Şimdi Ara

Şimdiki Bayramların Tadı Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neden böyle acaba.. bugun evden dışarı hiç çıkmadım.. akşama kadar televızyon izledım.. zaten gelen ve gidende yoktu.. sanki hiç bayram değilmiş gibi.. sıradan bir gündü benım için.. ama cocuklugumun bayram heyecanı bambaşkaydı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menfaatci İnsanlar -- 18 Temmuz 2015; 2:26:06 >

• ne güzel işte sahte samimiyetsiz akraba ziyaretleri olmamış.
  • Aynen. Bayram sıradan gün gibi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen.Bugunun dunden bi farki yoktu
    Cocuklar bile gelmedi seker istemeye.Simdiden boyleysem geri kalan tum bayramlarda da yalnizim ayni sekilde

• Ya biz küçüktük ya da eski bayramların tadı kalmadı.

Nerede o günler giderdik bayramlaşmaya hep samimiyet vardı şimdi ne özeniyor kimse ne de misafir ağırlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde o eski bayramlar de tam olsun

• Yalnız adam haklı.Katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tatlı yemek bile lüks oldu.
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence hiçbir şeyin tadı kalmadı hocam. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte toplum olarak, hatta insanlık olarak birbirimizden koptuk iyice. Eskiden sevgiliden bir mektup gelecek diye haftalarca yolunu gözleyen, aşkını doyasıya yaşayan insanlar vardı. Bugün ise istediğimiz herkese 3 saniyede ulaşabiliyoruz. Bu yüzden özlem, hasret duyguları yok oldu, yerini daha çok doyumsuzluk aldı. Hep daha fazlasını ister olduk. Bu yüzden de bayramlar da dahil hiçbir şeyin tadı eskisi gibi değil artık.
  • 12-13 sene önce her bayram sülalecek toplanıp mangal yapardık. fakat şimdi kuzenler evlendi, çoluk çocuğa karıştı, büyükler ayrı yerlerde yazlığa gitti, eski eğlenceli muhabbetlerin yerini iş güç derdi aldı. Ben de bayram sebebiyle 4 gün izinliydim 2 gündür full yatıyorum evde. Nerde eski bayramlar diyenlere ufakda olsa hak veriyorum artık.

• infamissizsiniz kullanıcısına yanıt
    :) ınsan büyüdükçe bazı şeyler değişiyor.. hatta herşey değişiyor.. ınsanlara bakış açımız falan herşey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menfaatci İnsanlar -- 18 Temmuz 2015; 2:51:12 >
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    aynen öyle kardeşim.. aynen öyle... malesef sonumuz vahim
  • Menfaatci İnsanlar kullanıcısına yanıt
    Bayram günü çalışıyorsam bana bayram değildir.Bayramlar samimiyetsiz geliyor , hiç görme bayram diye git.Özellikle bayramlık kelimesi deli eder beni.anne baba cici giyinmiş cocuklar sokaklarda görünce gülesim gelir.Eskiden insanların işi gücü yoktu bayram vardı takılıyorlardı şimdiki bayramile alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menfaatci İnsanlar

:) ınsan büyüdükçe bazı şeyler değişiyor.. hatta herşey değişiyor.. ınsanlara bakış açımız falan herşey..

aynen oyle haklisiiniz ama mutluyum boyle.Samimi bulmuyorum bayramlari.Yalnizligama biiraz daha yalnizlik katiyor.Ama ne mutlu guzel gecenlere...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hırka

Nerde o eski bayramlar de tam olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

quote:

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.