm kardeşim. esas adamın avukatlığını yapman için sana giren çıkan ne oldu ??
  • Fotoğraf çekimleri güzel gerisi de beni ilgilendirmez zaten.
  • la başka işiniz yokmu, ne bu ergen kiz tripleri
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.