müzik evrensel bişey kardesim, siyasi, dini etnik konuları müzige alet edip, onlarla ilgili herseyi kötülemeye gerek yok. çok güzel müzik, sevdigim bi grup, adamların etnik, ırkcı düşünceleri umrumda bile deil.
quote:Orjinalden alıntı: sasmalco ben kolay kolay birsey yazmam ama dayanamadım.. keske sizde clk arkadasimizin oynadigi zekeriya beyazla biraz takilabilseydiniz.. x serverinde iyi magelerin cogunun ustası zekeriyadır bir harf buguna gitti o guzelim mage yorumlarınızda biraz bilgide olsun lutfen
http://www.youtube.com/watch?v=xVm9Ky6eRdQ&mode=related&search= buda benden ii bi mage dier videolarıda izleyebılırsınız
Videolar süper.Ya ben bisi soracam bu cz olsun savasta olsun mage skil dizilişleri hakkında yardım edecek warmi tşk
quote:Orjinalden alıntı: tokasra yaff 1435138569506 defa verildi sıkılmadınız mı bi defa topic açtım ardından defalarca verildi Ben görmemiştim herşeye atlama bikere. Bu arada mage gerçektende ezüqmüş
quote:Orjinalden alıntı: BlackHawK72 Arkada çalan müziğin hangi gruba ait olduğunu bilseydiniz mage e iyi oynuyo ve video ya güzel demezdiniz emin olunBide arkadaş türk olcak System Of a Down grubun adı şarkının adı ise: B.Y.O.B