Şimdi Ara

ŞİMDİDEN ESKİ SÜRÜMÜ ÖZLEDİM:(((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben daha çok yeniyim...51 lvllik bi mage im var(nick=BS16BS) cypherda.2 aydan beri oynuyoru bu oyunu ama çoğu ihtimal oyunu bırakıcam...
    yeni packi hiç mi hiç beyenmedim.ya bu nedir eskiden chitin +1 rogue için 6m falndı ama şimdi 10 tane scolar kesiyosun sana chitin +5 veriyolar!!!bu kdar olmaz ozman ne anlamı varki herkez cihitin giyebilicek.çok basit oldu cihitin bulmak.ben kaç kişiye tanık oldum adamlar 40lvl fln ama 1-2 saat içinde birsürü görev yapıp bütün kıyafetlerini chitin +5 yapan ellerine +5 clever alan(buda bi görevden veriliyo çok basit bi görev)...
    bakıyorum şuan kimse yaratık kesmio herkes görevde.nie kessinki görev yapıyo herkes hem bzı görevlerde ex bile veriyolar!!!çok ama çok saçma olmuşş bence..
    oyunu bırakmak ta istemiyorum sadece bu sürümü deil eski sürümü istiyorum!!!
    konu hakkında bütün görüşlerinizi bekliyorum

• myko ya git o zmn..
  • ko yerine ke geldiği zamanda kimse beğenmemişti... herşey zamanla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

ko yerine ke geldiği zamanda kimse beğenmemişti... herşey zamanla..

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker_bursam

beyler ben daha çok yeniyim...51 lvllik bi mage im var(nick=BS16BS) cypherda.2 aydan beri oynuyoru bu oyunu ama çoğu ihtimal oyunu bırakıcam...
    yeni packi hiç mi hiç beyenmedim.ya bu nedir eskiden chitin +1 rogue için 6m falndı ama şimdi 10 tane scolar kesiyosun sana chitin +5 veriyolar!!!bu kdar olmaz ozman ne anlamı varki herkez cihitin giyebilicek.çok basit oldu cihitin bulmak.ben kaç kişiye tanık oldum adamlar 40lvl fln ama 1-2 saat içinde birsürü görev yapıp bütün kıyafetlerini chitin +5 yapan ellerine +5 clever alan(buda bi görevden veriliyo çok basit bi görev)...
    bakıyorum şuan kimse yaratık kesmio herkes görevde.nie kessinki görev yapıyo herkes hem bzı görevlerde ex bile veriyolar!!!çok ama çok saçma olmuşş bence..
    oyunu bırakmak ta istemiyorum sadece bu sürümü deil eski sürümü istiyorum!!!
    konu hakkında bütün görüşlerinizi bekliyorum

senin dediğin saçma eskiden millet dupe yapan kral olmaya açlışyıodu eskiden millet durmadan canavar kestii için sıkılıp kosp kuruyodu şimdi millet görevden göreve kışuyo eğlenyo mis gibi 60 olunca herkez eşit şekilde çıkıyo itemlerle savaşıyo itemsiz kalma derdi bitiyo sen bence bırak oyunu 2 ayda 51 yaptıysan ben mageyi 4 günde 51 yapmıştımda sen hakaten oynamayı bilmiyosun ozaman.. oyunun kavramını anlamamışsın.. japkoda hiç oynamadıın belli olaylar görevlerde bitiyo herzman...

• Saçma sapan konulardan birtanesi daha... Arkadaşım bak Fire Drake e kadar Knight Online hep git iki yaratık kes lvl atla bide item çıkarsa kralsın mantığıyla ilerledi. Bunu yapamayanlarda illegal yöntemlere başvurdu, dupe yapıldı koxp kullanıldı. Ne yani çokmu güzeldi şimdi Knight Empire eski Knight Onlineda oynayanlar bilir o zamanların tadı Knight Empireda varmıydı. Adamlar bu basit mantığı yok ettiler. Artık oyunun çoluk çocuğun oturup başına iki yaratık kesmesinden ibaret olmadığını gösterdi. Görevler eklediler. Yakında oyuna birde ana hikaye eklenicek. Oyuna renk kattılar, zevk getirdiler. Ama sizin gibi basit mantıklı, düşünemeyen insanlarda işte böyle ağlanır durur. Umarım en kısa zamanda oyunu bırakırsın. Şuan zaten serverlarda ortam mükemmel resmen Knight Online yeni bir sayfa açtı ne çoluk çocuk dolanıyor ortalıkta ne party pls deyip almayınca küfür eden adamlar. İşte uzun zaman sonra K2Network un yerinde olan bir çalışması daha. Umarım bundan sonrada bu şekilde devam ederler... ilker_bursam sende biran önce bırak derim Knightı daha güzel oyunlar var senin için, örn: Mario....

• yapmışsındır ama oyunu bildiğin için daha hiç knight oynamamışken sen kaç ayda oldun 51???ben hiç izlememiştim bile oynu...şuan adam açtım ztn 8 günde 45 yaptım .benim için ii.sen çözmüşüsn tabi oyunu ben daha yeniyim demiştim ztn...
    saolun düşüncelerinizi paylaştığınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski güzel oyunlar SS'li
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.