Bildirim
Şimdiy kadar görmüş olduğum en iyi mage...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cok manyak bişi ya -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmo_823
cok manyak bişi ya
+1 -
Güzel Video Yeri ßura değil ama . -
yaff 1435138569506 defa verildi sıkılmadınız mı bi defa topic açtım ardından defalarca verildi -
hangi serwer -
En iyi yerine sağlam magemiymiş demek daha doğru videonun en baslarında kafasına meteor yiyor ama canının 7de biri gidiyor bana da böyle sağlam mage verin ben de oynarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ecemis -- 12 Şubat 2007; 21:24:37 > -
Güzel Video -
alttan resmen akan np yi gördünüz mü -
manyak oynuo be -
ne yapıyor bu mage arkadaşımız, kaçmaktan başka? o sonlara doğru bunu tpleyen mage işi biliyor bu oynayan deil! -
quote:
Orjinalden alıntı: cLk
ne yapıyor bu mage arkadaşımız, kaçmaktan başka? o sonlara doğru bunu tpleyen mage işi biliyor bu oynayan deil!
-
@cLk Sen hayatında mage görmemişin -
ares
quote:
Orjinalden alıntı: lanparty16
hangi serwer
-
cLk Bence adam cok iyi oynuyor kacıyor diyorsun ama adamLara 72 iLe giriyor. -
Oha diyorum başka bi şey demiyorum.Ohaa -
quote:
Orjinalden alıntı: Devil15Hasan
@cLk Sen hayatında mage görmemişin
http://forum.donanimhaber.com/m_5502494/mpage_1/key_zekeriya/tm.htm
demekki ben mage oynadığımdan dolayı bana ekstra bişey yapmış gibi gelmiyor.
-
ben kolay kolay birsey yazmam ama dayanamadım..
keske sizde clk arkadasimizin oynadigi zekeriya beyazla biraz takilabilseydiniz..
x serverinde iyi magelerin cogunun ustası zekeriyadır
bir harf buguna gitti o guzelim mage
yorumlarınızda biraz bilgide olsun lutfen -
biz buna süper mage deil,
güzel partiymiş diyebiliriz. ki güzel mage partisinde np herzaman akar
ayrıca 323219661 kere verildi bu video.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineered Rock -- 13 Şubat 2007; 13:30:13 > -
Arkada çalan müziğin hangi gruba ait olduğunu bilseydiniz mage e iyi oynuyo ve video ya güzel demezdiniz emin olunBide arkadaş türk olcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnieWalker -- 13 Şubat 2007; 13:40:16 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X