Şimdi Ara

Şimdilik iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni açtığım karakterim bu gün 19 günlük oldu (deneyim puanı alıcağım artık eskiden 20 günde değil miydi?)sizce bu özellikler nasıl;
    ortalama üstü derecede çekici, çok kötü dış görünüşe sahip. Tony zeka olarak harika seviyede. Tony, çok kötü bir sese ve ortalama altı bir müzik yeteneğine sahip.Böyle özellikle zekaya verdim birazda cekicilik (satış elemanı olmak için)sizce bu başlangıc nasıl ayrıca T. Yoga,T.vurmalı ens.,İ.Havaifişek atıcılığı,Sovmenlik,Özel Efektler yeteneklerim var 2.400 para alıyorum konserlerde 150-300 kişi geliyor şimdilik nasıl eksik yönlerim neler?

• Bende başlamayı düşünüyorum yorumları değerlendiricem
  • Ama zekayı mükemmel yap o çok önemli
  • Önce zekanı mükemmel yap. Sonra müzik yeteneğini yükseltirsin. Yeteneklerini sürekli geliştir. Müzik dalında ilerlemek istiyorsan, müzik türün ne ise o yeteneğini yükselt. 8*, 9*, 10*, yap mesela. Ayrıca sahne görevlerini yükselt. Mesela ben grubumda elektro gitar ve dansçı rolünü üstleniyorum. Bu 2 yeteneğimde 8*. Ayrıca elektro gitar yeteneğini kullanmam için gerekli olan temel telli enstrümanlar yeteneğimde 8*. Dansçılık yeteneğinin ileri bir düzeyide profesyonel dansçılık. Bu yeteneğimde 8*. Yani birbiriyle bağlantılı olan yeteneklerinin yıldızı yüksek olsun. Ayrıca atraksiyonlarını tam yapabilmek için müzik türünün ilgilendirdiği tüm yeteneklerini yükselt. İlerde şarkı vs. yazmak için müzik yeteneğinin 10* olmasını bekle ardından şairlik ve bestecilik yeteneklerini geliştirirsin yani şimdi şarkı yazıp boşuna güncelleme kaybetme. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Bir sorunun olursa biz buradayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Önce zekanı mükemmel yap. Sonra müzik yeteneğini yükseltirsin. Yeteneklerini sürekli geliştir. Müzik dalında ilerlemek istiyorsan, müzik türün ne ise o yeteneğini yükselt. 8*, 9*, 10*, yap mesela. Ayrıca sahne görevlerini yükselt. Mesela ben grubumda elektro gitar ve dansçı rolünü üstleniyorum. Bu 2 yeteneğimde 8*. Ayrıca elektro gitar yeteneğini kullanmam için gerekli olan temel telli enstrümanlar yeteneğimde 8*. Dansçılık yeteneğinin ileri bir düzeyide profesyonel dansçılık. Bu yeteneğimde 8*. Yani birbiriyle bağlantılı olan yeteneklerinin yıldızı yüksek olsun. Ayrıca atraksiyonlarını tam yapabilmek için müzik türünün ilgilendirdiği tüm yeteneklerini yükselt. İlerde şarkı vs. yazmak için müzik yeteneğinin 10* olmasını bekle ardından şairlik ve bestecilik yeteneklerini geliştirirsin yani şimdi şarkı yazıp boşuna güncelleme kaybetme. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Bir sorunun olursa biz buradayız.

aslında arkadaşım ile oynuyoruz ve grubumuzda görev dağılımımız şöyle o şarkı vb. yazıcak ben ise Sahne Performansı konusunda kendimi geliştircem.Tabii ki Vurmalı Enstrumanlar ve Davul yeteneğimi yüksek yıldız yapıcam İlgilendiğiniz için Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.