Şimdi Ara

Eski bir arkadaşımı arıyorum nasıl bulabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
61.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim için çok önemli eski bir sınıf arkadaşım vardı. Adı ve soyadından eminim onun dışında ili biliyorumdur. Var mı fikri olan ?

Edit: Arkadaşlar benim için çok önemli ve hala bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 22 Şubat 2014; 0:43:53 >

• Aynen ben de arıyorum tam bu şekilde eski arkadaşımı. Bu yüzden takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estonya Feribotu

Aynen ben de arıyorum tam bu şekilde eski arkadaşımı. Bu yüzden takip.
    Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Güncel

Alıntıları Göster
    Facebook'u denedin mi? Ben şahsen ortaokul arkadaşımı lise 3 'te ordan bulmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmudo

Facebook'u denedin mi? Ben şahsen ortaokul arkadaşımı lise 3 'te ordan bulmuştum.

Alıntıları Göster
    Facebook'da yoksa işin zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Alıntıları Göster
    Facesini kapattı, internet üzerinden hiçbir şekilde ulaşamadım. Bilinmeyen numaraları arayıp kocaeli genelinde arattım ama oda çıkmadı bidahaki sefere türkiye genelinde aratıcam. Zaten çok yaygın olan bir soy ad değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 20 Şubat 2014; 13:06:43 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    facebookta yoksa biliyorsundur bi 5-6 yıl önce msn kullanılıyordu onun yerini skype aldı orada ad soyad ile arama yapabilirsin veya eski msn adresini hala biliyorsan ondanda arama yapabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacihancelik

facebookta yoksa biliyorsundur bi 5-6 yıl önce msn kullanılıyordu onun yerini skype aldı orada ad soyad ile arama yapabilirsin veya eski msn adresini hala biliyorsan ondanda arama yapabilirsin

Hocam bu dediğini hiç denemedim, messenger yüklü değil bende illa kurmam mı gerek.
  • quote:

Facesini kapattı, internet üzerinden hiçbir şekilde ulaşamadım. Bilinmeyen numaraları arayıp kocaeli genelinde arattım ama oda çıkmadı bidahaki sefere türkiye genelinde aratıcam. Zaten çok yayın olan bir soy ad değil.

Onun arkadaşlarına Face üzerinden veya telefon ile ulaşmayı denedin mi peki? Kendisi hakkında bilgi sahibi olabilirler belki.
  • quote:

quote:

Facesini kapattı, internet üzerinden hiçbir şekilde ulaşamadım. Bilinmeyen numaraları arayıp kocaeli genelinde arattım ama oda çıkmadı bidahaki sefere türkiye genelinde aratıcam. Zaten çok yayın olan bir soy ad değil.

Onun arkadaşlarına Face üzerinden veya telefon ile ulaşmayı denedin mi peki? Kendisi hakkında bilgi sahibi olabilirler belki.

Hocam o çok uğraştırcak ama onuda deniyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafacihancelik

Hocam bu dediğini hiç denemedim, messenger yüklü değil bende illa kurmam mı gerek.

Hocam şuradan indirebilirsin artık messengerin yerini skype aldı.http://www.skype.com/tr/download-skype/skype-for-computer/

Ayrıca skype hesabı açmana gerek yok microsoft hesabından bağlanabilirsin skype'a yani messenger(hotmail) hesabından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz1i -- 20 Şubat 2014; 15:09:00 >

• Hocam çok sağol deniycem haberdar ederim.
  • Güncel
  • quote:

Güncel
    Güncel
  • Ben 21 yasindayim 2003 yilinda en son onu yesil beyaz sapkali annesinin elinden tutarken bana selam vermisti cok iyi bir arkadasimdi. Babasi taksiciydi bizim evin altinda kiraciydilar o gun en son gorusum oldu o gun bu gundur cocuktan haber alamiyorum.... ismi semihti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

Ben 21 yasindayim 2003 yilinda en son onu yesil beyaz sapkali annesinin elinden tutarken bana selam vermisti cok iyi bir arkadasimdi. Babasi taksiciydi bizim evin altinda kiraciydilar o gun en son gorusum oldu o gun bu gundur cocuktan haber alamiyorum.... ismi semihti.

Benimde Aybike ilk okul arkadaşım hatta ona karşı boş bile değilim. En son bir yıl önce faceden konuştuk, o beni bulmuştu. Şimdi face falan herşeyi kapalı bir şey mi oldu acaba çok merak ediyorum.
  • Gelişme var beyler bir link buldum sınıf listesi gibi Aybike'nin fotoğrafı ismi falan var ama oradan hiçbir şeye ulaşamdım bir de siz bakarmısınız , bu linkt üzerinden daha ilerisine gidebilirmiyiz.

http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/41/01/970318/dosyalar/2013_12/09024619_ay%C4%B1nrencler_kas%C4%B1m_.pdf
  • quote:

Gelişme var beyler bir link buldum sınıf listesi gibi Aybike'nin fotoğrafı ismi falan var ama oradan hiçbir şeye ulaşamdım bir de siz bakarmısınız , bu linkt üzerinden daha ilerisine gidebilirmiyiz.

http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/41/01/970318/dosyalar/2013_12/09024619_ay%C4%B1nrencler_kas%C4%B1m_.pdf
    Hangi okuldan bu liste bide türkiyede okuyan tüm öğrencilerin bu şekilde resimlerine ulaşmak mümkün mü?

Bulabilmene sevindim bu arada :)

• quote:

Hangi okuldan bu liste bide türkiyede okuyan tüm öğrencilerin bu şekilde resimlerine ulaşmak mümkün mü?

Hocam işte bende onu soruyorum sadece bu sayfa daha ilerisine gidemiyorum.
  • quote:

quote:

Hocam işte bende onu soruyorum sadece bu sayfa daha ilerisine gidemiyorum.

Alıntıları Göster
    nüfus müdürlüğünde ya da emniyette bir tanıdığınız varsa sanki çok kolay olur gibi aklıma geliyor hocam,bunlar da olmazsa nüfus müdürlüğü veya emniyeti hackleyecek birini bulursanız yine hallolur,tabi bunlar hep uç şeyler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.